Ziyech werd 'gek': 'Die bal moet er gewoon in'

JesseTH, 19-04-2019 om 20:15, 13135 views, Ziggo Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het grote aantal gemiste kansen tijdens Juventus - Ajax zat Hakim Ziyech bij vlagen dwars, zo geeft de Ajacied toe bij Inside Ajax. Uiteindelijk werd er gewonnen en ontstond er een groot feest, maar Ziyech zag de wedstrijd liever sneller beslist.

'Natuurlijk word je gek, die bal moet er gewoon in', erkent Ziyech. 'Je kunt ook niet heel lang treuren, want de wedstrijd gaat gewoon door. Je zit er één of twee minuten mee en dan gooi je het van je af. Ik was niet verrast over het aantal kansen. Ik denk dat zij heel veel ruimte gaven en wij dat goed bespeelden. Dan weet je dat je heel veel kansen gaat creëren.'

Bij de 1-2 van Matthijs de Ligt kwam er veel emotie los bij Ajax, zo zag en ervoer ook Ziyech. 'Wij wisten dat zij toen twee keer moesten scoren. Het was een mooi moment voor ons allemaal. Ik had niet echt meer het gevoel dat het fout kon gaan, zeker ook omdat we al die kansen kregen. Het is wel jammer dat je de score niet uitbreidt.'

Na afloop verschenen er beelden van feestende Ajacieden in de kleedkamer, maar Ziyech was daarbij een opvallende afwezig. 'Ik kon er helaas niet bij zijn in de kleedkamer. Ik zat bij de dopingcontrole. Gelukkig zat ik niet alleen, maar met David.'

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Het had 1 - 5 moeten zijn minimaal maar goed zolang ze winnen is het al goed. Flink op afwerking trainen, klinkt gek maar we hadden dit jaar nog veel meer goals kunnen maken.
1 0
niquedegraaff
Waarom praten ze in de je vorm als het om iets negatiefs gaat en in de ik / wij vorm als het om iets positiefs gaat? Gewoon een oprechte vraag.
0 0
Koningtoto
Voor mij is alles wat met Ajax te maken heeft ons, of het nou dooit of vriest.
0 0
Koningtoto
In 99 van de honderd gevallen is dit gewoon een goal. Magische redding van de keeper gewoon. Dit deed Hakim gewoon perfect. Hij had zijn geniale momenten, maar de eerste helft was matig. Maar ik kan nooit lang pissig blijven op Hakim en dat krediet heeft bijna niemand bij me.
4 0
Schwalbino
Die redding was gewoon een - soort - gestopte penalty.
0 0
mallerd
Ik had tijdens de wedstrijd echt een haat-liefdeverhouding met elke speler. Ik moet die wedstrijden ook eigenlijk alleen kijken, want ik ben echt niet te genieten tijdens de wedstrijd.
6 0
Lazell
Hahaha, heb ik ook. Ik heb Ziyech wel 10x uitgescholden in de woonkamer bij de ouders van mijn vriendin :') Zou me kapot schamen als ik mezelf terug zou zien.
3 0
Dondy
Zitten jullie ook echt gewoon keihard te schreeuwen in de woonkamer soms? Ik schrik soms echt van mezelf hahah
5 0
Koningtoto
Ik schrik nooit van mezelf, tot mijn meissie een filmpje maakte tijdens de bekerwinst op feyenoord. Ik herkende mezelf daar niet echt in terug. Dat maakt je wel bewust van je gedrag en dat was in dit geval niet echt positief te noemen. Wraakzuchtig en agressief en niet voor rede vatbaar.
1 -1
Nick
Als Donny die kans had gemist hadden we het hier weer 6 maanden lang moeten lezen.
5 -5
AjaxForEverAjax
De combinatie tussen Tadic en Neres voorafgaand aan de kans. In de kleine ruimte, tussen 3 of 4 Juve spelers . Wow ! Donny deed een uiterste poging om de bal vol te raken. Zijn afstandsschot was prachtig. De aanname van de bal en de rust bij zijn doelpunt was geweldig.

F uck, de wedstrijden tegen Real en Juve zijn voor mij legendarisch. Een zeer hoog niveau.

Thanks Donny, Hakim en de rest
2 0
AlexIbarra
Donny miste ook een enorme kans maar niemand heeft het er meer over.
7 -3
T.reckveugel
Waarom zou je klagen over Donny? 2x foutloos tegen Juventus en een belangrijke goal, volledig vrijstaand na afzwaaier de zoveelste van Ziyach. Ziyach zelf maakt de 1-4 tegen Willem II. Dus wat is jouw punt?
Beter houdt hij helemaal op met schieten en beperkt hij zich tot het vrijspelen van medespelers, het wordt nu echt schrijnend
1 -2
gi0vanni
Was natuurlijk ver onder de maat maar hij heeft het een tijdje prima gedaan. En je kon aan zijn afgekeurde goal zoen dat hij het wel kan. Gewoon wat meer op trainen.
0 0
Aad82
Ziyech maakt ook de 1-1 tegen Real in A'dam en de 0-1 tegen Real in Bernabeu om zomaar wat te noemen.
0 0
Petterson1964
Enorme kans?
0 -1
Mocrodammerr
yup. 1e helft in 5 meter gebied van de keeper.
5 -1
Nick
Ohja die kans tegen Benfica en Bayern werden hier maar overdreven alsof hij er elke week 5 naast schoot voor lege goal.
3 0
ajtw
Met Neres zat hij daar. Het zou me niks verbazen als ze Neres er de hele tijd uitpikken maargoed ;)
4 0
amthree
Nou niet alleen jij werd gek hakim, denk dat heel veel ajacieden gek werden toen je die kans misten. Maar gelukkig liep het goed af :)
2 -1