Sinkgraven: 'Heb geen idee hoe kapot ik ben'

FinnDekker, 17-04-2019 om 21:35, 8560 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Sinkgraven is blij dat de verdediger annex middenvelder weer een bijdrage kan leveren. De linkspoot sukkelde lange tijd met blessures, maar stond tegen Juventus zijn mannetje toen het moest. Sinkgraven was al snel de vervanger van de uitgevallen Noussair Mazraoui.

'Als je op de bank zit en geen minuten maakt, ben je ook blij na een goed resultaat in een Europese wedstrijd', vertelt de Ajacied aan Ajax Life. 'Maar het is toch anders. Je bent blij, maar leverde geen bijdrage. Het is niet dat ik jaloers was op de jongens, want we doen het allemaal samen, maar op zulke avonden wil iedereen het liefst zelf voetballen.'

De volgende duels is Nico Tagliafico er gewoon weer bij. Maar Sinkgraven hoopt snel weer te kunnen spelen. 'Maar ik heb geen idee hoe kapot ik precies ben en hoe lang ik moet herstellen, het is lang al zo geleden. De spierpijn voel ik nu wel opkomen, want de kramp schoot er een paar keer in.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
debarbaar
Sinkgraven viel me helemaal niet tegen.
0 0
SilverHaze
Fit worden, fit blijven en veel van Nico leren. Heeft nogsteeds de voetballende kwaliteit en de felheid om een goede linksback te worden.
0 0
Schwalbino
Heeft pech gehad met blessures. De vraag is hoe sterk is hij lichamelijk? Ik zou hem nog een seizoen de kans geven. Gewoon in de eerste 15 wedstrijden opstellen ook al maakt hij fouten. Ajax moet weer gaan bouwen. Hij is een interessante speler. Hij moet zich wel volgend seizoen dan bewijzen.
0 0
Rockpotje
Als hij fit blijft kan hij zomaar de vervanger van De Jong worden. Ik ken weinig middenvelders die zo balvast zijn, durven uit te stellen en opbouwend en verdedigingd intelligent positie kiezen.
6 0
Ajax_026
de eigenschappen van De Jong zie ik helemaal niet in Sinkgraven.
0 -2
Aeter
Die heeft hij wel hoor. Kort draaien en versnellen. Het is geen de Jong natuurlijk, maar hij kan dat zeker wel.
0 0
Aeter
Die heeft hij wel hoor. Kort draaien en versnellen. Het is geen de Jong natuurlijk, maar hij kan dat zeker wel.
0 0
JSF
Op deze wijze een waardige opvolger van Nico
4 -1
EricAjax1
moet veel meer.inhoud krijgen. explosiviteit etc.
0 -4
GrandMasterFlex
Ja dat moet groeien met wedstrijden
3 0
Noxin
Een foutje in het begin, daarna souverein. Blij dat Sinkie weer terug is!
12 0
JohnnyD
Wat hoop ik, dat het er een keer serieus en goed uit gaan komen bij hem. Ik heb zo'n vertrouwen in hem nl ondanks alle shit hier op AS. Hij is gewoon zo goed, maar kennelijk ontbreekt het hem aan de x-factor of zo bij een groot deel van de supporters hier.
11 -2
de_pitbull
Misschien komt dat omdat hij vaker geblesseerd was dan niet? beetje een Andersen verhaal.
0 -1