Onana: 'Deze één-op-één was echt moeilijk'

FinnDekker, 23-04-2019 om 07:45, 8081 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Waar Klaas-Jan Huntelaar de winnende goal maakte tegen FC Groningen, waren de reddingen van André Onana eigenlijk ook van grote waarde. Twee keer in de tweede helft voorkwam de Kameroener dat een grote kans een goal werd. 

'Iedereen dacht dat Ritsu Doan naast schoot, maar het was een redding. Deze één-op-één was echt moeilijk', doelt Onana in gesprek met De Telegraaf op de actie van de creatieveling, die na een combinatie met Kaj Sierhuis van dichtbij op doel schoot. In de slotfase pakte de keeper vervolgens ook nog knap een kopbal van Paul Gladon. 'Ik ben heel blij met mijn clean sheet.'

'Dit moet de volgende stap naar de titel zijn geweest. FC Groningen is een taaie tegenstander en hier win je niet zomaar. Maar we kunnen niet nagenieten. De focus ligt alweer op Vitesse-thuis', klonk het na afloop. Vitesse komt dinsdagavond op bezoek in Amsterdam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Wow, dat had ik gemist. Wat een redding dan!!
2 0
PuurGeluk
Lastig lijkt me dat. Je speelt zoveel geweldige wedstrijden, met name als team, maar door het overvolle programma krijg je nooit de kans even te genieten van al dat moois. Respect dat ze zo snel kunnen schakelen. Zeer professioneel van allemaal!
0 0
tyzinho
Genieten doen we hopelijk met z'n allen aan het einde van het seizoen met prijzen. Is veel meer waard dan een wedstrijd winnen en daar van genieten.
0 0
Joker
Vanuit de camera achter het doel was goed te zien dat de bal geraakt werd. Inderdaad een super redding.....
3 0
Wereld
en iedereen bij VI maar zeggen dat Doan tekort komt, omdat hij hem niet fatsoenlijk op doel krijgt haha
2 0
PuurGeluk
Benadrukt maar weer eens hoe kortzichtig die gasten zijn.
1 0