Kraay: 'Niet meer de Erik die heel star is'

BVeenstra, 10-04-2019 om 14:05, 5580 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hans Kraay jr. heeft in een interview met Voetbal International aangegeven dat Ajax-trainer Erik ten Hag zich heeft aangepast aan zijn spelersgroep. De oefenmeester luisterde eerder dit seizoen naar zijn sleutelspelers en stuurde zijn aanpak bij, zo valt te lezen in een uitgebreid profiel over de coach van de Amsterdammers. 

Ten Hag lijkt in ieder geval een element aan zijn arsenaal te hebben toegevoegd. 'Dat is niet meer de Erik die heel star is', zegt Kraay. 'Ik heb hem op de man af gevraagd: Heb je niet je oren laten hangen naar een paar spelers? Hij erkende dat Tadic, Blind, De Ligt, Ziyech de wedstrijden voor hem moeten winnen.’

Ten Hag staat hier en daar bekend als Louis II, maar zijn aanpak van nu lijkt meer op die van Guus Hiddink. Kraay bevestigt dat. 'Hiddink zat bij PSV aan het hoofd van de tafel met rondom hem Lerby, Kieft, Vanenburg, Gerets. Hij zeefde tien procent van alles wat hij hoorde en deed er zijn voordeel mee. Ik vind het opmerkelijk dat Ten Hag die flexibiliteit nu toch ook blijkt te hebben.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
Kraay geeft vaak af op ten Hag, behalve in zijn gezicht.
0 0
Sunny
Ten Hag beheerst zijn vak en blijkt een voltreffer voor ons.
Wederom goed werk van Overmars en v.d. Sar.
Het zal me niet verbazen als ook hij in de belangstelling van buitenlandse toppers komt te staan (of al staat) want er staat dit seizoen wel een team hoor dat attractief en volwassen speelt.
2 0
Schwalbino
Nu senior dood is mag dat jr. wel weg hoor.
0 -2
Ruff Rhythim
Dus omdat deze vier genoemde spelers voor Ten Hag de wedstrijd moeten winnen stelt Kraay daarmee even vast dat Ten Hag daarom zijn oren laat hangen naar die vier spelers??
1 0
Bocarra
Aldus professor dr Hansie Hansie. Wat een idiooit. Een trainer zonder eigen visie en die niet naar zijn belangrijkste spelers luistert is gedoemd te mislukken en had nooit dit niveau kunnen halen. Weer het niveau FOX sports
5 -1
Kibbahimovic
Ik kijk bijna nooit naar VI maar afgelopen maandag zat ik wel te smullen naar hoe dr Hansie Hansie Valentijn Driessen confronteerde met dat hij het vaak op Ajax en op Erik ten Hag heeft gemunt. Ook al was het een beetje gespeeld, vond ik Hansie Hansie wel de juiste vragen stellen en blijven doorvragen al kreeg hij een vaag antwoord. Voorlopig kan dr. Hansie Hansie niet meer stuk bij mij :-)
4 0
Lazell
Maandag ja? Heb je enig idee wanneer ergens? Dat wil ik terugzien, maar hoef niet de hele aflevering te zien.
0 0
Kibbahimovic
Ergens tussen kwart over 9 en kwart voor 10 was t.
0 0
Rufus
als je hans kraay en valentijn driessen op google intikt op google dan krijg je gelijk een filmpje boven aan de zoek resultaten.
0 0