'Groot talent van Chelsea op radar Ajax'

GinoHaverkamp, 18-04-2019 om 11:10, 20518 views, Daily Mirror |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax zou haar zinnen hebben gezet op Adrian Akande. De vijftienjarige aanvaller speelt nu nog in de jeugd van Chelsea, maar maakt misschien wel een transfer naar Amsterdam. Dat meldt The Daily Mirror.

Ook RB Leipzig zou interesse hebben in Akande, die bij Chelsea wordt gezien als één van de grootste talenten van de jeugdopleiding. Akande is een aanvaller die over zowel de Engelse als de Nigeriaanse nationaliteit beschikt. Hij is tweebenig.

Chelsea wil de voorhoedespeler maar al te graag aan zich binden, maar naar het schijnt zit hij zelf niet zo erg te wachten op een langer verblijf bij de topclub. Mocht Akande naar RB Leipzig vertrekken, dan treedt misschien hij in de voetsporen van Jadon Sancho. De Engelse buitenspeler maakte eveneens op jonge leeftijd de overstap van een Engelse topclub, Manchester City in dit geval, naar Duitsland en blinkt daar wekelijks uit. Namens Borussia Dortmund heeft hij al tien keer gescoord in de Bundesliga.

Koop nu jouw wedstrijdsjaal, voor de halve finale van de Champions League, in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Hij is toch driebenig?
3 0
Fluitje
Misschien wel maar dat is alleen relevant voor de dames. Heb nog nooit een zak geld of een derde beentje een doelpunt zien maken, vrij naar Cruijff
0 0
4xEC1
Hoe kom je nou op zo'n opmerking?? Hahahaha
0 0
Joseph
Uitstekend, Ajax moet het Barcelona en Madrid worden voor alle talenten in de wereld.

Ajax moet al die opleidingen leeg trekken van hun grootste talenten!
2 0
Pheadrus
Er wordt een absoluut top team rond Unuvar gebouwd. Die lichting is nu al heel erg sterk.
9 0
GvanderK
Ajax is op het geld na in alles groter dan Chelsea, dus qua club zal hij een stap omhoog doen.
10 -1
trodat4030
Hm, zijn leeftijd/verjaardag is wel een klein probleempje. Hij moet dan deze zomer officieel transfervrij bij Chelsea vertrekken, want hij wordt pas 22 oktober 16. Pas vanaf die dag mag hij elders in de EU een verbintenis aangaan met een club en aangezien dat bijna 2 maanden na het sluiten vd transfermarkt is, moet hij transfervrij zijn. Anders kan Ajax hem op zn vroegst in januari inschrijven.
4 0
RusselWestbrook
Tegen die tijd zal ie 18 moeten zijn. Brexit enzo.
0 0
trodat4030
Ligt eraan of gb ook uit het Schengenverdrag stapt. Dat is namelijk overkoepelend aan de EU, oftewel, EU plus aantal non eu landen. Daarin heeft men dezelfde ‘vrijheid van diensten en goederen’. Google t maar eens. Het is niet sec een eu dingetje.
0 0
Duif63
Liever Mason Mount, die kan meteen het eerste in.
1 -7
Ozymandias
Lief dat mensen nog steeds denken dat Mount haalbaar is terwijl hij het afgelopen jaar keer op keer heeft aangegeven in Engeland te willen blijven en Chelsea in die periode keer op keer heeft aangegeven hem niet te willen verkopen.
3 -2
Sunstridr
Waarom niet allebei?
1 0
Ozymandias
Nou, één belangrijke reden is dat Mount niet haalbaar is.
1 -5
Duif63
Net als Blind en Tadic niet haalbaar waren zeker.
0 0
Ozymandias
Zeiden die in Engeland te willen blijven en zeiden hun clubs dat ze niet te koop waren?
0 0
Sanalologo
Haha, niet haalbaar, Mason fucking Mount mag blij zijn als Ajax hem wilt hebben.
2 0
Jelephi
Jij bent duidelijk niet op de hoogte van mason mount en zijn kwaliteit / talent.
0 0
Sunstridr
Begrijp ik wel, dat hij waarschijnlijk niet haalbaar is, maar we mogen wel hopen/dromen.
1 -1
Oeroeboeroe
even het charme-offensief inschakelen met Finidi, Kanu, Oliseh en Babangida
4 0
Good Luck
Haal Redan ook maar op dan
0 -1
433metdepuntnaarlinks
Dit is natuurlijk een trend die al even bezig is, na Pogba heb je nu gezien wat Sancho doet bij zijn nieuwe club. Je ziet het aan het Monaco van jaren geleden die zo ver kwamen in de CL, Ajax bewijst het nu ook weer en die Hudson-Odoi bewijst het ook. Het is gewoon veel slimmer om veel te spelen en jezelf omhoog te knokken dan blijven en alleen maar wachten op kansen.

Een Kean van Juve ook, heel knap dat hij daar nu al zo belangrijk kan zijn maar hij heeft ook al een vol seizoen in de benen vorig jaar. Speeltijd is belangrijk, hopelijk gaan talenten dat ook eens meer inzien! En wat is er mooier dan spelen bij een team dat jeugd de kans geeft, wat altijd wil aanvallen en nu ook nog eens internationaal in de spotlights staat.
1 0
Hollister
Ajax moet idd nu gebruik maken van de situatie in de CL.. we zijn goed bezig ons op de kaart te zetten als club waar jonge spelers de meeste kansen krijgen en deze prestaties zou de aantrekkingskracht moeten vergroten.., hij zou dan al terecht komen in een fantastische lichting onder 17, samen met die jongen van Az , Hillen of zo.... zou heel mooi nieuws zijn..
Daarnaast blijf ik zeggen dat jongens als Jota van Benfica en Brahami van Bayern en die zoon van Hagi (allemaal 18) moeten worden aangetrokken als grote toptalenten... beter dan 10 van die gewone talenten... Bovengenoemde 3 talanten gaan het echt allemaal wel halen in Ajax 1.

Ik blijf dit volgen en zou dit enorm toejuichen
4 0
AjaxPassion
Beter talenten die geen kans krijgen bij de Engelse topclubs. Zoals Sancho, Malen en die jongen van Chelsea. Hagi is nu 20 en een half trouwens en waar baseer je je mening m.b.t. hem op?
4 0
AFCAMM
Goed dat ze met dit soort spelers bezig zijn.
0 0
RJB1979
♫ A change is gonna come! ♪
1 0
Arie Vink
Dit CL seizoen helpt ook enorm mee voor dit soort talenten. Lekker naar het grote Ajax komen, knul!
2 0
AjaxPassion
Dat moet nog maar blijken. Tot nu toe is er nog niet 1 binnen.
1 0
Mikes
Rasmussen, Hillen en Pierie zijn al binnen hoor.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax heeft de naam Chelsea niet, kom maar jongen naar de mooiste club.
1 0
Gecko
Kom maar naar de mooiste club
2 0