Vormer: ‘Marin een heel ander type dan De Jong’

FinnDekker, 26-03-2019 om 07:25, 6876 views, Voetbal International |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Ruud Vormer snapt de vermeende interesse van Ajax in Razvan Marin wel. Met Club Brugge stond de Nederlander al meerdere keren lijnrecht tegenover de Roemeen op het middenveld. In gesprek met Voetbal International spreekt Vormer over een ‘hele goede speler’.

‘Hij heeft power in zijn spel en een goede trap. Op de posities van 6 en 8 kan hij prima uit de voeten. Marin behoort tot de betere middenvelders in de Belgische competitie en is heel dynamisch’, klinkt de lofzang over de 22-jarige rechtsbenige middenvelder.

Of Marin dé vervanger van Frenkie de Jong wordt, is een ander verhaal. ‘Frenkie heeft een geweldige dribbel, dat is een wapen van hem. Marin heeft dat veel minder, loopt veel minder met de bal. Andere types, maar wel beiden uitstekende spelers.’

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Frenkie loopt teveel met een bal en dat kan hem in Spanje gaan opbreken want daar schoppen ze je meteen neer.
We gaan het zien wat die Marin gaat brengen komend seizoen.
0 -1
Pheadrus
Het is grappig dat er heel veel namen voorbij komen hier op AS en die worden het dan niet. En dan ineens is er een onbekende die een contract krijgt.
0 0
bollejan1
Klinkt als de opvolger van Schöne
0 -1
Ozymandias
Hij is dynamischer en speelt met meet intensiteit dan Schöne maar hij zal qua type inderdaad wel de rol van de Deen invullen. Hij lijkt me de ideale speler om samen met een type Pröpper en een type Vd Beek op het middenveld te zetten. Als er met een ‘6’ wordt gespeeld kan hij met Blind en Vd Beek een middenveld vormen.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Wat ik tot nu toe zag is dat hij behoorlijk schot heeft, wat De Jong veel minder doet en wellicht kan op goal. Ook heeft die een versnelling aan de bal en dat is altijd erg fijn om zo'n speler te hebben als je druk wilt zetten
2 0
iammike
Ik denk dat we hem meer moeten vergelijken met Nemanja Gudelj
0 -3
AjaxPassion
Hahahaha, Gudelj kan er alleen maar van dromen dat hij zo'n geweldige balcontrole, rust aan de bal en overzicht zou hebben.
1 0
Ozymandias
Ik zie de vergelijking met Gudelj niet helemaal. Op welke punten vind je hem vergelijkbaar met Gudelj?
0 0
Tinus
Hopelijk trekt deze speler niet bij elk duel zn pootjes in
0 0
Jarl1989
Zo’n speler kan je prima gebruiken op de 6/8. Die missen we nu behoorlijk. Type Poulsen/Gudelj. Stofzuiger op het middenveld.
0 0
AjaxPassion
Pfffffffffffffffffff
0 0
Jarl1989
Prima speel jij dan maar met 3 ideale schoonzonen op het middenveld die alle 3 hun pootjes terug trekken in felle duels. Zie AZ. Ging fantastisch...voetballen kunnen ze allemaal. Maar 1/3 die een beetje pit er in stopt is wel goed voor de balans.
0 0
AjaxPassion
Zie tegen de graafschap met 3 harde bikkels (Gudelj, Klaassen, Bazoer) op het middenveld, dat liep als een trein. Nota bene in een alles of niks wedstrijd... :'):')
0 0
EricAjax1
dat is het andere uiterste ook. Hij zegt toch 1/3. moeilijk he begrijpend lezen?
0 0
Civilengineer
We verkopen de Jong voor 75 miljoen + 11 miljoen bonus en kopen een speler voor 12 miljoen. Natuurlijk is die minder, de Jong is uniek
1 0