Promes snapt niets van kritiek op Ten Hag

BVeenstra, 06-04-2019 om 08:55, 6850 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Voormalig Ajax-jeugdspeler Quincy Promes kan niets, maar dan ook helemaal niets begrijpen van de kritiek op Ajax-trainer Erik ten Hag. De oefenmeester doet met Ajax nog altijd mee om drie prijzen, maar desondanks ligt hij in sommige media nog altijd onder vuur.

Dat Ten Hag zich nog altijd lijkt te moeten bewijzen, vindt Promes dan ook te ver gaan, zo vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. 'Ten Hag vloerde in Bernabéu Real Madrid met 1-4, maar de trainer van Ajax moet zich overal verantwoorden. Ze spelen in de kwartfinales van de Champions League!', is Promes razend enthousiast over de prestaties van Ajax in het miljardenbal.

Ook bij zijn huidige club Sevilla FC zijn de prestaties van Ajax opgevallen. 'In Sevilla hebben ze het over hem hoor, vergis je niet. Maar niet alleen over de trainer, ook over Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. 1-4 winnen in Madrid, dat maakte indruk', aldus Promes, die bij Go Ahead Eagles in het verleden Ten Hag meemaakte als trainer.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JariL95
Alleen droeftoeters en mensen die niet weten of er zand of lucht in een bal zit, zien niet de professionaliteit van deze trainer. Maar het is altijd zo lekker makkelijk om iemand af te kraken. Veel makkelijker dan iemand de credits te geven.
3 -3
Jan Doedel
Jaja als je t niet met jou eens ben je een droeftoeter haha. Ten Hag maakt veel rare keuzes maar dat valt jou dus niet op.
Jammer maar gelukkig weet je wel wat er in een bal zit haha.
0 -1
Aad82
Doet het vele malen beter dan Bosz die hier wordt gezien als een soort profeet. Het voetbal is ook veel beter verzorgd dan onder Bosz en zelfs nóg aanvallender. (Bijna 100 keer gescoord in de competitie!)

Bosz wordt heilig verklaard (wordt binnenkort ontslagen door Leverkusen) terwijl Ten Hag zich inderdaad steeds moet verantwoorden. Keer op keer. Goed gezien Quincy!
5 -1
Ammehoela
Helemaal mee eens
3 -1
Ajacied33
Mooi hoe deze jongen zich via Go Ahead een weg naar de EU (sub) top heeft gewerkt
4 -1
A'dam Oud-West
Inderdaad, "sommige media". Telegraaf en aanverwanten
4 0
neutraaltje
En de helft van de supportes hier... shame on them
4 -5
Ajax27
Mooi spelerke, goeie keuzes gemaakt qua clubs. Hopen dat ie dadelijk weer gaat scoren want dat wilt bij Sevilla helaas nog weinig lukken. Wellicht over een jaartje of 2 haalbaar. Vind ik persoonlijk kwalitatief beter dan Babel.
2 0
AnsB
Ik ben van oorsprong Twente-fan (kom uit de regio) en heb hem altijd gevolgd. Moskou was niet zijn eigen keuze, maar die van Twente. Hijzelf wilde nog een jaar blijven maar Promes heeft zich geschikt én aangepast.
2 -2
afca_sittard
Wat doe je hier dan?
2 -1
MPAjax
commentaar bevestigd.. minnetjes komen van fans van andere clubs
0 -1
Amsteraaij
goeie keuzes? spartak moskou was dat nou zo n goede keuze ja?
0 -1
appeltje
Ja. Gevulde portemonnee. Voetballer van het jaar in Rusland, kampioen van Spartak, topscoorder van de Russische competitie, plaats in Nederlands elftal veroverd, op-één-na-duurste inkomende transfer van Sevilla ooit, duurste uitgaande transfer transfer van Spartak ooit.
2 0
Aad82
Uitgeroepen tot beste voetballer van Rusland en ook eens een keer topscoorder geweest, dus ja!
2 0
Benleiden
Ja, maar niet als flankspeler. Hier brengt hij echt te weinig voor. Het niveau van Ajax is zodanig omhoog gegaan dat ik mezelf afvraag of er wel plek voor hem is. Ik vind het niks speciaals.
1 -1