Anita: 'Leuk om Ajax weer even te zien'

SJvanveen, 07-04-2019 om 08:55, 4375 views, Voetbal Primeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Vurnon Anita ziet kansen voor Ajax tegen Juventus. Net als Frenkie de Jong denkt de ex-Ajacied dat de Amsterdammers indruk hebben gemaakt op de club uit Turijn door hun optredens tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. 

'Woensdag support ik Ajax voor het Nederlandse voetbal en omdat ik er gespeeld heb. Het is mogelijk. Hoe ze tegen Real Madrid hebben gespeeld... Dan denk ik ook dat Juventus naar Ajax kijkt en beseft dat het een moeilijke ploeg is', aldus Anita tegenover Voetbal Primeur

De middenvelder speelt dit seizoen weer in de Eredivisie en ontmoette zaterdagavond voormalig teamgenoten. 'Het was leuk om ze weer even te zien, te spreken en tegen ze te spelen. Voor de wedstrijd is het serieus, na de wedstrijd praat je wat. We wilden druk zetten, maar ze kwamen er sowieso een keer uit met hele goede spelers. Dan zie je dat ze scoren.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Kan niet voorstellen toen die zou nu never nooit in de basis komen...
0 -1
jollie18
Speelde gisteren ook geweldig tegen ons.
0 0
Ferd
Niets ten nadele van Schone, maar ik zou hem zo inwisselen voor Vernon.
0 -3
Liam
Vurnon was de missing link in 2011 en 12. Frankie verpeste het toen voor hem en ons door hem te offeren . Sloeg nergens op. Vurnon was fantastisch toen. Ging toen te vroeg weg.... geld was goed maar carrière meteen over.
0 -3
MPAjax
Had met Eriksen op 10 en een dynamische middenvelder erachter nodig, dat was Anita als middenvelder niet, pas toen ze met punt naar achter gingen spelen kwam hij in beeld omdat Enoh technisch minder was en is opgepikt door Newcastle
0 -1
gi0vanni
Anita, was een soort Bilnd voorloper. Geen topper in de verdediging maar het begon pas te lopen toen hij op 6 kwam. Ook met hem heb ik niet veel want na een goed half seizoen was hij gelijk weg.
2 0
ST
Dat was vooral omdat Ajax hem wilde verkopen. Hij wilde zelf wel blijven.
4 -1
MPAjax
Heeft 7 jaar in Ajax 1 gespeeld, in totaal 109 wedstrijden dus hij was niet weg na een goed half seizoen maar omdat hij een nieuwe uitdaging in het buitenland wilde aangaan toen de gelegenheid zich voordeed na jaren.
5 0
Bjorn
Dat valt wel mee, hij ging pas spelen onder Van Basten in 2008/2009. Vervolgens had hij drie hele goede seizoenen onder Jol en Frank en was hij weg.

Maar inderdaad, met hem op 6 ging het lopen in 2010/2011 en 2011/2012. Geweldige balafpakker met een snelle voortzetting vooruit.
1 0
MPAjax
Weet ik, heb zelf ook naar wedstrijden van Ajax gekeken in die tijd

Demy de Zeeuw, Enoh en Lindgren speelde ook op 6 daarom stond hij op linksback net zoals Blind
0 0