'Ibrahimovic kwam met een lofzang op Ajax'

JesseTH, 09-04-2019 om 19:15, 28170 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zlatan Ibrahimovic geniet van de manier waarop Ajax wederom Europees succes weet te boeken. De Amsterdammers bleven samen met onder andere Juventus, FC Barcelona en Manchester United, allen ex-clubs Zlatan, over en daarbij zag de Zweed de Amsterdamse historie herhaald worden.

'Hij kwam met een lofzang op Ajax en de manier waarop ze er weer in geslaagd zijn om met hun eigen filosofie aan te haken bij de grote Europese clubs', vertelt Zwartkruis op de website van Voetbal International. 'Hij zei: "Toen ik zelf naar Ajax kwam, was dat de beste keuze, in de jaren zeventig hebben ze het al bewezen, in de jaren negentig, maar dat blijft maar doorgaan. Hij zei: "Dat vind ik misschien nog wel het mooist aan Ajax. Dat ze het op die manier blijven doen en op een hele eigenwijze manier mee blijven doen in Europa."'

Kijkend naar de kwartfinale tussen Ajax en Juventus geeft Zwartkruis aan dat Ibrahimovic geen voorkeur had. 'Hij zei: "Het zijn allebei mijn clubs". Hij was wel heel blij dat er zoveel van zijn ex-clubs in de Champions League nog actief zijn. Hij noemde het ook de Zlatan-kwartfinales, refererend aan de andere kwartfinale tussen FC Barcelona en Manchester United.'

Denk jij dat Ajax met 2-1 van Juventus wint? Zet dan in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pizzapunt
Laat hem Isak even paaien.
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Laatst vergat hij anders mooi Ajax op te noemen toen hij alle clubs noemde waar hij speelde die in de achtste finales stonden. Dus hij vindt Ajax helemaal niet zo belangrijk. Af en toe wel als hij het heeft over de club waar hij ' alles leerde'. Maar van alle clubs waar hij speelde staat Ajax onderaan qua clubliefde volgens mij.Terwijl hij hier toch een man is geworden. Misschien heeft hij de geschiedenis nog eens nagekeken en kwam erachter dat ajax toch wel een heel groot cluppie is. Zlatan zal zichzelf waarschijnlijk groter vinden dan heel ajax. Ajax heeft alleen 4 cl bekers en hij 0.
Maar als hij het lief vraagt mag hij nog wel een jaartje bij ons tekenen, gratis omdat hij ons vergat op te noemen. Denk dat hij er in de eredivisie met 2 linkerschoenen aan nog meer maakt dan huntelaar en dolberg bij elkaar.
1 0
soewares
Hij noemde de clubs op die volgens hem een kans op de titel hadden
1 0
Ajaxxxisdebeste
Is ook niet moeilijk met zo’n indrukwekkend lijstje clubs
0 0
Radie125
Hij vertelde dit alles met zijn dikke Pietel in zijn rechterhand. LEKKER man.
0 -1
3*stars*3
Volg hem op insta en lijkt meer op een reclame account.
Mooi dat hij zo positief is over Ajax maar zag hem paar weken geleden niets posten.

Wel grappig de Zlatan kwartfinales.
Hij heeft alleen nooit die cup gewonnen.
Jaar nadat hij vertrok bij Inter, won Inter de cup.
Jaar nadat hij vertrok bij Barca, won Barca de cup.
2 0
Schip
Zlatan kwartfinales :) Soms lijkt hij wel een Sacha baron cohen typetje.

Verder natuurlijk prachtig dat hij dit zegt over Ajax.
3 0
PetrusKeizer
haha de Zlatan-kwartfinales. Denk niet dat er nog n ander in diezelfde positie zit om zich op die manier op de borst te kloppen. Is en blijft een unieke speler en persoon.
0 0
trodat4030
Haha, wel typisch dat juist hij dat eigenwijze zo mooi vind, past hélemaal bij Zlatan. Die is stiekum gewoon een echte eigenwijze Amsterdammer, alleen in t verkeerde dorp en land geboren :p
1 0
mercurius3
Ajax showtime is verantwoordelijk voor de zelfpijpende sfeer die is ontstaan rondom Ajax en binnen de club, door continu dit soort berichten te plaatsen. Het was tegen Manchester ook al zo, waardoor je vantevoren wist dat Ajax ging verliezen, omdat die Engelsen de tegenstander wél serieus namen.

Vanuit Italië geen enkele hoogmoedige uitspraak of krantenartikel, alleen maar respect naar Ajax. Vanuit Nederland en rondom Ajax alleen maar denigrerende teksten over de tegenstander het extreem omhoogpraten van Ajax. De realistische Italianen gaan dit niet vergeten noch pikken, en keihard afrekenen met deze hoogheidswaan, en daar is AS mede verantwoordelijk voor
1 -16
PetrusKeizer
dit zal wel humor zijn. vreemd soort humor, dat wel. De italianen zijn ten hemel getergd, en dat komt mede door AS. Hoe kom je er op.
1 0
neutraaltje
het is wel vaak zo dat hier bijna elke tegenstander omlaag gehaald wordt. mensen zijn hier veel vaker negatief dan positief.
maar is het dan niet zo dat de eigen prestatie ook omlaag gehaald wordt.
als geen elke tegenstander zo goed is als ajax, waarom winnen we dan niet altijd ??
0 0
goajaxgo
Ik ben het in zoverre met je eens dat het altijd slimmer is om je tegenstander de hemel in te prijzen vooraf. Alle topcoaches doen dat en niet voor niets.
Alleen vind ik de denigrerende teksten richting Juve wel meevallen, net als het omhoog praten van Ajax. Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat Juve een grote tegenstander is en de favoriet is om een ronde verder te koen. Maar Ajax heeft wel degelijk kansen en dat mag best uitgesproken worden.
1 0
Michels
Ik ben zo blij dat jezelf pijpen niet echt kan! Eerlijk, er zou helemaal niets meer gebeuren in de wereld wanneer dat mogelijk was geweest...
1 0
3*stars*3
Ok....
1 0
..::Rootje::..
Allemaal de schuld van Ten Hag man. Die Tukker indoctrineert zelfs AjaxShowtime.

OUT met Ten Hag!
1 -1
SjaakWolfs
Matige troll 4/10
4 0
ambtenaar
Haha wtf “ de realistische Italiaan gaan dit niet vergeten noch pikken”
3 0
trodat4030
Ajaxshowtime is nergens verantwoordelijk voor. Als jij niet met dit soort berichten om kunt gaan ligt het maar aan 1 persoon en dat ben jijzelf. AS plaatst ook keiharde en soms totaal ongefundeerde kritiek, maar dáár zie ik jou altijd op duiken als een kat op een muis, daar kom je nog net niet van klaar.. Anders begin je lekker je eigen website, kun je precies dat plaatsen wat je wil plaatsen en negeren wat je wil negeren en heerlijke discussies met jezelf voeren, win je ze ook nog. Ajuus!
4 -1
mercurius3
AS is onderdeel van de niet aflatende stroom van zelfpijpende berichten over Ajax als het gaat om de wedstrijd tegen Juve, en het op bijzonder denigrerende wijze berichten over de tegenstander. Realisme is volledig verdwenen, in Italië geen onvertogen woord over de tegenstander. Daar gaan ze zo'n wedstrijd gewoon klinisch in, in plaats van vanuit een roze wolk. Het staat al 1-0 voor Juve.
0 -8
Hans Kraay Jr.
Is het je inmiddels gelukt.......het zelf pijpen?

Dan heb je vanavond misschien een leuke avond.

Gaan wij gewoon met zijn alle Ajax kijken.
1 0
trodat4030
Luister pik, ik ga je 1 keer uitleggen hoe t werkt. Zlatan zegt wat tegen Zwartrkruis, die zet het op VI.nl en AS doet wat ze al jaaaaaaaaaren doen, nagenoeg al het nieuws over Ajax, Ajacieden of prominente ex-Ajacieden overnemen en zo nu en dan met eigen nieuws komen (vaak genoeg met gedegen kritiek). Dit is al jarenlang hun concept, zij zijn niet verantwoordelijk voor de uitspraken van spelers, maar zij hebben wel een verdienmodel, want ze hebben gewoon kosten als elk ander bedrijf. Zij leven van clicks en plaatsen dus letterlijk alles wat met deze club te maken heeft en terecht, 100% terecht zelfs. Zij zullen echt niet het brood uit hun bek trekken door zich aan te passen aan jouw grillen en vreemde denkwijzen. Als jij niet kan handelen hoe AS hun bedrijf runt, staat het je helemaal vrij om hier op te sodemieteren en een site vinden naar je gading. Zolang je hier komt, moet je dealen met je tekortkomingen om dit soort uitspraken in perspectief te plaatsen.

Want waarom staat Juve met 1-0 voor? Omdat wij hier op een website zelfvertrouwen hebben? Denk je werkelijk dat er ook maar 5 personen zijn in Italie die weten wat er op AS geschreven wordt? Of zich er druk om maken? Maak jezelf niet belangrijker dan je bent. Je bent gewoon 1 of ander anoniem supportertje met zand in zn vaginatje.

Volgens mij ben jij ontzettend bang om mee te gaan in de euforie en dan teleurgesteld te worden. Ik denk dat dát jouw probleem is. Ik kan je wel helpen, www.ggznederland.nl zitten vast een paar knappe psychiaters die van jou kunnen leren hier normaal mee om te gaan. Succes! Oprecht, succes!
4 0
swing
heerlijk, ghe hè hè
0 0
appeltje
Ik heb werkelijk nog geen een denigrerend opmerking over Juventus gezien.

Tegen Bayern en Real Madrid werd er hetzelfde gedaan. Stonden die beide ook al 1-0 voor die wedstrijden?
0 0
Loek14
Ik zou niet erg vinden als je voor jaartje terugkomt ;)
1 0
AJAIXIXIXI
Nou marc zijn contract loopt nog tot December dit jaar. Ik zeg probeer hem nog een jaar of 2 naar Ajax te halen! Zlatan is zo'n atleet die nog tot zijn 40ste door zou kunnen gaan.
3 0