Huntelaar: 'Iedereen moet eigen keuze maken'

BVeenstra, 23-03-2019 om 09:10, 3697 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar gaat in de komende periode geen teamgenoten proberen over te halen om langer bij Ajax te blijven. Zijn teamgenoot Dusan Tadic liet onlangs weten dat sommige spelers van Ajax wel gaat proberen te overtuigen om langer in Amsterdam te blijven, maar Huntelaar is een andere mening toegedaan.

'Iedereen moet zijn eigen keuzes maken', stelt Huntelaar in gesprek met Ajax.nl. 'Ze moeten hier willen voetballen. Dat is het belangrijkste. Als je ergens met je hart bent, kun je goed presteren. Als je weg wilt, moet je misschien vertrekken.'

Toch is Huntelaar niet bang voor een enorme leegloop bij Ajax. 'Veel jongens willen blijven. We hebben een goed team, een goede klik en we kunnen hier prijzen winnen. Soms kun je een stap maken. Dan moet je de keuze maken of dit het juiste moment is of niet', aldus Huntelaar, die er soms wel over spreekt met teamgenoten. 'Als ze het vragen of soms zeg je een keer wat, maar iedereen moet zijn eigen keuze maken.'

Veel spelers Ajax in belangstelling Europese top

Het vertrek van Frenkie de Jong naar FC Barcelona in de aankomende zomer is een feit, maar mogelijk vertrekken er nog meer spelers. Veelvuldig worden spelers van Ajax in verband gebracht met een transfer naar een Europese topclub. Zo wordt Matthijs de Ligt veelvuldig gelinkt aan FC Barcelona, terwijl er ook geruchten zijn omtrent (onder meer) André OnanaNicolás Tagliafico en Hakim Ziyech.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
Elke jaar zou ajax niet meer dan 4 speler moeten verkopen. Maar dit seizoen vrees ik dat er veel meer gaan vertrekken. Frenkie (86 miljoen), de Ligt (80 ?), Tagliafico (20 ?), Onana (35 ?), Ziyech (40 ?), Neres (60 ?).

Daarom hoop ik echt dat we Vertonghen, Alderweireld, Mertens, Suarez, Propper,.... zulke spelers weten te halen. Kennen het land, de competitie,... dus geen aanpassing nodig.
0 -2
Whatever
Cillessen; Fosu-Mensah, Alderweireld, Vertonghen, Felipe Luis; Blind, Pröper, Mata; Suarez, Ibrahimovic, Mertens.

Varela; Hateboer, Magallán, Pieri, Willems; Koopmeiners, Shabani, Affelay; Ödegard, Traore, Lamprou

Hahahahha
0 0