Cassierra viert titelfeest met Racing Club

BartVeenstra, 01-04-2019 om 09:10, 5509 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De door Ajax aan Racing Club de Avellaneda verhuurde Mateo Cassierra heeft zondagavond een feestje kunnen vieren. Zijn huidige club is namelijk kampioen geworden van Argentinié en dat moest uiteraard gevierd worden.

De ploeg speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Tigre en met nog één duel te gaan is de voorsprong van vier punten op nummer twee Defensa y Justicia ruimschoots voldoende. Boca Juniors staat op dit moment derde, terwijl River Plate op plek vier staat.

Voor Cassierra is het avontuur bij Racing Club de Avellaneda persoonlijk nog niet erg succesvol. In de competitie behoorde hij in acht wedstrijden nog geen enkele keer tot de selectie, terwijl hij ook in de Copa Sudamericana geen speelminuten kreeg. Racing Club de Avellaneda heeft de Colombiaanse spits tot de zomer van 2020 gehuurd. Oud-Ajacied Dario Cvitanich staat wel geregeld binnen de lijnen bij de Argentijnse kampioen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Kun je compleet afschrijven tenzij hij het komende seizoen nog wat laat zien.
0 0
appeltje
Ik heb me laten vertellen dat Racing Club voornamelijk heeft gehaald als (jonge) back-up in de Copa Sudamericana. Hij is nog tot midden 2020 gehuurd, dus hopelijk krijgt hij volgend seizoen wel de kans. RC heeft nog vier andere spitsen in het eerste team. Die zijn allemaal 30 of ouder.
0 0