Tadic neemt zorgen over blessure na zware tackle weg

FinnDekker, 26-03-2019 om 09:00, 7268 views, Blic |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Men hoeft bij Ajax niet te vrezen voor een blessure bij Dusan Tadic. De aanvaller van de Amsterdammers kreeg in een duel met Servië een behoorlijke tik te voorduren, maar heeft naar eigen zeggen geen schade opgelopen.

Pepe was de boosdoener bij Portugal in het EK-kwalificatieduel. ‘Hij raakte me goed. Het was een forse overtreding. Maar het belangrijkste is dat het niet ernstig is. Althans, dat hoop ik’, citeert Blic de Ajacied, die ook scoorde in de wedstrijd. Uiteindelijk werd het 1-1. 

De schrik zat er heel even in, toen de Serviër de klap op zijn enkel kreeg. ‘Ik was de eerste twee minuten even bang dat ik niet door kon voetballen, aangezien ik niet goed op mijn been kon staan. Maar gelukkig ging het snel beter.’

Lees ook: Ronaldo valt geblesseerd uit bij Portugal.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Die Pep is net als Ramos een zwakzinnige en hoort in een gesloten inrichting thuis.
Tadic heeft echt mazzel gehad want het had heel anders kunnen aflopen bij die tackle.
0 0
louis60
"Althans dat hoop ik" , stelt me niet geheel gerust. De komende vijf weken duimen voor een goede gezondheid van onze basis 11. En Dolberg alleen inbrengen als we al ver voorstaan. Hem op die momenten afwisselen met Hunt.
0 0
Ajaciedvooraltijd1434
Deze man is me toch een koning zeg!
0 0
Tinus
Die Pepe moeten ze een levenslang voetbalverbod geven. Het is 90 minuten openbare geweldpleging wat die vent doet. Onder het motto ‘alles doen om te winnen’ wordt het voetbal verpest door dit soort idioten.
3 0
AjaxPassion
Hij zal er nog wel zo'n 2 dagen last van hebben, maar hij heeft 6 dagen om te herstellen. Gaat dus wel goedkomen.
0 0