Bakboord behoort tot beste elf van KKD

FinnDekker, 19-03-2019 om 12:15, 3776 views, Keuken Kampioen Divisie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Verdediger Navajo Bakboord heeft een plekje bemachtigd in het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie. De Ajacied verdient deze plek door zijn goede spel tijdens de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax. 

De Amsterdammers gingen wel onderuit in Brabant, mede door twee goals van Bryan Smeets, die ook in het elftal staat. Toch kan de back rekenen op een plek bij de beste elf van de Eerste Divisie. Bakboord is wel de enige Ajacied in het elftal.  

De rechtspoot mocht weer een keer spelen van Michael Reiziger door de afwezigheid van concurrent Sergino Dest, die met de Onder 19 meespeelde in de Youth League. Bakboord heeft nog een contract in Amsterdam tot medio 2020.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
KKD, klinkt heel verkeerd.
0 0
ajaxinho
In de samenvatting zie ik hem niet meelopen met zn man.

En dan lees ik hier dat hij "een keer" mee mocht doen.

Vreemde uitverkiezing.
3 0
Ozymandias
Tja, als een speler niet in het elftal van de week van de KKD kan worden opgenomen omdat hij een keertje niet met zijn directe tegenstander meeloopt zal het elftal van de week van de KKD uit een man of twee/drie bestaan.

Dat hij een keertje mee mocht doen zegt niets over hoe hij presteerde. Iemand die zijn debuut maakt kan in het elftal van de week worden opgenomen als hij goed genoeg speelde.
1 0
MPAjax
Een bakboord op stuurboord klopt ook niet helemaal. :-)

Vind hem zeker niet tot de beste elf van de KKD horen maar bij gebrek aan beter verkozen of degene die de spelers kiest had een blinddoek en een dartpijl.
0 0