France Football: 'Ook Inter gaat voor Ziyech'

GinoHaverkamp, 23-04-2019 om 12:15, 12521 views, France Football |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Internazionale heeft volop interesse in Hakim Ziyech. Dat meldt het gerenommeerde France Football. De Ajacied zou een belangrijke rol moeten spelen in het terugkeren naar de (Europese) top van de Italiaanse club.

Volgens het Franse medium is het vrijwel zeker te noemen dat Ziyech komende zomer uit Amsterdam vertrekt. Onder meer Bayern München en Borussia Dortmund zouden lonken naar de diensten van de Marokkaans international en Internazionale zou zich nu in dat rijtje hebben gemeld. Hoeveel de creatieveling precies moet kosten, is niet bekend. Verschillende media noemen bedragen van rond de veertig miljoen euro.

Ziyech zou, mits hij naar Italië vertrekt, een belangrijke pion kunnen zijn in het vernieuwde Internazionale. De club uit Milaan won in 2010 nog de Champions League, maar is daarna langzaam afgegleden naar de subtopplek die het nu heeft. Met Ziyech wil de achttienvoudig kampioen weer een gooi doen naar nationaal en internationaal succes. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterspeler
Inter is geen vooruitgang man. Hakim moet naar een club die prijzen kan winnen. Dortmund. Bayern. Chelsea. Barcelona. Juventus. En anders gewoon blijven.
0 0
Aad82
Hakim gaat óf naar Bayern óf naar Dortmund óf hij blijft gewoon bij ons.
0 0
mickey2602
Wat is er met je vorige voorspelling gebeurd? Onlangs verkondigde je hier nog dat Hakim samen met Erik naar Bayern zou vertrekken...
0 0
Ajax27
Als ie de kans krijgt zou ik als ik hem was voor Bayern spelen. In een vernieuwd Bayern speel je gewoon ieder jaar om de prijzen en de CL. Ik denk dat ie als creatieve speler daar mooi zal passen. Fijner dan Engeland of Italië waar je toch bij dergelijke ploegen niet de absolute top aanraakt en hij ook niet in een vrije rol zou kunnen spelen.
0 0
Gonzalez75
Internationale uit Milaan. Vergane glorie met anti voetbal instelling. Voor Bergkamp en Jonk was het een groot drama. Alleen kabouter Wesley heeft daar uitstekend gepresteerd.
0 0
MPAjax
Spelers niet laten gaan voor een EL waardig bedrag. We praten over CL bedragen.
1 0
Jariiii
Blijf lekker, Hakim. Alleen gaan voor de absolute top, en die lijkt je niet te halen, en anders ben je bij Ajax gewoon op je plek - hier speel je altijd, ben je een grote meneer, word je op handen gedragen.
Gewoon opnieuw zijn contract openbreken en flink verbeteren. Idem met Neres, Nico, Donny en Tadic.
1 -1
433metdepuntnaarlinks
Daar gaat hij ook echt niet naar toe. Hij verlaat Ajax alleen als het een stap hogerop is, Roma wil/wilde hem en das inmiddels al echt wel een stap boven Inter. En daarnaast moest het hem team zijn met een speelstijl die hem beviel en waar hij gaat spelen (ze spelen al jaren wisselen, wisselen ook regelmatig van trainer dus garantie is er nooit, daar al helemaal niet).

En neem dan nog mee in overweging dat er allemaal andere clubs geinteresseerd zijn ... Hele Engelse top, Dortmund, Bayern, Roma ... Allemaal mooiere en grotere clubs (op dit moment) dan Inter.
0 0
Gonzo
Roma kan niet tippen aan de erelijst van Inter. Juventus is met afstand de grootste italiaanse club. AC Milan de tweede.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Klopt maar we kijken naar de clubs zoals ze nu zijn (op dit moment), dan is Roma meer richting de top dan Inter imo.
0 0
Ajax#1900
Huh? Inter staat hoger en heeft meer potentie (lees geld)
0 0
Gonzo
Haha niet op de ranglijst
0 0
Hollister
Inter gaat nooit 50 miljoern betalen en dat is wel wat minimaal Overmars in zijn gedachten heeft
0 0
Hans Kraay Jr.
Gaat toch niet naar intern man, vergane glorie.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Oh bestaat die club nog...
0 0
koenos1
Verwacht dat Ziyech alleen wilt verkassen naar een Dortmund waar hij CL gaat spelen en sowieso aan spelen toe komt. Ook is de Duitse competitie hoger niveau dan de Italiaanse.
0 0
DanverAFCA
gaat in dit soort gevallen vooral om de competitie, het zal een stap omlaag zijn qua clubniveau (kijkend naar ons huidige succes natuurlijk), maar de competitie is een stuk zwaarder
0 0
Dolberg25
Serie A is echt een ongelofelijke kut competitie voor een speler als Ziyech. Ziyech moet lekker naar Spanje of Duitsland gaan, daar waar men wel wil aanvallen.
0 0
AnsB
Ben benieuwd of AS Roma nog spijt heeft dat ze zijn transfer niet hebben doorgezet.
Van Ziyech weet ik denk ik wel hoe hij erover denkt.:-)

Tja, veel berust op geruchten vermoedelijk, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat Ziyech blijft.
Ik heb daar wel vrede mee en ben erg benieuwd wie hem straks gaat vervangen (al hoop ik dat Neres wel blijft en 'gewoon' als rechtsbuiten gaat spelen).
0 0
Murtagh
Inter is ook een stap omlaag
2 0