Mazraoui: 'We kunnen onze borst nat maken'

GinoHaverkamp, 15-03-2019 om 15:40, 3460 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui heeft vertrouwen in de kansen van Ajax tegen Juventus, maar is wel op zijn hoede voor de Italiaanse topclub. Tegenover Ajax TV vertelt hij over zijn eerste reactie toen Juventus uit de koker kwam tijdens de loting.

'De eerste reactie was wel dat het een goede tegenstander is. Iedereen heeft de laatste wedstrijd tegen Atlético gezien. Atlético creëerde heel weinig kansen en Ronaldo is een speler waar je voor moet uitkijken. Hun verdediging staat als een huis. En daarnaast hebben ze goede middenvelders om Ronaldo te bereiken. Hij doet het meestal voor hun op belangrijke momenten. Daar moeten we ons tegen wapenen. We kunnen onze borst nat maken, maar als we vol gas geven en spelen net zoals we tegen Real deden, dan hebben we kans', laat de back weten aan het officiële mediakanaal van Ajax.

Mazraoui doet de eerste wedstrijd tegen de Italiaanse grootmacht niet mee. De verdediger is geschorst omdat hij geel pakte tegen Real. Hij stond op scherp, omdat hij in de groepsfase van de Champions League te veel gele kaarten pakte. Volgens hem is het belang van de eerste wedstrijd, thuis in de Johan Cruijff Arena, superbelangrijk voor de kansen van Ajax. 'Je moet winnen thuis. Als je thuis tegen nederlaag aanloopt, krijg je hetzelfde scenario als in Madrid. Dan moet je uit vol gaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-B93
Veltman minder aanvallend laten spelen dan Nous zodat Nico op links wat meer op kan stomen. Hartstikke prima.
0 0
gi0vanni
Veltman en Blind tegen Mandžukić en Ronaldo. De kans dat dit goed gaat is wel heel eeg gering. Dit team is op dit moment nog een niveau hoger als Real. Afijn alles geven, de CL missie is toch al een groot succes. Als ze niet compleet worden ingemaakt kunnen ze na deze wedstrijden op een fantastisch Europees seizoen terug kijken.

0 0
Mazraoui
Juve verloor 3 van zn 8 champions league wedstrijden dit jaar. Als Real in een dipje zat dan zat Juve dat blijkbaar ook. Alles kan gewoon moet alleen net goed vallen
1 0
ajax4ever01
Zullen we eerst even van AZ proberen te winnen?
3 -1
Radie125
jij mag eerste wedstrijd banken hoop op een geweldige Veltman
0 0
trodat4030
Hij is geschorst, dan mag je ook niet banken.
0 0
pizzapunt
Wet your tittie; we're coming for you, city!
0 0