'Tegen PSV Champions League-entourage kweken'

ArthurV, 18-03-2019 om 18:50, 9468 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Erik ten Hag is de landstitel voor Ajax, ondanks de teleurstellende 1-0 nederlaag tegen AZ, nog lang niet uit zicht. Dat geeft de oefenmeester aan in gesprek met Ajax TV.

'We strijden op drie fronten, de Champions League, de bekerfinale en de titel', benadrukt Ten Hag. 'Maar gisteren hebben we natuurlijk wel een grote klap opgelopen, dat is duidelijk. En ja, over twee weken hebben we een finale (de thuiswedstrijd tegen PSV, red.), en dat is ook duidelijk.'

Dit seizoen werden in de Eredivisie de uitwedstrijden bij PSV, Feyenoord en AZ verliezend afgesloten. 'Je speelt tegen betere teams', verklaart Ten Hag. 'Die worden gedragen door een thuispubliek en dat heeft dan niet zozeer met ons te maken. Maar de tegenstander presenteert zich dan anders. Ze spelen vaak compact tegen ons. En wij moeten daar antwoorden op zien te vinden, dat is ontzettend belangrijk. Wij hebben een bepaalde speelstijl, maar binnen die speelstijl willen en moeten wij heel balvast zijn. Dat hoort daar dan bij, want anders word je kwetsbaar.'

Ten Hag erkent dat een eventuele nederlaag tegen PSV fatale gevolgen kan hebben. 'Dan wordt het wel heel moeilijk. We moeten die wedstrijd winnen, zo simpel is het. We zullen alles moeten mobiliseren en een Champions League-entourage kweken. Samen met onze fans moeten we gaan zien dat we PSV verslaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
LouisVonGoal
Psv met 7-0 naar huis sturen. Even laten zien waar ze horen te staan.
0 0
Boer Gijs
Je had Az uit als Cl entourage moeten benaderen. En Heracles uit. En Heerenveen thuis. En Heracles thuis. Kortom instelling schort het aan. Maar dat is logisch na alle prijzen die de spelers allemaal al gewonnen hebben.
4 -1
Duif63
Precies dit !
0 0
Gecko
Foutje Erik. Je moet iedere wedstrijd benaderen als een CL entourage, je spelers zijn gewoon niet scherp als het er op aankomt in de ED. hoe kan je vijf punten verspelen tegen Heracles. Met 6 2 verliezen tegen Feijenoord. Verliezen Van Az. Verliezen van PSV. . Dan beoefen je geen topsportklimaat.
Financiën dik in orde. Maar supporters willen prijzen winnen!,
4 -1
Stone020island
Lol dan moeten de fans dat ook doen. Of wil je zeggen dat we net zoveel lawaai maken tegen heereveen als
Tegen bayern munchen
1 -3
Inhartennieren
Ik zit al weer te wachten op de domme opmerking van Schöne die vervolgens Van Bommel weer in de kleedkamer op kan hangen.
3 -1
f*ck010
Az werd gedragen door het thuispubliek en daardoor verloren we? Az werd gister gewoon nog overstemd door het uitvak dus wat een kutsmoes is dit!
0 -2
Huntelaar020
Off: ten hag wordt een typetje in de tv kantine :) van 30 maart
4 -1
3*stars*3
Zo kut dat we het nu weer niet in eigen hand hebben.
Zou te triest voor woorden zijn, als zo’n beperkt ploeg als psv de titel pakt.
1e seizoenshelft waren ze ook niet best maar wonnen ze vaak geflatteerd.
Na de winterstop kunnen ze vol focussen op de competitie maar toch aardig wat puntenverlies en bedroevend spel.

Tuurlijk moeten we ook naar Ajax kijken want Ajax profiteert niet.
Maar zou toch triest zijn als je weer een titel misloopt, terwijl je de beste selectie in jaren hebt en heel wat goede potjes hebt gespeeld.
3 -1
Mokum31
Hoop dat ze die boeren keihard straffen
0 -1
Inhartennieren
Je moet ze gewoon echt een enorme dreun uitdelen.
Dan kan het nog wel eens door gaan werken in de resterende wedstrijden.
0 -1
Mokum31
Eens
0 -1
ajax4ever01
ik eis over 2 weken een getergd Ajax die PSV op alle fronten aftroeft!!
1 -1
jollie18
Ze hebben echt een probleem als Ajax Juventus weet te verslaan
3 -1
WillyBrokamp
Vraag me wel af waar psv dat ene puntje dan nog gaat verspelen. Hoe belangrijk is die 3e plek eigenlijk voor AZ ? Voor het zelfde geld houden ze open huis...ben er niet gerust op.
3 -1
Broekzak
derde plek is voorrondes EL. 4e plek is play offs met de nr 5 tot en met 7
2 0
BrandjeXL
Niet als Ajax de beker wint dan is nr 4 ook zeker dus spelen zowel Feyenoord als Az de laatste wedstrijd voor spek en bonen.
1 0
jollie18
Vitesse uit en Willem II gaan ze gelijk spelen
0 -3
Ajax412
Kijk voor de grap eens naar wat Vitesse dit seizoen doet in uitwedstrijden versus thuiswedstrijden. Het fijt dat wij ze thuis krijgen en PSV daar naartoe moeten kan zeker in ons voordeel gaan werken. Ze pakken echt een stuk meer punten in eigen huis dan op bezoek.
0 -1
FlyingDutchMan
Toch bizar wat een verschil het maakt of je thuis of uit speelt, alsof er dan andere teams staan..
0 -1
DirkvanDam
het vitesse 1-5 psv 'ongelofelijk' kampioen vergeten? op doelsaldo.... vitesse laat het vaak lopen tegen psv
0 -1
WillyBrokamp
Het moet wel. We kunnen niet anders.
0 -1
Bjorn
Winnen tegen PSV en vervolgens ook de twee potjes daarna. Dan zijn we tweemaal koploper op het moment dat PSV moet spelen. Eindelijk moeten zij dan eens met de druk omgaan.

Andere opties zijn er niet... het mag niet vijf jaar op rij mis gaan verdomme.
4 -1
Ajacied33
Dat zou mooi zijn. Dan zijn we in ieder geval voor 1 dag koploper, want zij spelen 1 dag na ons tegen Pec thuis. Pec is geen wereldploeg, maar tóch zouden ze kunnen verrassen. Bij ons verloren ze ook pas in de 86e minuut. En de zondag erop Vitesse uit voor hun.
1 -1
Labrador
Winnen van psv en 3 dagen later pakken we de koppositie tegen Emmen. Dan ligt de druk bij p = vee
4 -2
BrandjeXL
Gelukkig presteert Ajax al jaren fantastisch als het erom gaat. Ajax speelt PSV van de mat om vervolgens tegen Grunn of W2 weer punten te verliezen.
8 -2
Klasseman
Ik twijfel nog geen moment we gaan gewoon kampioen worden, pech blijft je niet achtervolgen. Kan gewoon niet fout gaan, klasse verschil is te groot
2 -6
PuurGeluk
Hier nog een die er zo over denkt. Iedereen die nu negatief is wil ik dan ook niet horen wanneer 12 mei de schaal omhoog gaat in de Arena.
1 -1
jollie18
Hoop dat die speelronde verplaats word. Dat zou betekenen dat Ajax de halve CL gaat spelen. Dan denk ik dat 12 mei de bekerfinale is en 19 mei laaste speeldag eredivisie. PSV thuis moet echt te doen zijn. Denk dat de spelers ook gemotiveerd zijn tegen PSV
0 0
mickey2602
1 wedstrijd verplaatsen kan nog net. Al hebben we de afgelopen weken al wel gezien wat er dan al teweeg wordt gebracht. Laat staan dat je 9 wedstrijden tegelijkertijd gaat verplaatsen;-)
0 -1
jollie18
Hoe gaan ze het dan oplossen?? alle wedstrijden moeten tegelijker tijd gespeeld worden.
1 0
Ajacied33
Wij winnen sowieso tegen Psv. Totaal niet onder de indruk van ze. Sterker nog, zou het vreemd vinden als Ajax geen forse uitslag gaat neerzetten. Ik ga voor 4-1
3 -3
Antafca
gaat helemaal goed komen.
1 -3
Bonno1978
Dakkie dicht, verwarming aan...dan moet het lukken Erik!
2 -3
iammike
Hadden jullie lekker tegen AZ moeten doen.
8 -2
mgtow
Werkverschaffing creëren voor de Brabantse tak van slachtofferhulp.
1 -1