Tadic: 'Ze tonen totaal geen respect voor Ajax'

GinoHaverkamp, 20-04-2019 om 23:30, 20871 views, RTV Noord |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic is niet te spreken over de spelers van FC Groningen. Volgens de Serviër, die zelfs van 2010 tot en met 2012 bij de club actief was, speelden de Noorderlingen te fel.

'Als de bal aan de ene kant van het veld was, dan prikten ze ons steeds', laat de aanvaller annex middenvelder weten aan RTV Noord. An sich heeft Tadic er geen problemen mee dat tegenstanders een beetje hun best doen in de duels. 'Maar dit is heel naar om mee te maken', vindt hij.

Tadic vond de tegenstander van Ajax van zaterdagavond überhaupt niet sportief. Niet alleen op het gebied van fysieke felheid. 'Ze tonen totaal geen respect voor Ajax en gingen steeds huilen bij de scheidsrechter als ze dachten dat de scheids verkeerd floot.' Onder meer bij het doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar en de vermeende handsbal van Nicolás Tagliafico deden de FC Groningen-spelers hun beklag bij scheidsrechter Dennis Higler.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Niet teveel zeuren Dusan. Toch snap ik wel wat je bedoel. Zowel de spelers als het publiek van groningen leken mij erg opgefokt en gingen meermaals over de grens. Alles leek geoorloofd om Ajax van de titel te houden. Beetje wat je in utrecht en den haag ook vaak ziet.
6 -1
Juichtoon
Scheidsrechter moet ook gewoon z'n werk doen. Denk dat Dusan wel een punt heeft. Deze man weet echt wel waar hij het over heeft. Als Ajax zo speelt krijgen we 3 x rood. Nu kreeg alleen 1 Ajax speler rood
2 0
Klasseman
Gwoon voetballen en verder niet zeuren met je sterallures
1 -12
Juichtoon
Ha daar is ons lampie weer. AS check deze poster z'n reacties eens. Dit is een trol.
3 0
de-Ajacied
inderdaad weer zo'n irritant boertje dat zich verveelt omdat er bij zijn club niets gebeurt.
2 0
Dubbelvla
als je kijkt naar de hele wedstrijd acht ik het redelijk absurd dat er notabene een Ajax speler met rood af is gegaan. Met name die memisevic gedroeg zich als een vies mannetje, in mijn optiek. net als dat iedereen moord en brand schreeuwt als Onana tijd rekt bij de 1-0, maar wat Padt (en heel grunn) doet bij de 0-0 wordt gezien als logisch en slim, omdat ze de mindere zijn en nu eenmaal alles uit de kast 'mogen' halen om een punt in Groningen te houden. zo voelt het wel vaker: dat de kwalitatief minder voetballende ploef ter compensatie meer mag, defensief, dan dat (bijvoorbeeld) Ajax terug mag doen in offensief belang - ik bedoel, mensen gaan toch niet ECHT zonder te blozen klagen over de 'ippon' bij de goal van Huntelaar, na al dat gemeen spel van Groningen? hoe scheef kun je meten?
8 0
Klasseman
Huntelaar had donkerrood moeten krijgen wat een boef zeg en dan dat commentaar van hem echt Ajax onwaardig
1 -12
Juichtoon
Ha daar is ons lampie weer.
4 -1
Boer
Ben jij een mietje? Groningen speelde stevig, maar gemeen? Meer van dit soort wedstrijden in de eredivisie graag! Zij spelen niet ter eer en meerdere glorie van ons. In alle objectiviteit: er waren drie discutabele beslissingen die in ons voordeel uitvielen.

1. Die goal was wat mij betreft niks aan de hand. Maar er zijn goals om minder afgekeurd. Oordeel: juiste beslissing Higler.
2. Hands Tagliafico. Leek mij geen opzet, maar in andere wedstrijden voor nog minder hands, wel een strafschop. Oordeel: juiste beslissing Higler
3. Gele kaart Huntelaar. Eerlijk? Dik rood. Huntelaar boft dat zijn elleboog mislukte. Anders had hij 6 wedstrijden moeten krijgen. Dat Memisevic eerder ook een tweede geel had moeten krijgen doet totaal niet ter zake. Oordeel: fout Higler en VAR.
2 -2
Juichtoon
Met 'er zijn wel goals om minder afgekeurd of er is wel rood om minder gegeven' kun je elke beslissing aanvechten. Echt elke. Want dat is altijd het geval als je al een poosje meeloopt. Ik heb ook spelers geen rood zien krijgen voor de meest smerige overtredingen en ballen die zowat werden vastgepakt in de 16 die met niks aan de hand werden afgedaan.
Het gaat erom was de beslissing correct? Vergelijkingen met andere misschien ook wel foute beoordelingen zijn een schot in de lucht.
1 0
31xAjax
Boer, even voor jouw begrip: een realistisch kijk op de wedstrijden van Ajax wordt hier niet op prijs gesteld. Hier mag je alleen de schuld in de schoenen van anderen schuiven.....
1 -2
Juichtoon
Iedereen, ook hier, staat open voor goede argumenten.
0 0
TontoKarnaggel
Inderdaad, spelers van groningen die 90 minuten lang schopte op alles wat bewoog aan Ajaxkant vonden dat Huntelaar bij de goal afgefloten had moeten worden omdat hij zijn lichaam gebruikt.
Hoe èènzijdig ben je dan?
3 0
nahfahlaar
Het enige wat Groningen de tweede helft deed was tijdrekken. Tot de 0-1 dan.
3 0
ZwartNazareth
Tadic kan beter met een handtasje het veld op, want het is soms net een oud wijf.
1 -14
Frank1978
Voor een "oud wijf" voetbalt hij best aardig.
6 -1
Jelephi
Niet zo janken Dusan
2 -6
xDusanTadic
Opvallend als je een aantal jaar in de Premier League heb gespeeld. Lijkt mij toch dat de Brightons en Newcastles ook wel aardig kunnen uitdelen. Misschien omdat hij toen niet bij een topclub in de competitie zat. Nu wel, dan moet je zorgen dat het spel verzorgd is. Lukte gister helaas niet maar wel 3 punten binnen. Vergeten en door naar de treble.
1 0
marrene
Kijk nog eens naar het doelpunt. De speler van Groningen maakt de overtreding. Je zag duidelijk dat hij zijn arm om Huntelaar had.
Huntelaar doet niks anders dan hem vervolgens van zich afduwen. Als hij had moeten fluiten dan voor een strafschop.
De zgn. handsbal was volgens de huidige regels geen strafschop. Was geen beweging van de hand naar de bal. Mss. kreeg hij de bal niet eens op de hand maar op de heup. Was heel moeilijk te zien. Wat betreft de rode kaart voor Huntelaar kan ik wel zeggen dar hij ook rood had kunnen, mss wel moeten geven. Ondanks dat Huntelaar zich in eerste instantie zelf wil beschermen maakt hij wel een beweging.
4 -1
Caparzo
We krijgen nog 3 van zulke wedstrijden voor de kiezen, misschien Vitesse wat minder maar utreg en graafschap gaan er een (zeer) fysieke pot van maken.

Vooral die laatste zal zich weer helemaal leeg spelen tegen ons, net als op die ellendige zondagmiddag toen we van te voren dachten dat ze zich zouden sparen voor de nacompetitie.. ze waren zo doodop dat ze degradeerden maar dat boeide niet, want ze hadden Ajax van de titel afgehouden.
2 0
MisterAFCA
Ze kregen dan ook een mooie nieuwe Iphone 6 van LUL de Jong. Zou hij ze dit jaar een iPad pro beloven...?
0 0
voorkennis
Kans is idd heel groot dat de Graafschap dan al nacompetitie moet spelen, en dus tegen ajax om "niets" spelen.
Zal ze er niet van weerhouden om het als de wedstrijd van het jaar te beschouwen
0 0
arigold
Dat was de vorige keer ook zo!

Ze wonnen van Ajax en vlogen er toen in de nacompetitie uit.
0 0
Bky
Inderdaad, een middenmoter uit de Eredivisie moet maar eens wat meer respect tonen voor een absolute Europese topclub.
2 -6
31xAjax
Groningen deed wat het moest doen om het Ajax lastig te maken, namelijk er een wedstrijd van maken. Het was stevig, nooit hard en zeker niet gemeen. Ajax speelde zeer matig en kon zich er niet onderuit voetballen waardoor ze steeds in de duels kwamen. Higler floot een prima pot en we mochten zelfs niet klagen bij duidelijk hands van Nico en de ipon van KJH bij het doelpunt. Maar bij de meeste jankerds hier krijgt alles en iedereen de schuld als het moellijk wordt, behalve de schuldige, en dat was gisteren toch echt Ajax....
4 -14
Klasseman
Ze hebben hier Calimero uitgevonden lijkt wel wat een jankers sommigen. Slechte wedstrijd en toch gewonnen zo wordt je kampioen en stop met dat eierdoppen gedoe
0 -1
glob
Maak van dat “we” maar snel “ze”. Trol! Higler floot een prima pot!! Je bent echt gestoord.
2 0
31xAjax
Als je lid van Ajax bent mag je "we" zeggen....
0 0
Ajax-4-ever
Als je het spel van Groningen sportief vond dan klopt er net als je naam iets niet. De handsbal was misschien lichtelijk discutabel maar de goal niet mijn inziens. Dat je het een 'ipon' (ippon) noemt is natuurlijk zwaar overdreven en doet vermoeden dat Ajax niet jouw club is.
4 0
Ajax-4-ever
Als je het spel van Groningen sportief vond dan klopt er net als je naam iets niet. De handsbal was misschien lichtelijk discutabel maar de goal niet mijn inziens. Dat je het een 'ipon' (ippon) noemt is natuurlijk zwaar overdreven en doet vermoeden dat Ajax niet jouw club is.
3 0
31xAjax
Waar gebruik ik het woord sportief, en wat klopt er niet aan mijn naam?
1 -1
Frank1978
Onzin. Ik zie hier genoeg mensen aangeven dat AJAX gister niet goed speelde. Dat geef ik zelf ook meteen toe, maar Groningen speelde echt op een vieze manier. Dat je stevig speelt, prima, maar dan moet je ook ertegen kunnen als je zelf een tik krijgt. Ik heb diverse Groningen spelers zich enorm aan zien stellen. Om nog maar te zwijgen over het tijd rekken. Padt deed op een gegeven moment steeds bijna een minuut over een doeltrap, alleen op het einde had hij haast. Higler floot slecht en had het korter moeten houden. Terecht dat Groningen niet is beloond. Wij waren inderdaad niet in topvorm gister, maar dat wordt op zo'n manier ook wel heel lastig.
4 0
voorkennis
Vreemde reactie van Tadic, Groningen heeft alle "recht" om op deze manier te spelen.
Tuurlijk was het irritant maar gebrek aan kwaliteit kan je op andere manieren compenseren en dat deed Gro perfect.
Het is uiteindelijk de scheidsrechter die de grenzen aangeeft, en die had veel eerder moeten ingrijpen.
4 -1
cantharel
De scheidsrechter bepaalt de regels en hoever ze kunnen gaan.In dit geval had hij echt wel veel eerder kaarten kunnen trekken voor Groningen.Dan had er in de 2e helft absoluut ook bij hun eentje van het veld gemoeten met zijn 2e gele kaart.Overigens hebben we niets te klagen over de scheids want de elleboog en goal van Huntelaar waren in ons voordeel beslist evenals de handsbal. Menig andere scheids had gefloten en hadden we gewoon niet gewonnen.
3 -2
Web
Juist, wat was ik blij dat hij geen penalty gaf.
1 0
neutraaltje
Wat n rare opmerking van tadic..." ze tonen totaal geen respect voor ajax"... tijdens n wedstrijd ga je toch geen respect geven.... dan ga je er vol in, zoals ajax tegen real en juve deed... en nu verwacht hij ineens wel respect ???.. respect krijg je na de wedstrijd als je hwt goed gedaan hebt
4 -5
Ferd
Geen rare opmerking. Respect en er vol tegen ingaan kan prima samen. Waar Tadic op doelt is puur gemeen spel, over de grens van het respectvolle en sportieve.
9 -2
Frank1978
Precies, ik vind "hard" spel prima, mits het wel fair blijft. Groningen wilde wel uitdelen, maar niet incasseren. Ook veel tijdrekken bij 0-0. Ik vond Higler niet goed fluiten, maar gelukkig is het goed afgelopen.
3 0
Bocarra
Ik begrijp niet dat wij steeds maar weer spelers aan deze club uitlenen.
4 0
Frank1978
Ik begrijp niet dat onze spelers nog willen spelen voor clubs waarvan veel supporters zo'n haat richting AJAX hebben.
1 0
Vlieske
Groningen is samen met Philips de meest walgelijke ploeg van de eredivisie met de 2 grootste ajax haters als trainer voorop.
1 0
Klasseman
En dat is niet eerlijk oh nee PAASEI
0 -2
Juichtoon
Lampje ..
0 0
voorkennis
nou ik schat onze vrienden uit de havenstad, en de ooievaars nog ff iets hoger in
0 0
AFCAwooz
Wat betreft dat harde spel heeft hij gelijk maar kom op, Tadic is wel de laatste die mag klagen over spelers die zeuren bij de scheids.
1 0
Klasseman
Heeft hij toch uitgevonden?
0 0
WillyBrokamp
De beslissingen van Higler bij de goal en overtreding Huntelaar en het penaltymoment waren prima. Maar hij had veel eerder dat geschop van Grun de kop in moeten drukken. Met name De Jong kreeg een paar beuken terwijl er totaal geen bal in de buurt was. Pas in de tweede helft ging zijn borstzakje open.
0 0
Web
Ik snap best dat een ploeg alle registers open trekt om van Ajax te winnen
Dat is ook een enige mogelijkheid.
Maar dit ging soms wel heel ( te ) ver.

Mooi dat Ajax wel weer liet zien ( net als thuis tegen PSV met 10 man ) als het niet loopt, deze wedstrijden met karakter over de streep kan trekken.

Ik doe niet mee om de scheidsrechter de schuld te geven, er waren zeker twee var momenten, goal Huntelaar en hands Tagliafigo waar Higler ( als hij bewust Ajax zou willen pakken ) Ajax heel zeer had kunnen doen

Lekker dat er nu twee wedstrijden in Amsterdam zijn, Utrecht is het kwijt, en Vitesse mag ook geen probleem zijn, dan denk ik zelfs dat je in Doetinchem geen resultaat meer nodig hebt zelfs?
1 -2
noppenkoning
Had altijd sympathie voor Groningen maar is helemaal weg, vooral die nummer 4 wat een engnek.
2 -1
Klasseman
Lul
1 0
Beffie
Het was schandalig. Onze beste speler die toch al niet fit was liep strompelend van het veld. Die Hitler had Ajax wel een beetje mogen beschermen. De actie van Huntelaar kwam daar ook uit voort denk ik. Jullie hard spelen. Dat kan ik ook. Nooit meer spelers aan verhuren. Oprotten.
4 0
Rentokill
Het is vooral het brute schopwerk in combinatie met de slachtofferrol. Dát maakte t allemaal superongeloofwaardig. Als ze alleen schopten en verder niet zo zeken had ik daar misschien nog wel een heel klein beetje respect voor gehad. Nu werd het een trucje en slecht acteerwerk.
7 0
Multi
Laat ik voorop stellen dat het grootste probleem bij Ajax lag, wat in een veel te laag tempo voetbalde.
Maar die Higler verdiend de rest van het seizoen ook de KKD. Voor hetzelfde geldt wordt de wedstrijd geëindigd met 4 geblesseerde. Dat je voor die overtreding van Reis b.v. geen geel geeft in onvoorspelbaar.

Dat Groningen fel wil spelen, prima, maar dit ging gewoon te ver. Het was inmiddels een ordinaire schoppartij. En waar Groningen veel dingen wel mocht, werden ze bij Ajax afgefloten. Ik ben een beetje klaar met die scheidsrechters die roepen mannelijke duels te willen zien, maar die vervolgens de topclubs benadelen om maar een trots te kunnen roepen dat ze niemand "voortrekken".
2 0
Redrum
Heel Nederland is blij en trots dat Ajax het zo goed doet in de CL. Maar als ze op bezoek komen schoppen we ze gewoon verrot in een wanhopige en laffe poging ze van de titel af te houden. Dit is precies wat er mis is met Nederland. De jaloezie wint het altijd van het verstand.
6 0
ajaxxcied4life
Wat mij betreft hoeft niemand respect te hebben voor Ajax en als het aan mij zou liggen dan mag je met de intentie het veld op gaan om Tadic doormidden te breken, maar zodra je als scheidsrechter doorkrijgt dat het toebrengen van lichamelijk letsel het enige doel is van een tegenstander dan zul je verdomme moeten ingrijpen in plaats van alles wegwuiven en wel fluiten bij overtredingen van Ajax.
8 0
aschja
Precies dat. Vechtlust, niks mis mee. Over de streep, kaart. Higler had grenzen moeten aangeven.
0 0
Schip
Higler wilde a la Nijhuis fluiten, maar voelde niet aan dat deze pot juist strakke leiding nodig had. Ajax was duidelijk niet fris en dan wordt het een eenzijdig verhaal. Je zal spelers echt niet horen als een tegenstander er boven op klapt zoals heracles. Heb je iemand horen klagen?

Maar grun dook er vaak met twee man tegelijk op en enorm fysiek. Heb ik echt zelden gezien dat een scheids dan niet ingrijpt. En ook niet op de bal maar vaak de man.

Buijs is echt zo'n wancoach.
1 0
10Sneijder10
Tja, je had dit kunnen verwachten. Zelf schoppen ze naar alles wat beweegt en als je ze zelf al aankijkt liggen ze te rollen op de grond. En de 'scheidsrechter' zegt dan gewoon doodleuk dat je de bal maar eerder moet spelen. Waanzinnig dat een scheidsrechter het op die manier uit de klauwen laat lopen.
2 0
jaribombari
Tadic is een oostblokker. Die moet je niet al te serieus nemen. Theater zit bij die mensen in het bloed.
0 -15
Frank1978
Ik heb gister voornamelijk van Groningen kant het nodige theater gezien.
2 0
Bobbaasje
Jammer dat ze niet kunnen degraderen dit seizoen.
2 0
Klasseman
Ajax? Wat lul je nu weer trol
0 -2
PetrusKeizer
dat gerol over de grond van die groningers is aangeleerd gedrag, dat komt door die aardbevingen daar
7 0
Klasseman
Domme humor wat een slecht niveau
0 -1
ETM
Het gaat tegen de 'gedragscode' in om als speler je te beklagen over dit soort dingen. Je behoort dit voetbal 'mannelijk' te vinden en als Ajaxspeler te zeggen dat de 3 punten het belangrijkste zijn. Een reactie zoals die van Veltman.
Maar Tadic zegt wat hij denkt. Frenkie spreekt zich zonder een concreet beschuldigende vinger uit over tilken die zijn lichaam kreeg..

Tsja ik zat niet rustig, al na de eerste 10 minuten vanwege het pure 'schopvoetbal'. Over de drie punten maakte ik me toen 'nog' geen zorgen, maar wel over de fysieke gesteldheid van de spelers die straks stuk voor stuk nodig zijn tegen Spurs. Dan vind ik Tadic met zn 'geen respect' wel gelijk hebben. Mannelijk voetbal, het zal wel. Een falende scheids die de boel niet kort houdt en zo in een spiraal terecht komt waardoor niet meer weet waarvoor nog wel te kunnen fluiten.

Alleen als Tadic het over zeuren heeft bij de scheidsrechter moet ik daar een beetje om lachen. Volgens mij is Tadic zelf koning zeuren bij de scheidsrechter..
3 0
cantharel
Word een beetje ziek van Veltman met zijn gelach en vriendschappelijk gedoe naar de tegenstander. Je bent verdomme met een tegenstander bezig die alles doet om onze spelers te blesseren en jij staat er maar bij te lachen en schouderklopjes te geven. Ik heb me daar vreselijk aan zitten ergeren.Probeer eerst eens een bal goed weg te werken en niet onnodig buiten het veld te schieten.
0 -1
ETM
Ik had het ook, toen nog vroeg in de wedstrijd, Veltman 2x met een enorme lach op zn gezicht. Doe dat bij 0-3! Bovendien was die poging vanaf bijna de achterlijn doodzonde, er stonden veel Ajacieden in de 16.
Verder speelde hij prima.
0 0
Web
Tadic is wat dat betreft erg irritant, kan op het veld liggen alsof hij nooit meer opstaat.
De reactie van Veltman die staat, niet zeuren maar zorgen dat je er staat.
1 0
ETM
Tadic heeft veel theater in zich idd.
Maar ik snap in deze een beetje zn punt. Ik vond Groningen eigenlijk over de grens gaan. Dan als nog is het de scheidsrechter die de grens moet bewaken..
0 0
mvdk
Ach 0-1, next...
1 0
Vince355
Gefrustreerde idioten zijn het
0 0
VIPete
Groningen was behoorlijk kinderachtig. Wilde er een vechtpot van maken, en dat lukte ze bijna. Maar we moeten ook niet te veel klagen, als we én kampioen willen worden én verder komen in de CL moeten we elke pot op eigen kracht winnen. Kwalitatief hebben we het is ons, alleen onze selectie is niet heel breed. We moeten het vooral van de basis elf hebben, plus Huntelaar en Dolberg.
1 0
MPAjax
Groningen dacht dat het een speciale status had met de scheids maar dolf uiteindelijk het onderspit
1 0
MrPink
Eerder onsportief, geen enkele club hoeft respect te tonen tijdens de wedstrijd, dat is weer zo calimero. Dit was gewoon feyenoord gedrag, niet kunnen voetballen dus maar gaan schoppen.
0 -1
Litmanen85
Dolf? :D
1 0
VanDeMolen
Groningen maakte er een schoppartij van en de scheidsrechter faciliteerde het, voornamelijk in de eerste helft. Triest van die club en enorm tegenvallend van de scheidsrechter. Ik had Higler echt hoger zitten, maar na vandaag is hij terug bij af.
4 0
Lagasj
Het frustreert de tegenstander zo erg dat men als team maar ook individueel niet goed genoeg is om Ajax op een normale sportieve manier te verslaan.
Heel kwalijk. Zeker van een trainer die zijn spelers geen realiteitszin kan bijbrengen en ze zelfs nog opjut.
Prima als je je tot het uiterste verdedigt en probeert een voor jou goed resultaat te behalen tegen Ajax.
Maar niet op deze manier, dit grenst aan ongezonde haat met als gevolg een schoppartij.
Helaas hebben meerdere clubs deze haat gecultiveerd in de loop der jaren.
Iets waar de KNVB en de scheidsrechters extra aandacht aan zullen moeten gaan besteden.
2 0
de-Ajacied
Het is gewoon een onsportief onwaardig team met een gefrustreerd trainertje
2 0
Bocarra
Groningen zat duidelijke aan de ritalin.
3 0
3*stars*3
Moet hij niet zeggen.
We leven al in een land waar Ajax geen gunfactor heeft en na ingreep van KNVB, is er al veel rumoer ontstaan.
Iets wat al gebeurde voor de pot tegen Real.

Maar Tadic moet hier in de media geen slapende honden wakker maken en als ik eerlijk ben, hij begint over spelers die zeuren bij scheids maar kan er ook wat van.

Verder ben ik heel blij met deze aankoop en zijn stats blijven belachelijk goed.
En dan te bedenken, zijn 1e seizoen, na een PL seizoen, WK en korte voorbereiding.
3 -7
Lewis Hamilton
Juventus heeft sportiever gespeeld tegen Ajax dan Groningen. Ze moeten zich schamen daar.
4 -1
Vertonghen
Een beetje te fanatiek sliden kan natuurlijk...
Maar dat zuid amerikaanse/italiaanse gerollebol en gejank om kaarten en vrije trappen/pingels kwam me echt me strot uit zeg tering!
Tegen Juve was het nog minder erg als tegen groningen, ga voetballen of zoek een andere competitie ofzo...
3 -2
HenryVakH1972
Ja man. Is gewoon vals spel eigenlijk om net te doen alsof er een overtreding is gepleegd op je Die gasten speelden de wedstrijd van het jaar..
Ik heb nu echt een beetje hekel aan fc Groningen, had ik eerst niet. Matenaaiers
0 0
Stibba020
Net als Heracles, leek wel of die gasten een lijntje gesnoven hadden. Dit zie je dus nooit tegen PSV deze agressie.. Ajax werkt net als een rode lap, alles is toegestaan..
6 -1
OpaVerteld
Prima van Groningen!
Alles doen om te winnen.
Te vaak het argument gehoord dat er te weinig weerstand is in de NL competitie.
Dit hoort er allemaal bij, Dusan....en dat zou jij als geen ander moeten weten.
3 -10
Dennis1964
Allemaal competitie vervalsing. Groningen moet elke week zo spelen. Ook tegen psv maar dan zijn het poesies.
8 -1
3*stars*3
Niet mee eens.
Ze hadden het PSV ook erg moeilijk gemaakt maar in de slotfase werden ze overmoedig en lieten ze de linkerflank open.
Die lelijke bloedzuiger Dumfries denderde eroverheen en pakte nog 3 punten voor dat kutclubje.
Groningen was zeker niet minder.
3 -1
Nicoonzeredder
Het opmerkelijke is alleen dat ze dit alleen tegen Ajax op kunnen brengen
7 0
GerardAjax26
In mijn beleving speelde Groningen onsportief. Las in een interview dat die trainer van hun vond dat ze bij topclubs al voor de kleinste dingen fluiten.. tja
10 0
Mark03
Ik kan me voorstellen dat je als Groningen zijnde Ajax flink wil aanpakken, maar dat ze dan zelf als een stel speenvarkens over de grond gaan liggen rollen vond ik echt ongelooflijk. Ze waren met van alles bezig, behalve voetballen.
10 0
Ferd
Groningen speelde als 11 Mark van Bommels. Gemeen, hard en aan de andere kant gelijk janken en rollen als ze een tikje terug krijgeb
1 0
31xAjax
Dit is Ajax onwaardig, Dusan.....
6 -18
aschja
Ik ben het eigenlijk wel een beetje eens met je. Dusan heeft er zelf ook een handje van om kermend over de grond te rollen alsof zijn been eraf ligt.

Die speler van Groningen kreeg geel vanwege zijn schwalbe. Ik vind Dusan een geweldige vent maar stoor me mateloos aan dat acteerwerk. Wij zeiken die tacovreter elke keer af, maar Dusan kan er ook wat van.
2 0
Aad82
Was echt niet normaal die schoppartij. Higler had er meteen korte metten mee moeten maken in de eerste vijf minuten van de wedstrijd.
5 -1
jollie18
Dit spel is aan de ene kant nodig om Ajax af te stoppen. Gelukkig is het niet gelukt en doen we nog steeds mee om de titel
6 0
Patrick-19
Groningen heeft met deze wedstrijd al mijn respect verloren
24 0
chloorbestendig
Hou je mond maar Dusan, ik ben fan van je, maar je ligt te vaak op de grond te janken als een psver, stop daar eerst maar eens mee.
2 -47
Rik428
Ja dit mag dan een troll zijn, maar Tadic is gewoon bij vlagen een nare, theatrale jankerd. Dat zien we door de vingers omdat hij zo belachelijk waardevol is voor Ajax, maar dat maakt het niet minder waar. Impopulaire mening, maar dat kan me niet schelen. Op AS moeten ze eens wat minder kinderen toelaten
2 -3
Litmanen85
Serieus? Je hebt de rotschoppen gemist die tadic heeft gehad??? Incl.die van pepe??
0 0
Ajacied33
Duw dat chloor maar in je Psv reet
10 0
didierajax020
Ga je mond spoelen. Met het eerste deel van je gebruikersnaam.
8 -1
Bjorn2321
Ga terug naar FR12 of PSV netwerk...
7 0
Djabber
Ben het er eigenlijk wel mee eens. Hij overdrijft erg vaak als ie 'n tikje krijgt, is zonde. Heeft ie totaal niet nodig want is een van de betere spelers.
3 -4
Rolleman
haha mafkees.
13 0
Toon meer reacties