Ødegaard: 'Niet met geruchten bezig'

BvdPloeg, 22-04-2019 om 22:18, 8884 views, NOS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Martin Ødegaard kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. De middenvelder van Vitesse weet dat het een lastige avond wordt in de Johan Cruijff ArenA, maar de Arnhemmers gaan erheen met veel motivatie. 

'Ik denk dat we van iedere club in deze competitie kunnen winnen. We hebben tegen PSV bewezen dat we het ook tegen de beste ploegen kunnen. We hopen op een goed resultaat', opent Ødegaard in gesprek met de NOS. 'Hun manier van spelen is anders. Tegen PSV mochten wij de bal hebben en dat wordt nu lastig. Ajax controleert de wedstrijd en wil de bal hebben. Daar moeten we ons op voorbereiden. Iedereen wil het beste team uit de competitie verslaan.'

Ajax - Vitesse is voor Ødegaard ook de wedstrijd tussen de ploeg waar hij nu speelt en de ploeg waaraan hij veel gelinkt wordt. 'Ik ben niet met zulke dingen bezig. Er zijn altijd veel geruchten in het voetbal, maar ik richt me nu op Vitesse. Mijn zaakwaarnemer is al in gesprek met Real Madrid en dan moeten we zien wat het beste is voor mijn ontwikkeling.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cruyffie
Sowieso halen. Die techniek, die aannames, dat gevoel voor tijd en ruimte. Fenomenaal. En vooral: typische Ajax-voetballer. Drie keer zo goed als die Marin.
0 0
afcasven1995
Denk dat Odegaard wel haalbaar is. Real gaat na dit dramatische seizoen echt geen risico nemen door te veel jonge gasten op te stellen, ze hebben Vinicius en Rodygo al. Die gaan nog minimaal 2 nieuwe dure aanvallers halen.
0 -1
Van Reenen
Misschien betrekt Ajax wel Dolberg in de ruil met Odegaard van Real.
0 -1
altijdwelwat
Want Real zit op de 3e spits van Ajax te wachten ?
0 0
PuurGeluk
Tegen PSV laten zien dat jullie het ook tegen de beste ploegen kunnen? PSV os zoveel makkelijker te bestrijden dan ons Ajax. Eigenlijk hadden jullie 3 punten moeten pakken tegen PSV.
0 0
xDusanTadic
Zwervend op rechts, heeft meer potentie dan Ziyech vind ik.
1 0
PJSM
Ik zou ook zeggen halen deze jongen. Ik ga er van uit dat men bij Ajax weet wat men doet en alleen voor absolute top gaat. Of deze jongen daar in past weet ik niet. Ik heb vertrouwen in het scoutingsapparaat van Ajax dus ga ervan uit dat er goede keuzes gemaakt gaan worden. Is Odegaard daar 1 van prima. Zo niet ook goed.
0 0
Multi
Toch zou ik persoonlijk Mason Mount geen verkeerde vinden, het voetbal in Engeland is echt niet aan hem besteed en nu hij weer een "minder" jaar heeft gehad wil Chelsea hem misschien wel verkopen. Denk dat hij prima in het Ajax spel past en dat hij met vertrouwen ook zo weer boven komt drijven.

Maar ben persoonlijk ook enorm gecharmeerd van Giorgi Chakvetadze van AA Gent. Zou met een van deze 2 spelers enorm blij zijn en dan lekker de concurrentie met Lang aan laten gaan.
1 0
Sampaoli
Mount is onhaalbaar. Is bij Derby Country de sterspeler en heeft dus geen minder jaar gehad. Chakvetadze ben ik persoonlijk niet zo'n fan van maar dat is ook een kwestie van smaak. Doe mij maar Shabani die de concurrentie met Lang aan kan gaan.
1 0
Multi
Qua statistieken doet hij het wel minder dan bij Vitesse. Heb er 2 wedstrijden van bekeken en vond hem daar nog steeds prima, maar het spel wat destijds bij Vitesse gespeeld werd, viel hij veel meer in op.
Denk dat het hem ook echt wel beter ligt, het aanvallende spel.

Daarnaast heeft hij na zijn debuut bij Engeland O21 in september ook geen kans meer gekregen. Dus dat zegt ook wel wat.
0 0
altijdwelwat
Deze jongen verdiend bij Real Madrid 3,8 miljoen per jaar, daar moet je niet aan willen beginnen dan is het einde zoek. Hij kan op een goede dag prachtig voetballen, maar geeft met regelmaat niet thuis. Gewoon in de voorbereiding Noa Lang een kans geven, heeft vanaf de winterstop grote stappen gemaakt en is Jong Ajax ontgroeid.
0 0
Ozymandias
Ödegaard begrijpt zelf ook heus wel dat hij bij zijn volgende club ongeveer de helft zal verdienen van wat hij nu verdient.
0 0
Jelephi
Noa Lang. Veeg me op hoor
0 -3
Ozymandias
Hoezo? Lang heeft zich deze tweede seizoenshelft goed laten zien en volgens mij is Ajax een club waar dat soort talenten daarmee een kans verdienen.
1 0
Ajaxadept
Gravenberg is ook nog een speler die er aan staat te komen en Eiting is weer herstellende van zijn blessure. Vraag is dan of je voor zoveel geld (20 milj?) Odegaard moet halen!
1 0
Jelephi
Volgens mij zei Driessen laatst dat hij begreep van mensen rondom Ajax dat ze hem te licht vinden. Driessen za me lang niet alles goed hebben maar ik snap de commotie rondom deze jongen niet zo.
0 0
milan-jantje
Madrid gaat hem niet laten gaan alleen als het gaat om huur. En Ajax is dusdanig kapitaal sterk geworden dat ze alleen akkoord moeten gaan met koop niet huren. Huren is niks.
0 0
Martano
Volgens Mike Verwey van de Telegraaf, de best geïnformeerde journalist van Nederland als het over Ajax gaat, vinden de mensen bij Ajax die er over gaan Ödegaard ‘te slap’.
2 -2
Jelephi
De best geïnformeerde is tegenwoordig Freek Jansen van VI.
2 0
Martano
De Telegraaf had de primeurs van Tadic, Blind en Marin, welke had Freek?
0 0
Ozymandias
De Telegraaf had bij twee van die drie volgens mij helemaal niet de primeur. De transfer van Marin werd eerst in de Belgische media naar buiten gebracht en de transfer van Tadic werd eerst in de Engelse media naar buiten gebracht (al dacht iedereen toen nog dat het een onzin bericht was). De Telegraaf is tegenwoordig vooral heel goed in het overnemen van serieuze geruchten en doen alsof ze daar zelf achter zijn gekomen. De mislukte transfer van Lainez was het perfecte voorbeeld waarbij de Telegraaf hele stukken van Univision overnam zonder daar een bron voor te vermelden.
1 0
Martano
Zo, jij weet veel. Kom laat ik dat eens even 'fact checken'. De Telegraaf meldde op 7 mei 2018 al van de belangstelling voor Tadic. De Engelse krant The Sun meldde het op de dag ook op hun website en gebruikte als bron .... De Telegraaf. De transfer kwam op 21 juni rond. De Telegraaf kwam op 25 maart met het bericht dat de overgang van Marin vrijwel rond was. Ik kan geen Belgische bron vinden die dat al eerder meldde.
Journalistiek is niets zo makkelijk en je kan alleen maar respect hebben voor het netwerk van De Telegraaf rondom transfers.
0 0
Ferd
Volgens Mike Verwey ging Frenkie naar PSG
0 0
Bensco
volgens mij was Eto'o ook een ''done deal'' volgens mike
0 0
Sjaakvaak
Hahahaha Mike Verweij de best geïnformeerde journalist. Mike is een zielige schreeuwlelijk die samen met zijn maatje Valentijn Driessen maar niet kan verkroppen dat ze dit jaar hun inside-informatie kwijt zijn geraakt. De Telegraaf zit er al het hele seizoen naast met geruchten en opstellingen.
2 0
Ozymandias
De Telegraaf heeft tegenwoordig alleen bronnen binnen Ajax wanneer er iemand weg wordt gestuurd of zelf vertrekt omdat hij niet akkoord wil gaan met een nieuwe rol binnen Ajax. Kijk bijvoorbeeld naar de berichten die werden gelekt toen Jonkind en Endt vertrokken en laatst weer vlak voordat en nadat er bekend werd gemaakt dat Slop zou vertrekken. Het is niet moeilijk om één plus één bij elkaar op te tellen.
0 0
Benleiden
Geweldig bericht! Goed om te lezen dat er een vervolg wordt gegeven aan het huidige beleid. Geen dure gokjes meer en geen slapjanussen.
2 -2
Ajaxxxisdebeste
Zal je net zien speelt die de sterren van de hemel vandaag, aub niet. Schietgebedje Ajax winst
1 0
Pierre Heno
Vinden ze bij Real waarschijnlijk óók. Zo eentje hebben wij er trouwens al binnen de selectie: Labyad. Hoe verpatsen we die nog voor 6 miljoen? aan Feyenoord misschien?..weer samen met vriendje Ayoub.
2 -1
Van Reenen
Ik weet niet meer in welke wedstrijd het was, maar kan mij herinneren dat Labiyad dewinnende goal heeft gemsaakt. Zodoende haalde Ajax 3 punten erbij, anders hadden we nu 2 punten achter 040 gestaan! Dus zolang hij onder contract staat, gaarne niet zo neerbuigend over deze speler spreken.
0 0
Ajax#1900
Nac uit. Hij heeft weinig gespeeld maar wel degelijk belangrijk geweest idd. Eigen spelers afzeiken is kansloos idd.
0 0
Lagasj
Mee eens.
Wel goede techniek maar is te vaak onopvallend dus te duur.
1 -1
Ajax#1900
Klopt. Als je hem voor 5 of 6 kunt ophalen zou ik het doen, maar door die hype en z'n contract bij Real Madrid moet je waarschijnlijk 15 a 20 mln betalen en dat is veel te veel voor een leuke speler voor Vitesse.
2 0
Holleblok
Iedereen springt nu weer even op de Odegaard trein. Zoals Doan en Stengs ook tijdelijj werden aangedragen als toekomstige Ajacieden. Real gaat voor deze jongen (zeker na de CL vernedering) echt geen vriendenprijsje vragen aan Ajax en is daarom ook de gok niet waard. Hebben met Labyad, Magallan, Pierie, Schuurs en eventueel Scherpen al genoeg 'gokjes' in de selectie.
2 0
aalvinkjood
“We hebben tegen PSV bewezen dat we het ook tegen de beste ploegen kunnen.”
Hier moet ik hem corrigeren...
3 0
Gonzo
Alleen Real beslist dit. Maar mooie spelet, die je graag wilt toevoegen aan je selectie.
2 0
Pierre Heno
Iets voor JA lijkt me: die kunnen wel weer wat kwaliteit gebruiken daar.
1 0
31xAjax
Als je hem voor max 15M kunt halen zou ik het doen. Is pas 20 en statistieken mogen er zijn. Alleen nu nog een club die ons van Ziyech verlost.....
0 -16
ajaxxcied4life
Bizar veel voor dit subtopperte.
0 0
Lane 8
Ja echt chill zou het zijn als een club ons verlost van onze beste speler..
14 0
JariJari
Blind? Dat is onze beste speler nl
1 0
Chesterson93
Hahahaha
0 0
31xAjax
Onze beste 3 spelers zijn Frenkie, Matthijs en Dusan, in willekeurige volgorde. Als je gemiddeld 35x per wedstrijd balverlies hebt, ben je nergens, in geen enkele sport, de beste speler.....
2 -6
ghouleseddik
"[...] Alleen nu nog een club die ons van Ziyech verlost."

Lolwut? :'D
8 0
mgtow
Lmao
2 0
mallerd
Gelijk halen als het kan, deze jongen is pas 20 jaar. Ziyech was toch al 23 toen hij naar Ajax kwam.
4 -1
ajaxwestland09
Wilde eerst niet naar ons komen ging naar real Madrid en nu wel bizar
1 -2
mvdk
Vergeet niet dat die jongen ook nog erg jong was. Zaakwaarnemers en een bijzonder grote zak geld brengen je hoofd zo op hol. Hoe was jij toen je 16 was? Stel je voor dat de halve wereld aan je voeten trekt en Real je dan ineens vele miljoenen biedt.
2 -1
Matzet
Off-topic: Lees net dat Ajax een Zweedse spits van 17 jaar bekijkt. Gaat om Benjamin Nygren. Heeft al een basisplaats bij IFK Gotenborg.

Is er hier iemand die het Zweedse voetbal volgt en iets meer over hem kan vertellen?
0 0
ajaxwestland09
We hebben al zoveel spitsen traore huntelaar dolberg danilo brobbey sierhuis cassiera.

Al denk ik dat we afscheid nemen van sierhuis cassiera en danilo
0 -5
ghouleseddik
2019/20: Dolberg, Traoré, Huntelaar (Ajax 1), Danilo, Brobbey (Jong Ajax), Hansen (O-19), Sierhuis (Groningen), Cassierra (transfer).
1 0
Matzet
Huntelaar stopt denk ik na komend seizoen. Sierhuis speelt nog een jaar bij Groningen, voor hem dus ‘erop of eronder’, om nog in aanmerking te komen. Voor Dolberg geldt hetzelfde. Cassiera is afgeschreven. Dan hou je met Danilo, Brobbey en Traore nog maar 3 achter de hand voor Ajax 1, Jong Ajax en U19 voor komend seizoen. Is ook weer niet dat je zegt: tsjonge wat ruim.
3 0
didierajax020
Ah, wat tof. Ik zag laatst een video van hem voorbij komen. Zag er goed uit imo. Neusje voor de goal en een goede techniek/dribbel/afronding. Meer dan het filmpje weet ik niet, helaas.

Stond bij dat hij in de belangstelling staat van Manchester City.
0 0
FrankDeB
Zou hem dolgraag willen hebben, maar no way dat Real hem laat gaan. Die zijn als de doods dat Ajax hem dan weer doorverkoopt voor 80-90-100 miljoen aan een andere topclub. Enige optie zal huren zijn.
1 0
BrandjeXL
terugkoopclausele. 20 miljoen halen. Na een seizoen voor 50 miljoen terug en na twee of meerdere seizoenen 40 miljoen.
0 -1
Benleiden
Die 20 miljoen blijft maar terugkomen. De media gooit een bedrag in de rondte om ervoor te zorgen dat clubs zich gaan roeren en iedereen neemt het klakkeloos over, want heel duur is automatisch heel goed. Dit zit standaard in de mens ingebakken. Als je al 20 miljoen gaat betalen dan ga je uiteraard geen terugkoopclausule erin zetten. Dat moet Ajax sowieso niet doen en dat doet Overmars ook niet.
2 0
Benleiden
Gekkie, leuke speler maar geen Frenkie of Matthijs. Ik vind het sowieso geen meerwaarde voor directe basis en ik blijf het een hype vinden. Als je hem kan kopen voor 5-6 miljoen dan is het een gokje waard, maar daarboven dan wordt het een groot risico. Je haalt hem met de gedachte dat het basismateriaal is, maar als hij niet thuis geeft dan ben je de lul. Wie staat er dan op? Labyad? Cerny?
1 0
SjaakWolfs
5-6 miljoen? Grapje zeker. Die haal je niet voor minder dan 12 miljoen.
1 0
Benleiden
Nee, en daarom zou ik hem niet halen. Het is een heel groot risico voor een bedrag van die orde.
1 0
Dolberg25
Zou echt een geweldige speler zijn voor ons. Een echte teamspeler, goede techniek, visie en geweldige dribbel. Daarnaast is hij nog jong, en mocht hij tegenvallen, kun je hem nog aan Chinezen verkopen.
2 -1
Benleiden
Dus een gok?
0 0
Dolberg25
Elke speler is een gok toch? Niet iedereen komt uit de verf bij elke club.
1 0
Benleiden
Ik vind Tadic, Ziyech, Huntelaar en Blind geen gok. Allemaal hele stabiele spelers waarvan je weet wat ze kunnen. Dit kan ik van Odegaard niet zeggen, want heeft bij Heerenveen en Vitesse ook veel matige wedstrijden gespeeld en was hij kompleet onzichtbaar.
1 0
Bensco
Vind ik ook. 20 miljoen voor een "talent" is een hoop geld. Ik vraag me af of Odegaard die prijs kan waarmaken.
0 0
Pointer1
doen
0 0