Bouma herinnert: ‘Tussendoor aan het kloten’

FinnDekker, 28-03-2019 om 22:30, 5230 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig PSV’er Wilfred Bouma heeft bij FOX Sports gesproken over een opvallend fenomeen bij de Nederlanders die zondag tegenover elkaar staan bij PSV. Namelijk het contrast tussen het spelen bij het Nederlands elftal en de eigen club.

‘Ik vond dat altijd mooi’, opent Bouma, die met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Johnny Heitinga van Ajax bij het Nederlands elftal zat. ‘Ik kon echt heel goed met ze opschieten, maar op het veld ben je geen vrienden als je tegenover elkaar staat. Dan ken ik jou niet en is het erop of eronder. Maar tussendoor ben je met elkaar onderling aan het kloten.’

Zondag om 16.45 uur begint de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Donny van de Beek, Matthijs de Ligt, Daley Blind en Frenkie de Jong staan dan tegenover Denzel Dumfries, Jeroen Zoet, Luuk de Jong, Pablo Rosario en Steven Bergwijn. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A'dam Oud-West
Ik denk dat De Ligt er totaal niet wakker van ligt om Luuk een paar keer flink onderuit te kegelen. Andersom zal die het ook niet laten om die elleboog net ietsje hoger in de lucht te houden, dan gebruikelijk. Rivaliteit is mooi, maar toch ook jammer dat er bij veel simpele zielen ook haat jegens andere spelers en clubs komt kijken. Zoals de F-side met hun sneue hetze tegen Scherpen. Zijn dat nu figuren die handelen vanuit clubliefde... nee toch zeker?
0 0
Labrador
Haha ja en als ze ff niet op letten pis je in hun bidon. Vandaar dat Luuc altijd zo zuur kijkt
2 -1
AFCA-B93
Grootste contrast is dan nog altijd wel bij Spanje, tussen de spelers van Real Madrid en Barcelona. Onderlinge wedstrijden eindigden vrijwel altijd met een paar matpartijen, maar bij de nationale ploeg waren het grootse vrienden.
0 0
Terugnaardemeer
Succes verbroederd. Voor die tijd was het juist enorme ellende tussen Barca en Real spelers bij het Spaanse elftal. Hierdoor werd Spanje juist vaak voortijdig uitgeschakeld.
0 0