[Update] 'Ajax biedt na Copa América op Pavón'

JesseTH, 19-04-2019 om 22:00, 42390 views, De Telegraaf ; TNT Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Mike Verweij heeft Henk Veldmate, hoofd scouting van Ajax, vorige week een gesprek gehad met het management van Cristian Pavón. De verslaggever verwacht echter nog niets concreets en daarbij zou Ajax hem niet als eerste optie zien.

'Henk Veldmate heeft met het management van Pavon gezeten', meent Verweij tijdens de Kick-off podcast van De Telegraaf. 'Naar wat ik begreep, is hij op dit moment nog niet de eerste keus. Ik denk dat het een aftastende fase is, waarin alle mogelijkheden in kaart worden gebracht, maar hij is zeker een serieuze optie.'

'Hij is een geweldige speler', komt de journalist verder te spreken over de Argentijn. 'Op weg naar het WK had hij een prijskaartje van veertig miljoen om zijn nek. Op het WK heeft hij niet goed gepresteerd en daarna is hij geblesseerd geraakt. Nu is hij ineens wel haalbaar. Als hij weer het niveau haalt van voor dat WK, dan zou hij een enorme versterking kunnen zijn.'

Martin Ødegaard

Een andere naam die regelmatig in één adem genoemd wordt met Ajax is die van Martin Ødegaard. De Noor blinkt regelmatig uit bij Vitesse, maar Verweij verwacht hem na de zomer niet in Amsterdam. 'Ødegaard heeft het stempel: te slap. Een type Johnsen, die het ook niet maakte bij Ajax. Misschien dat Overmars na het gelijkspel van Vitesse wel genegen is hem te halen, maar ik denk dat hij deze kant niet op komt.'

Alexander Isak

Tot slot komt Verweij te spreken over Alexander Isak, de huurling van Borussia Dortmund. 'Ajax had hem ook op de radar, maar toen hij zeventien jaar was, betaalde Dortmund er al bijna negen miljoen euro voor. Ik denk dat hij niet in de Eredivisie is te houden en dat Dortmund hem zeker niet aan Ajax zal willen verkopen.'

Update - 22.00 uur (19 april 2019) - 'Ajax biedt na Copa América op Pavón'

Ajax zal na de Copa América een bod gaan uitbrengen op Cristian Pavón, zo beweert TNT Sports. Op 14 juni zal het toernooi starten, waarna op 7 juli de finale plaatsvindt. Tegen die tijd, waarna de zomerse transferperiode dus al geopend is, zou Marc Overmars dus van plan zijn een bod uit te brengen op de buitenspeler. Nicolás Burdisso, sportief directeur van Boca Juniors, zou er al van op de hoogte gebracht zijn.

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Zucht, journalisten... Vinden jullie dit zelf logisch klinken?
- Waarom zou Ajax aankondigen dat ze van plan zijn een bod uit te brengen?
- Waarom zou dat bod ná de Copa komen en niet ervóór, als met dat eerste de kans toeneemt dat Pavons transferwaarde zo hard stijgt dat hij buiten ons bereik komt?
2 0
JesperOlsen74
Thanx! Spaart mij een reactie. Wat 'n complete onzin dit verhaal.
1 0
ELMagico
Alsjeblieft geen pavon. Ik heb liever ihlas bebou, tahith chong of antony van sp.
Marc, wees verstandig!!
0 0
martijndepro
Pavon wordt al jaren benoemd, maar zit nog steeds in Argentinie.

Is dit een groeibriljant in FM/OSM of zo? Als ie na al die jaren hype nog steeds niet in aanmerking komt voor een transfer en de geruchten het sterkst spelen rondom Ajax, dan zou ik hier m'n vingers niet snel aan branden.

Natuurlijk geen inhoudelijke analyse, dat laat ik aan de kenners die wekelijks Argentijns voetbal kijken en daarbij speciaal op Pavon letten over. Oftewel, de scouts op de loonlijst van Ajax. Gevoelsmatig is dit voor mij persoonlijk iig een no go.

Helemaal voor dit soort bedragen moeten het absolute zekerheidjes zijn. Zoals dus Tadic en Blind.
0 0
milan-jantje
Als dit waar is zeker goed nieuws wereld speler. Na zijn blessure nog niet heel veel laten zien maar dat komt voor de prijs nu wel goed uit. Maar zou wel zsm proberen niet na de Copa want speelt hij daar weer om zijn echte niveau ben je kansloos. Qua concurrentie en transfersom die ondanks het vele geld niet gaan betalen als Ajax zijnde.
0 0
Bobbaasje
Pavon, Alvarez, Barkas en Mitrovic.
4 0
Stamhoofd
Salsa, tequila, corazon
2 0
Sampaoli
Pavon, Alvarez, Ödegaard en Shabani.
1 -1
TontoKarnaggel
Ja, doe deze maar
0 -1
milan-jantje
Doen en dan eventueel nog Anthony, Soucek of Olmo erbij doen.
0 0
PJSM
Ik zeg doen
1 0
Godenzoon24
Is Pedrinho al uit beeld? Was vorig jaat nog nr 1 keus toch?
0 0
Sampaoli
Geweldige speler, maar mist nog een beetje rendement en is verschrikkelijk duur.
0 0
ErikAjax1983
Ik weet het niet met deze speler. Als hij echt zo goed was zou hij toch al ergens in de zuid europese subtop gespeeld hebben?!
0 -2
MK77
Zoals Tadic ;)
1 0
MH1988
En tagliafico en sanchez..
0 0
Catenaccio
Idd . Hij is al 23. De topclubs halen zo’n jongen als hij 18 is. Grote twijfel of is het om Nico tevreden te stellen?
0 -2
DannTheDon020
Tagliafico ook toch???
0 0
X-RaY
Ik heb die naam al zovaak horen vallen hier ben benieuwd. Vond em afgelopen WK een van de weinige die goed speelde bij Argentinië. Snel en technisch, zijn toch een paar goede eigenschappen die hij zeer zeker bezit wat ik zo gezien heb op het WK.

Moet wel wat kosten zeker?
0 0
ETM
Ik had juist t tegenovergestelde. Idd omdat zn naam steeds opduikt op fora, extra op gelet,, en hij viel mij tegen. Speelde erg voorspelbaar.
Maar anderzijds ook maar een momentopname, nog jong en onder de hoogspanning van een WK, binnen een Argentinie met issues..
0 0
Ozymandias
Pavón komt het beste tot zijn recht in een rol als rechtsbuiten die veelvuldig loopacties maakt door het "kanaal" tussen de linkercentrale verdediger en linksback. Neres doet dat bij Ajax ook regelmatig maar Pavón doet het vaker en leunt ook meer op dat aspect van zijn spel. Neres is namelijk beter in de combinatie in de kleine ruimte en voegt dus meer toe aan het spel van Ajax dan Pavón zou kunnen. Toch denk ik dat Pavón als hij op de juiste manier gebruikt wordt een geweldige speler voor Ajax zou zijn. Hij is goed in één tegen één situaties, heeft een goede dribbel, heeft een goede lage teruggetrokken voorzet en beschikt over scorend vermogen. Pavón is qua type niet de ideale buitenspeler voor Ajax maar iemand met zo veel kwaliteit zal bij Ajax altijd slagen, wat voor een type ze ook zijn. Ik zou Pavón alleen kopen als hij voor een bedrag van tussen de 20 en 25 miljoen euro te koop is. Gezien zijn recente verleden met blessures zit er namelijk zeker wel een risico aan hem.
2 -1
Cello
Maar wat denk je?. Is het goed om te wachten tot na de Copa America met de kans dat ie goed speelt en dus weer duurder wordt (misschien wel weer te duur)?. Of dat je dan beter nu kan toeslaan, nu hij relatief goedkoper is dan wat hij eerder moest kosten (naar verluid rond de 40mio) ten tijde van het WK?.
1 0
Ozymandias
Ik denk niet dat Boca Juniors hem voor de Copa America zal verkopen. Zijn marktwaarde is momenteel namelijk laag doordat hij sinds zijn blessure uit vorm is. Als hij op de Copa America slecht speelt zal zijn marktwaarde niet echt verder kunnen dalen maar als hij goed speelt kunnen ze misschien weer 40 miljoen euro vragen. Ik denk dat hij voor Ajax dus alleen haalbaar is als hij een slechte Copa America speelt of nauwelijks in actie komt.
1 0
Gecko
Ajax betaalt geen 40 miljoen. Goed geschreven
Top
0 0
Cello
Ik weet, deze mededelingen van Verweij vallen onder 'geruchten', maar toch.....
Ik weet totaal niet of Pavon wel een goede speler is voor de manier waarop wij doorgaans spelen, echter....wanneer je het nieuws gevolgd hebt en weet dat rond de afgelopen WK (mede door de prestatie's van Pavon) deze speler rond de 40 mio moest kosten, maar dat daarna door blessures en terugval zijn transferwaarde sterk is gedaald dan moet je zeker afwachten tot na de Copa America, waar hij eventueel door een goed toernooi zijn transferwaarde weer hoog heeft opgeschroefd.
Speelt ie een goed toernooi, dan weet je dat ie ALweer onhaalbaar is. Dan kan je beter toeslaan voordat dat toernooi begint.

Maar los van dat alles vraag ik me af of hij wel een speler is die in ons systeem uit de voeten kan?. Is hij niet meer een spits voor 4=4=2?.
0 -2
Persian07
Is leandro trossard van Genk niks voor ons? Is echt een behendige buitenspeler en doet me een beetje denken aan Hazard.... Ik zie hem echt als een versterking!!
0 0
AFCA-B93
Waarom zou je pas na de Copa een bod doen met het risico dat hij zichzelf daar in de kijker van grotere clubs speelt of waardoor hij een hoger prijskaartje krijgt?
3 0
Vertonghen
Dat past dan weer niet bij het vroegtijdig op orde hebben van de selectie.
Ik geloof eigenlijk niet meer zo in de Pavon transfer, bovendien heeft hij echt een slecht jaar gehad...
Maar de vraag of hij terug op het oude niveau komt.
0 -1
Bramzel
Schijnt ook een bod te zijn gedaan van 8 miljoen dollar op Edson Alvarez door zowel Ajax als PSV.

Edit: sorry normaal ben ik wel van de bronvermelding deze keer vergeten, maar als je op twitter kijkt melden verschillende Mexicaanse media het.
3 -1
AJAIXIXIXI
Bron?
2 -1
Bramzel
Excuses hierboven aangepast. Weet ook niet in hoeverre het betrouwbaar is vandaar dat ik ook ‘schijnt’ heb getypt.
0 0
ajaxwestland09
Davy propper geen aanwinst voor ons ?
2 -1
mvm18781
Ik denk dat mensen Pavón schromelijk overschatten. Degenen van jullie die Spaans spreken moeten maar eens opzoeken wat Argentijnse fans over hem zeggen. Dat is voornamelijk dat hij al drie jaar lang geen vooruitgang boekt, veel te wisselvallig is, en dat hij te blessuregevoelig is.

Natuurlijk zegt de mening van fans niet alles, maar het meestal wel een redelijk goede graadmeter. Over Tagliafico waren de Argentijnen bijvoorbeeld al lyrisch voordat hij naar Ajax vertrok.
4 -4
JariJari
Eens!
0 0
mistermiyagi
Gelul, tagliafico was te licht bevonden bij een Betis en keerde later terug naar Argentinië.
Tagliafico heeft zich optimaal ontwikkeld bij een Ajax en heeft wat bagage opgedaan in Argentinië.

Tagliafico is een werkpaard, zal nooit in de basis komen bij een topclub.
Dat hij het zo goed doet en misschien wel boven zichzelf uitstijgt is super knap.
1 -3
MosesD
Is natuurlijk een beetje onzin om een heel ander type speler erbij te halen. Nico moet het o.a. hebben van een uitstekende vechtersmentaliteit. Buiten dat kan hij natuurlijk ook goed voetballen (met een werkpaard doe je hem schromelijk tekort). Pavon kan dat ook, maar is uitermate flegmatiek (hoort ook eerder bij een buitenspeler dan verdediger). En het is zoals mvm terecht opmerkt, dat Pavon al een tijd 'stilstaat'. Werd al op jonge leeftijd gehyped. Bij Ajax hebben ook de nodige jonge jongens enorm zitten hypen en uiteindelijk viel het tegen. Voor zoveel geld heb ik mijn twijfels over Pavon. Ik ken de Zuid Amerikaanse markt niet, maar ik vind Vargas een speler waar ik meer vertrouwen in heb. Heeft een enorme drive, geweldige actie en heeft een goed overzicht. Lijkt gewoon erg op Neres, ook qua postuur. Ik vrees dat Neres gaat vertrekken, een soort van kopie daarvan zou van harte welkom zijn wat mij betreft.
0 0
AjaxDaniel
Ik zie liever Groeneveld komen
0 -3
Oliveira
We hebben ook nog die Afrikaanse buitenspeler, de nog geen minuut heeft gespeeld, is hij al gepasseerd?
0 -1
BrandjeXL
We hebben een Afrikaanse speler die door Ajax als buitenspeler gehaald is maar als Bandé een ding niet is dan wel een buitenspeler.
0 -1
Ozymandias
Bandé speelde zijn beste wedstrijden bij KV Mechelen anders als wel degelijk als linksbuiten in een vergelijkbare rol aan de rol die Ten Hag zijn buitenspelers geeft.
3 0
BrandjeXL
Mechelen speelde 442 waar hij vaak vanaf links kwam
0 -2
Ozymandias
Dat is gewoonweg niet waar. KV Mechelen speelde verreweg hun meeste wedstrijden als 4-3-3 of 3-5-2/3-4-2-1. Bandé is als linksbuiten (negen wedstrijden), rechtsbuiten (twee wedstrijden), schaduwspits (zes wedstrijden) en centrumspits (vijf wedstrijden) gebruikt. Als linksbuiten en centrumspits speelde hij zijn beste wedstrijden en als schaduwspits (in een 3-5-2/3-4-2-1) speelde hij zijn minste wedstrijden.
1 0
Knalpot
Maakt allemaal niet uit waar die jongen speelde. Die jongen moet gewoon doelpunten kunnen maken, assisten geven en een goede contributie aan het ajax-spelletje hebben.
0 0
Tscheu
Goed geïnformeerd !
0 0
MosesD
Bande is imo een enorme miskoop. Wat vooral opvalt is zijn gebrek aan overzicht. Dat is ook iets wat je hebt of niet. Is niet echt een vleugelspeler, maar ook niet echt een aanspeelpunt. Wellicht ga ik me enorm in die jongen vergissen, maar wat ik van hem gezien heb ben ik niet overtuigd. Speelde 1 wedstrijdje mee in Amerika met Ajax, Natuurlijk moest hij wennen en ging het nergens om, maar ik kon hem op niet één intelligente goede actie betrappen. Nogmaals ik hoop dat ik er naast zit, maar hier wil ik wel een wedje op afsluiten.
0 -2
appeltje
Je hebt je aardig in hem vergist inderdaad, want Bandé was er niet eens bij in Amerika. Bandé is al het hele seizoen geblesseerd. Dus ik wil wel een wedje met je afsluiten.
1 0
chino
Net als Neres dat volgens de halve wereld niet is, bedoel je,
0 0
ajaxwestland09
Bande bedoel je nog niet wedstrijd fit
0 0
AjaxDaniel
Waarom zou je zo lang wachten? Dat is hetzelfde alsof je Marin pas had gehaald nadat de Belgische play-offs waren afgelopen. Geloof daar niets van.
1 0
3*stars*3
Als hij een goede copa speelt, zullen de sjeikclubs ook weer melden en ben je kansloos.

Kijk nu trouwens naar 2e helft van Standard-Genk en Marin heeft weer gescoord maar die Trosard van Genk is ook een geweldige voetballer hoor.
Kan vanaf de flanken en middenveld.
3 0
MosesD
Vind ik ook een prima speler. Beslist meer het type Ajax-aanvaller dan Bandé.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Halve finale CL, je speelt aanvallend voetbal en geeft talenten gelijk de kans. Je bent gek als talent als je niet naar Ajax komt ... Maargoed, wie weet.
3 0
3*stars*3
Tuurlijk maar laten we niet doorslaan.
Ik geniet echt van het huidige Ajax en ka het huidige ajax is ook gewoon Europese top.
Blijft heerlijk om te horen en lezen.
Maar itt die rijke clubs, kan Ajax niet een groep vasthouden en jaren bouwen.
Als een club als PSG, City, Chelsea etc in de strijd mengt, kiezen meeste spelers voor de cash en uitdaging in een sterke competitie.

Maar aan de andere kant hebben spelers als Tagliafico en Neres wel deuren voor ons geopend in zuid Amerika.
Talentjes zien niet alleen Ajacieden in z Amerikaanse topteams maar ook een ploeg die met fris voetbal resultaat boekt en natuurlijk jeugd de kans geeft.

Vraag me trouwens af wat er rond gaat in kop van die Lainez...
0 0
Chesterson93
Meen je dit? Er zijn meer clubs dan Ajax, dat begrijp je ooi wel .. toch?
0 -3
AJAIXIXIXI
Nope, er is er maar 1.
0 0
Keizer020
Nu gewoon 20 miljoen bieden
1 0
JariJari
Dat is veel te veel. Matige speler, zwaar overschat.

Ga zijn sciskill opzoeken en je schrikt.
0 -1
Keizer020
Maar denk je dat ze minder vragen voor een Argentijns international?
1 0
JariJari
Nee, gewoon niet kopen. Wij kunnen echt wel hogere kwaliteit krijgen.
0 0
Jortjuh14
Geloof hier geen reet van. Pas na 7 juli? Overmars wil zijn selectie dan al klaar hebben. Veels te laat om dan pas een bod te doen. Wel hoop ik dat hij komt overigens!!!
4 0
Gecko
Topper
1 0
FWAjacied
Dat klinkt niet echt als een heel logische en slimme manier van onderhandelen.
3 0
Ajax68
Odegaard is een leuke voetballer, maar niet goed genoeg voor ons aller Ajax,en Dolberg moeten ze gauw verkopen, en daar een sterke spits voor terughalen.
Pavon zou zeker welkom zijn, met zijn Passie en Techniek.
Maar er moet nog veel méér komen, spelers van klasse die het imago en presteren van Ajax mee op peil houden, zodat wij ieder jaar weer CL spelen.
4 -3
Mokum2018
Eerlijk gezegd zie ik liever Pavon komen dan Ødegaard.
9 -5
Bky
Why not both.
3 0
PJSM
Beide ben ik ook voorstander van.
1 0
ZeeuwsAjax34
Omdat er dan mensen op de bank moeten belanden die eigenlijk niet op de bank horen (+ het prijskaartje is ook niet bepaald voor de bank)
0 0
mistermiyagi
Odegaard is ook 3 jaar jonger.. slechts 20 jaar..

Pavon verbeterd zich niet t.o.v. zijn periode dat hij als toptalent werd bestempeld, top clubs hebben hem ook nooit gehaald, er is wel iets mis aan deze jongen. (beetje net niet?), Bij Ajax zal hij nog een stap kunnen zetten en waarschijnlijk richting een subtopper kunnen verkassen

Beide zijn jong en talentvol, het voordeel van een Pavon is dat hij kan voetballen, geen slechte speler is.. (25/30 miljoen euro) altijd een restwaarde houdt ook al valt hij tegen.

Ajax moet durfen investeren, 150/200 miljoen investeren in zwakke plekken (Concurrentie spits voor een Dolberg) Rechtsbuiten (vervanger van een Ziyech) 2x Linksback (mogelijke dat Tagliafico een transfer maakt)
Is Mazraoui onze rechtsback?
Centrale verdediger (vervanger van de Ligt, Fosu Mensah?)
4 -1
Chesterson93
Tagliafico was ook “net niet” he, met zijn leeftijd. Toch?
0 0
Jan Doedel
Idd no shit
0 0
Bennyben
Al die jongens die Ajax al een keer links heeft laten liggen moet Ajax niet meer willen halen, hadden ze maar beter aan carrière planning moeten doen.
4 -3
Bennyben
Gelukkig geen odegaard, blijft toch onbegrijpelijk dat hier mensen zijn die roepen dat ze hem moeten kopen voor 20 miljoen.

Jongens als tadic, en Ziyech hebben zich al lang en breed bewezen in de eredivisie voor ze naar Ajax gingen.
1 -2
Pointer1
20 miljoen is ook teveel voor een speler die zich nog niet bewezen heeft. Ajax zoekt denk ik ook spelers tussen de 11 en 15 miljoen. 20 betalen ze alleen voor iemand die internationaal het nodige gepresenteerd heeft. Maar dat is denk ik wel t max wat ze neertellen
1 -1
MPAjax
De hoeveelheid berichten over een persoon bepaald of hij komt of niet:
1 - 5 = Marin
5 = Een Eto'tje in AS termen
0 -1
Hollister
Over Marin werd vrijwel niets geschreven totdat het bijna zeker was dat hij zou komen... Ajax weet regelmatig transfers buiten de media te houden totdat iets zeker is... daarom.. hoe meer over een speler gemeld wordt hoe minder ik dat geloof... we gaan het zien... tot nu toe is er nog maar 1 vertrokken en is De Ligt ook waarschijnlijk foetsie
11 0
soewares
Aan de andere kant waren spelers als Magallan en Neres een tijdje met ajax verbonden
1 -1
AFCA.
Als dit soort spelers niet 1e keus zijn, dan zijn we goed bezig.
4 -1
Bramzel
Ik lees overal dat Mathias Vargas een betere optie zou zijn voor Ajax, omdat hij beter bij Ajax zou passen. Daarnaast zou hij een gelimiteerde afkoopsom hebben van 15 á 18 miljoen. Iemand die hem kent en ooit heeft zien spelen?
1 -1
AJAIXIXIXI
Is inderdaad een hele leuke speler. Technischer dan Pavon en past daarom misschien wel beter bij Ajax. Maar ik zou het ook wel snappen dat Ajax iemand in de selectie wil hebben met de explosiviteit van Pavon.
4 -1
Stroeve
Ah, daar is het tweemaandelijkse Pavon-gerucht weer. En nog steeds niet in een Ajaxshirt.
3 -2
zivkabrimovic
Wie moet je als vervanger van Ziyech, Taglia en de Ligt halen?
1 -1
fc Barcelona_ke
Pavon, Vertonghen en fosu mensah/alvarez
Vertonghen lcv blind lb
2 -4
Hollister
gaat niet gebeuren met Vertongen en de rest maakt je niet veel beter of heb je al aardig wat opties voor...
0 -1
Pointer1
Overmars heeft al gezegd dat Vertongen en Alderweireld dit jaar niet komen.
0 -1
Danos
Zou het niet kunnen dat er andere interessante spelers in de zelfde stal van de zaakwaarnemer van pavon zitten?
0 -1
Hollister
Ik zie het allerliefste Antony van Sao Paulo komen de club van Neres... deze jongen is sneller en technischer dan Neres en speelt op dezelfde wijze.. Ajax had hem ook al op de radar
10 -2
CoolRunnings
Zie deze speler graag komen. Eerste jaar als backup voor Neres.

Voor linksbuiten Everton Soares van Gremio. Maar is helaas niet haalbaar. Tadic in de spits.
1 0
AJAIXIXIXI
Mee eens, zoiets zou David ook stimuleren om nog een jaar te blijven.
0 -1
Hollister
Zou wat zijn.. Neres, Tadic, Antony, Van de Beek, Schone, Marin en dan misschien huur Alena (Barca) ... dan ziet er het fantastisch uit.. kan je zelfs zonder Pavon en Odegaard af... want je hebt natuurlijk ook nog Bande... Sinkgraven en Labyad reken ik niet eens mee... misschien afscheid van nemen en of verhuren
2 -1
AJAIXIXIXI
Huren zou ik niet meer doen als Ajax zijnde (tenzij er een optie tot koop bij zit natuurlijk) ben erg benieuwd naar Bande volgend seizoen. Sinkgraven zou ik erbij houden voor de breedte en Labyad.. Tja hij heeft bij Utrecht laten zien dat hij zeker kan voetballen maar het komt er (vooralsnog) totaal niet uit bij Ajax.
0 0
Hollister
Snap ik, maar dan heeft die hele samenwerking met Barca ook geen zin.. hebben voor niets De Ligt goedkoop overgenomen... het ligt gewoon aan in welke constructie.. huur met optie tot koop, huurkoop, terugkoopgarantie enz... huren prima maar dan moet het echt voor Ajax iets opleveren zowel speltechnisch als financieel
1 0
AJAIXIXIXI
Die hele samenwerking heeft ook geen zin als je het mij vraagt, want je bent eigenlijk gewoon spelers aan het opleiden voor Barca (is met een terugkoop clausule in principe hetzelfde) Het zou wel zin hebben wanneer je spelers die het net niet gaan halen bij Barca goedkoop kunt overnemen.
1 0
Pointer1
Mee eens. En je verdient er niets aan.
0 0
WestlandforAjax
Ben het bijna nooit eens qua commentaar met Driessen en Verweij maar feit blijft wel dat de Telegraaf bij Ajax goeie bronnen heeft qua insite informatie. Kunnen VI, Fox en het AD nog wat van leren.
5 0
RusselWestbrook
Frenkie speelt volgend seizoen bij PSG. Toch?
5 0
Schwalbino
De duurste transfer vanuit Nederland ooit. Wekenlang hebben ze volgehouden dat ze het bij het rechte eind hadden en uiteindelijk was het allemaal fake nieuws.
0 0
Gonzo
De informatie positie van de telegraaf is juist erg achteruit gegaan. Ze zijn duidelijk een paar goede bronnen kwijtgeraakt.
1 0
afcas
sinds wanneer? ik ken me vooral goed herinneren hoe verweij vrijwel een hele transferperiode riep dat ajax niet bezig was met neres tot een dag voordat de deal afgerond was... dan ben je niet goed met bronnen...
4 0
Wout1988
VI vertrouw ik meer dan de telegraaf
5 0
MPAjax
Al nieuws over Rogerio?
1 0
didierajax020
Vraag ik me ook af idd.
0 0
Intec
Niet in vorm betekend niet dat hij het niet meer kan. Juist in een andere omgeving kan je weer opbloeien. Goede speler en zeker niet alleen een renner als Lozano. Pavon is technisch begaafde dan Lozano
2 -1
KevinDurant
Dat denken we nu ook al 2 jaar over Dolberg. Die bakt er ook niks meer van.
2 -5
TheRiviera
Dolberg en Huntelaar zijn helaas slachtoffer van het soort voetbal de Ajax nu speelt. Ook al is Dolberg voetballend wat sterker dan Huntelaar zijn het spitsen die het meest profijt hebben wanneer er vanaf de vleugels veel voetzetten de 16 in komen. Maar dat gebeurd niet altijd. De spelers hebben de neiging om vooral naar binnen te kappen en combinerend de weg naar het doel te vinden.
2 -1
DeMeervanweleer
Ajax zal hoe dan ook echt goed en veel moeten investeren wil het de lijn van dit seizoen doortrekken.
Er zullen zo`n 5 basisspelers vertrekken, uit jong Ajax komt niet veel op dit moment en ook de bank is kwalitatief niet goed genoeg. 6-7 aankopen zou realistisch zijn. Een RCV, een linksback, 2 creatieve middenvelders, een links en-of-rechtsbuiten en een spits.
Niet helemaal des Ajax maar het gat dat deze zomer gaat ontstaan is echt te groot.
5 -1
Hollister
Daarom denk ik dat Ajax naast 4 a 5 spelers aankopen er ook nog 2 gaat huren van Barca... vergeet niet dat Magallan, Sinkgraven en Bande ook gerekend kunnen worden tot "nieuwe spelers"..... dan kom je al op 10 nieuwe spelers en wat er vanuit de opleiding nog eventueel komt.. Gravenberch? Als ze dan vasthouden aan max 5 basisspelers vertrekken dan kan je in de breedte zeker sterker worden, de basis op hetzelfde niveau houden wordt sowieso lastig... ik verwacht nog wel dat er buiten de basis ook nog een aantal zullen vertrekken dan wel worden doorgeselecteerd... Veltman, Sinkgraven, Dolberg, De Wit, Eiting, Labyad ???? Dan heb je die 10 nieuwe namen ook wel nodig
0 0
Tscheu
Denk dat Veltman gewoon blijft. Deed het geweldig.
0 0
insectenverdelg
volgend jaar is belangrijk, maar laten we eerst is kijken hoe dit jaar gaat. Overmars mag aan volgend jaar denken. En als je volgend jaar 3e in de CL wordt en nog een paar mooie rondjes speelt in de EL en kampioen wordt, is het niet gelijk een slecht jaar.
1 0
MPAjax
Pavon komt en Taglia die blijft, mag het dromen
2 0
Bky
Dumfries: "Pavon gaan wij niet meer weggeven".
9 0
Jelephi
Pavon heeft een heel matig jaar en is echt niet haalbaar. Daar liggen clubs voor op de loer om 30-40 miljoen voor te betalen
2 0
TontoKarnaggel
Goeie speler natuurlijk maar niet haalbaar denk ik, past zoals ik hem ken ook niet echt bij onze manier van spelen lijkt me.
0 0
Ajax#1900
Je spreekt jezelf hier onbewust tegen. In z'n huidige vorm gaan clubs echt geen 40 mln neerleggen. Hij is 23 in speelt nog in Argentinië
3 0
Ajaxbrl
Halen die gast!
2 -1
Mokum31
Goh heel verhaal maar ook heel veel niet!
Zeg dan niks ouwehoer
2 0
marrene
Isak wordt wel heel erg gehyped. Speelde niet eens in het tweede bij BVB.
Heeft vooral strafschoppen benut. Ik hoop dat AJAX de lat hoger legt.
5 -1
Vertonghen
Nou zeg dit dus...
Potentie hoor, talent fijn maar come on laat hem even ontwikkelen.
Nu toevallig 4 (5?) pingels op rij, dan ben je nog geen nieuwe Ibra :)
0 0
Schwalbino
Toch wel een topper in potentie. Achter alles wat hij op het veld doet zit een bedoeling. Dat is op die leeftijd niet zo vanzelfsprekend.
4 0
appeltje
Pardon? Isak was gewoon basisspeler de helft van de wedstrijden voor Dortmund 2 (11 van de 21 wedstrijden).
4 van de 11 goals waren penalty's.
3 0
AJAIXIXIXI
Niet eerste keus? Wie zou dat dan wel zijn?
3 0
Gonzo
Misschien Antony?
0 0
Leprechaun
Waarom zou Dortmund Isak "zeker niet aan Ajax willen verkopen"? Die gasten zijn toch ook constant geïnteresseerd in onze spelers?
2 0
ErikDeBosz
Omdat zij geld ruiken als Ajax een dergelijke speler wil ophalen.
0 0
fc Barcelona_ke
Ik denk precies over odegaard. zn fysiek zal hij moeilijk... lucas andersen kon toen ook erg goed voetballen maar slaagt nier vanwege zn gemiste spierballen...
Pavon zie ik ook graag komen. Hij is type neres..sneller dribbelaar en idd presteerde hij dit jaar matig, maar zn kwaiteit is nog aanwezig..
Isak denk ik toch niet nodig bij ajax.
Tadic zal vaker in de spits spelen.. twee vleugels/aanvallende middenvelder halen..
Propper marin
Neres vd beek pavon
Tadic

Rochina of vargas
3 0
Ricbun
Is niet zo belangrijk, Ziyech heeft ook 0,0 spier
1 0
Patrick78
Ødegaard een type Johnsen ? Hahahah rot op Verweij. Ødegaard is de beste optie als opvolger van Ziyech!
3 -2
fc Barcelona_ke
Hij heeft gelijk. Kijk maar naar lucas andersen. Hij was erg goed voetballen,beter dan fischer,maar is vanwege zn fysiek niet geslaagd bij ajax
1 -3
Danos
Volgens mij was het meer mentaal dan zijn fysiek
0 0
Patrick78
Ødegaard is vijf keer beter dan Andersen en Johnsen.
3 -1
afcas
nee, bij andersen kwam het doordat hij mentaal niet sterk genoeg was...
0 0
020bornraised
Pavon een topper in de wording maar valt dit seizoen echt tegen
1 -1
wolterx
Schijnt echt aan een matig seizoen bezig te zijn inderdaad, vorm van voor WK is helemaal weg en wat last gehad van blessures. Vargas draait een beter seizoen en qua type zou hij ook beter passen bij Ajax en heeft een clausule van 15-18miljoen. Ben benieuwd wie dan wel bovenaan dat lijstje staat.
2 0
Toon meer reacties