'Voor mijn gevoel mijn beste seizoen tot nu toe'

JesseTH, 19-04-2019 om 20:00, 8095 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech is blij met zijn persoonlijke prestaties tijdens het huidige, succesvolle seizoen van Ajax. De international gelooft dat hij zich in de beste periode van zijn loopbaan bevindt, al weet Ziyech ook dat er nog voldoende beter kan.

'Voor mijn gevoel is het ook mijn beste seizoen tot nu toe', spreekt de aanvallende ingestelde voetballer tijdens het programma Inside Ajax. 'Ik help het team graag en doe lekker mijn ding. Als je dan belangrijk kan zijn in zulke grote wedstrijden (tegen Real Madrid, red.), dan is dat mooi.'

'Ik ben altijd wel kritisch naar mezelf, het kan altijd beter', plaatst Ziyech even later zijn kanttekening. 'Je probeert daar elke dag je best voor te doen. Ik moet soms de balans vinden in bepaalde keuzes die ik maak tijdens de wedstrijd. Ik vind dat ik nog veel grote kansen mis. In verdedigend opzicht valt er ook nog veel te verbeteren.'

Wat opvalt, is dat Ziyechs rechterbeen de laatste tijd sterk lijkt. Tegen Willem II schoot hij hard raak en ook de afgekeurde goal tegen Juventus ging er overtuigend in. 'Als ik niet nadenk en schiet met rechts, dan vliegen ze er vaak in. Als ik moet kijken naar links of rechts, kies ik toch wel vaak voor mijn linker. Ik denk dat ik soms misschien wel iets meer naar rechts moet. Laten we het erop houden dat we kijken naar hoe de situatie op het veld is.'

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Tactisch kan hij nog beter. Eigenlijk wat hij zelf ook aangeeft. Nu is het nog vaak alles of niets. Haal elke wedstrijd 3 kansloze acties eruit en je bent er.
0 -3
AjaxForEverAjax
Nog een jaartje Ajax Hakim
3 0
swing
toppertje hoor!
2 0
Aetim
Ziyech is een geval apart. Zoals Frenkie dat is, zoals Tadic dat is, zoals Neres dat is. Die gasten zijn gewoon onvervangbaar.
3 0
arigold
Geweldenaar!
3 0
ST
Goede speler voor ons. Blij met hem. Enige wat hij van mij hoeft te verbeteren is dat hij minder vanaf afstand op doel moet schieten.
4 0
ck69
of dat ie ze er gewoon inschiet :)
4 0
Gecko
Topeer
2 0
Gonzo
Hakim held, je doet het geweldig. Ik hoop nog steeds dat je bij ons blijft ook al komen nu de grote clubs op de lijn.
3 0
0h0Litmanen0h0
Wordt alleen maar beter. Mooi hoe hij na Real thuis meteen zei dat hij die kans die courtois pakt harder in moet schieten en in de return dit meteen doet. Juventus uit dus weer te zacht helaas, maar denk niet dat dat hem nog een keer gaat gebeuren. Hopen op nog een jaar!
2 0
Lazell
De ene afgekeurde goal was ook een heerlijke streep tegen Juve.
1 0
Aad82
Jezus, wat is hij eerlijk hier en wat een zelfreflectie.
7 0
DollieDollie
Dit is precies wat ik in dit bericht zo waardeer! Zeer goed en is zo belangrijk voor ons Ajax. Volle bak, ook laatste wedstrijden, komt alles goed!!!
1 0