Van der Sar doet beroep op fans: 'Geeft zoveel energie'

JesseTH, 10-04-2019 om 20:25, 6433 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Edwin van der Sar hoopt woensdag op een kolkende Johan Cruijff ArenA tegen Juventus. De algemeen directeur weet dat fanatieke fans de spelers een boost kunnen geven en hoopt op die manier Ajax' slechte record tegen Juve te slechten.

'Het zou fijn zijn om dat eens een keer te veranderen. Hoe mooi zou het zijn om dat vanavond in een kolkende ArenA te doen?', spreekt Van der Sar bij Veronica. 'We hebben de wedstrijd tegen Real Madrid-thuis nog op het netvlies. Wat een stadion doet voor de spelers, dat geeft zoveel meer energie. Je ziet het niveau in dit soort wedstrijd omhoog knallen. Dan moet je je laten zien en komen de echten bovendrijven.'

De directeur zelf heeft in aanloop naar de ontmoeting weinig last van spanning. 'Vroeger had ik er ook niet zoveel last van, maar ik kan nu zelf niets doen. Het is belangrijk, maar Erik en de staf hebben de spelers voorbereid. De jongens weten hoe ze moeten spelen. Technisch en tactisch klopt alles.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Van de Sar kan je ook even met de driehoek om tafel en zeggen wat bromsnor gisteren flikte echt niet kan. De ergste hooligans zijn de politie.
1 0
Joker
had g.%^%&& gewoon die deuren open gedaan , en verschuil je niet achter de burgemeester.
en ga een praatje maken met de stewards op zuid die alle ellende, frustratie en paniek over zich heen kregen. Die raam aan de zijkant ging er niet voor de lol uit.
0 0