Kasanwirjo na nederlaag: 'Hebben niet alles gegeven'

GinoHaverkamp, 20-04-2019 om 17:50, 6406 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De 3-0 nederlaag van Ajax O17 tegen Sagan Tosu O17 heeft de ploeg geheel aan zichzelf te danken. Dat stelt Neraysho Kasanwirjo, aanvoerder van Ajax, na afloop van de wedstrijd. 

Volgens de zeventienjarige verdediger heeft de verliespartij vooral te maken met de instelling van zijn ploeg. 'We hebben niet alles gegeven vanaf het begin. Ik denk dat dat fataal is geweest', laat hij weten op de officiële site van Ajax.

De 1-0 van de Japanners is volgens Kasanwirjo vooral ook aan die instelling te wijten. 'Ik denk dat de scherpte miste en we stonden ook verkeerd', verklaart hij. 'We liepen niet met onze man mee en lieten iedereen gewoon vrij, waardoor ze door de as konden voetballen en op doel konden schieten.' Kasanwirjo steekt als aanvoerder ook de hand in eigen boezem. 'Ik zelf speelde sowieso niet goed en heb het team een beetje laten vallen door ze niet bij elkaar te rapen.'

Wat moet er dan veranderen tegen Tottenham Hotspur zondag? 'Ik denk dat we vanaf nu moeten kijken wat we fout hebben gedaan. Morgen moet het scherper zijn.' De jonge Ajacieden moeten winnen van de Engelsen om nog naar de volgende ronde te kunnen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sabastiann
De instelling was verkeerd
Te gemakkelijk over gedacht
Gif moet je altijd hebben
0 0
TimAFCA
Hij speelde echt alles lang, constant. In beide wedstrijden ook. Snap niet dat er niet werd gecoacht dat er gewoon gevoetbald moest worden over de grond.
1 0
FlyingDutchMan
Viel mij ook al op, deze gast peert alles blind naar voren.Botman is er niks bij..
0 0