De Ligt: ‘Ronaldo hoort gewoon te spelen’

FinnDekker, 09-04-2019 om 08:05, 5809 views, Trouw |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt vindt het niet erg als Cristiano Ronaldo gewoon speelt tegen Ajax, ondanks zijn blessure. De talentvolle verdediger wil zich meten met de beste voetballers, een categorie waar de Portugees zeker toebehoort. 

‘Als team zou je zeggen dat het niet erg zou zijn als hij niet mee zou doen, maar Juventus hoort gewoon met Ronaldo tegen ons te spelen’, citeert Trouw de captain van Ajax, die eerder met Oranje al tegenover de 34-jarige aanvaller stond.

Joël Veltman sprak eerder ook uit uit te kijken naar een clash mét Ronaldo. Frenkie de Jong wil vooral voorkomen dat men een mogelijk resultaat van Ajax teniet gaat doen als de sterspeler van de Italianen ontbreekt.

Denk jij dat Ajax en Juventus met 1-1 gelijkspelen? Zet dan in en krijg 5,75 keer je inzet terug!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelephi
Vanwaar elke dag een artikel met Ronaldo adoratie. Laat dat omhooggevallen ventje toch links liggen.
0 -3
Ajacied33
Nou ja, omhooggevallen ventje? Haha het is wel Ronaldo he, als voetbal liefhebber kan ik wel genieten van hem hoor. Respect hoe hij zich naar de top toe gewerkt heeft. Buiten het veld volgens mij een hele synpathieke gast bovendien
0 0
Leviathan
Omdat hij een fenomeen is een wereldster een speler die het verschil tegen elke club kan maken ? En een speler die met Real Madrid Ajax vaker versloeg en een speler die veltman er finaal uitloopt.
0 -2
Danos
Je moet gewoon winnen en doorgaan en dat is lastig genoeg. De kans dat lukt is groter zonder Ronaldo en over 10 jaar weet je alleen dat je door bent gegaan en niet of Ronaldo erbij was.
2 0
Bobson
Zou elkaar toch mooi opheffen, wij missen Mazraoui en zij Ronaldo. Fair is fair!
3 0