Veltman geniet van zijn terugkeer: 'Het ultieme'

JesseTH, 19-04-2019 om 16:50, 4503 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman geniet van de manier waarop hij zijn rentree bij Ajax heeft beleefd. Niet alleen keerde de rechtsback annex centrale verdediger probleemloos terug in het Ajax-team, ook mocht hij zich al snel meten met de aanvallers van Juventus.

'Als je een terugkeer voor ogen hebt, dan is dit wel het ultieme. Dank aan die gasten dat ze zover zijn gekomen, want anders was dat niet zo', trapt Veltman op een positieve toon af tegenover FOX Sports. 'Het is mooi om daar nog deel van uit te maken. We hadden Ronaldo als team goed in de tang.'

Een dag na Juventus - Ajax keek ook Veltman naar de wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur. 'Dat was ook een rollercoaster. We spelen tegen City, toch Tottenham, nee City. Het werd toch Tottenham, niet normaal. Het was typisch Engels en heerlijk om naar te kijken. Ik wist het op een gegeven moment ook niet meer. Ik zei: laten we na 95 minuten maar kijken wie er het best voor staat.'

Toen eenmaal bekend werd dat de Spurs Ajax' volgende tegenstander zouden worden, kroop trainer Mauricio Pochettino algauw in de rol van de underdog. 'Daar was ik wel een beetje verbaasd over. Als je moet kiezen, zou ik ons juist in de underdog-rol zien. Het kan daardoor zomaar fifty-fifty zijn', aldus Veltman.

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Hij zet alleen niet zo goed druk naar voren itt Mazraoui en dat is in dit systeem toch wel een aderlating. Voor de rest doet ie het top.
2 0
uefasucks
SpFling.com, Een dating site voor zielige mensen die heel erg wanhopig zijn en geen partner kunnen vinden in het dagelijkse leven.
Zet je zelf voor lul voor heel de wereld en meld je aan bij een van de meest zieligste vorm van aandacht.
0 0
Koekepeer
Net wat voor mij heb ik net gehoord
0 0
HansBeus
We (Ajax) hebben spelers als Joël gewoon nodig zeker als de grote leegloop gaat beginnen. en die komt hoor.....
4 0
gebruikersnaam
Knap dat hij er weer staat, meteen op dit niveau, maar vind hem simpelweg geen goeie speler die ook nu weer voor veel gevaarlijke momenten zorgde. Je ziet ook dat Ziyech hem nooit de bal in de laatste fase van het veld, ook niet als hij er wel goed overheen komt. Die weet gewoon, dat wordt bslverlies / een slechte voortzetting. Helaas compenseerd hij dat niet met zijn verdedigende kwaliteiten. Ik hoop dat deze wedstrijden hem een mooie transfer opleveren want ik gun het hem wel.
0 -2
uefasucks
Ik dacht hier ook zo over maar wat ik in de laatste twee wedstrijden heb gezien lijkt het erop dat hij ijzersterk terug is gekomen.
Vergeet niet dat hij ook geen minuten heeft kunen maken in Jong....Dus weinig ritme.
Ik wil wel eens zien hoe hij speelt als hij echt in vorm is...
2 0
gebruikersnaam
Daar heb je een goed punt
0 0
mickey2602
En jij denkt dat na zijn blessure waardoor hij er bijna een jaar uitlag een club voor hem zal komen die hem op basis van 5 wedstrijden zal gaan kopen?
Ik hoop dat ze hem nog een contract verlenging aanbieden van 1 jaar waarin hij zich weer in de kijker kan spelen en dan een transfer maken.
We hebben deze zomer hoogstwaarschijnlijk al een aardige leegloop en Veltman is toch een ervaren jongen die je er goed bij kan hebben.
Kan me bijv voorstellen dat Mazraoui volgend seizoen naar het middenveld gaat en dan heb je Veltman nog als back.
Of als Nico wel weggaat deze zomer en je zou Veltman ook weg doen,dan heb je ineens op beide posities versterking nodig.
0 0
gebruikersnaam
Ik denk het niet, ik hoop het. Dat is wat anders. Als Mazraoui naar het middenveld gaat heb je sowieso een aankoop nodig. Koop dan maar een versterking. Veltman is een prima back up maar als het toch alleen back up is dan gun ik hem een mooie transfer. Prima alternatieven te vinden voor decrol van back up. En ik vind het simpelweg geen basisspeler
0 -1
Radie125
Ajax en Veltman hebben beide mazzel dat hij net op tijd fit is.
5 0