'Ajax moet zich niet bezighouden met status Juve'

BartVeenstra, 16-03-2019 om 09:35, 4983 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nadat Ajax in de achtste finales van de Champions League Real Madrid wist uit te schakelen, sluit oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic niet uit dat de Amsterdammers in de kwartfinales ook Juventus weten te elimineren. Dat laat de spits van LA Galaxy doorschemeren in gesprek met Voetbal International.

'Ajax heeft het fantastisch gedaan in de achtste finales tegen Real Madrid', stelt Ibrahimovic. 'Ik ben echt heel blij voor de iedereen binnen de club en voor de fans. Dit is het Ajax dat we allemaal willen zien: een ploeg die speelt met lef en kwaliteit, met veel jongens uit de eigen opleiding.'

Volgens de Zweed heeft Ajax vanwege dat goede spel ook kans tegen Juventus. 'Ajax moet zich niet bezighouden met de status van Juventus', vervolgt Ibrahimovic. 'Dat hebben ze tegen Real Madrid ook niet gedaan en je ziet wat het resultaat is. Vooraf geloofde niemand in de kansen van Ajax tegen Real. Maar door te geloven in eigen kracht en het vertrouwde spel te spelen, ongeacht de tegenstander, hebben ze een topprestatie geleverd.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rhythim
Kunnen we m niet even inhuren voor een weekje? :p
0 -1
AjaxPassion
Doe maar niet, Zlatan heeft nog nooit de CL gewonnen.
0 0
AFCAHOOLIGAN
We hebben niks te verliezen en alles te winnen!
1 0
Schip
Goeie teksten van Zlatan en de spijker op de kop. Als Ajax het geld en de status negeert en daar lak aan heeft en bloed ruikt, ga je ook Juve weer van de kook krijgen, mits het eigen spel gespeeld kan worden.

De vraag is of de spelwijze van Juve dat toelaat en of Ajax dat af kan dwingen.

Maar zo indrukwekkend was Juve niet in de CL, enkel die overwinning tegen Atletico was dat. Ook Real was niet indrukwekkend in de CL poulefase. Het kan, maar het wordt zwaar.
1 0
Redrum
Ajax houdt zich ook niet bezig met de status van Juventus. Sowieso hebben wij volgens mij nog steeds 2 grote cups meer en dan hebben zij er nog eentje gestolen van ons ook. Dus eigenlijk hebben wij er 5 en zij 1. Het enige verschil is dat zij tegenwoordig simpelweg meer geld te besteden hebben. In de huidige tijd bepaalt dat triest genoeg de status van een club.
0 0
Ajacied33
Zlatan held! Alleen maar respect voor deze jongen. Zijn carriere is echt van ongekende hoogtes
1 0