Nedved: 'Kan niet zeggen dat ik blij ben of niet met loting'

GinoHaverkamp, 15-03-2019 om 13:05, 9741 views, Sky Italia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De eerste reacties vanuit het Juventus-kamp over de loting van de Champions League stromen binnen. Ook Pavel Nedved, technisch directeur van De Oude Dame, heeft zijn mening over het treffen tussen zijn club en Ajax.

'Ik kan niet zeggen dat ik blij of niet blij ben met de loting', laat Nedved weten aan Sky Sports Italia. 'Het worden twee mooie wedstrijden. Ik heb erg van Ajax genoten tegen Real Madrid, dus we moeten op onze hoede zijn.'

Er is een kans dat Cristiano Ronaldo de eerste ontmoeting met Ajax mist. De Portugees maakte in de wedstrijd tegen Atlético Madrid een obscuur gebaar en krijgt daar mogelijk een straf voor. Nedved is niet bang dat die straf een schorsing wordt. 'Het gebaar was puur op het veld. Hij reageerde nadat hij in Madrid en door hun fans in ons stadion heel erg beledigd is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
obscuur gebaar. kan, hoor. maar zou t toch niet eerder n obsceen gebaar geweest zijn?
0 -1
Matzet
Toch fantastisch on Ronaldo in de ArenA te zien? Hopelijk tonen we heel veel respect voor hem. Fantastische speler. Daarvoor spelen we CL, om de toppers te zien.

En, bijkomend voordeel, als hij met respect benaderd wordt, speelt hij vaak wat minder dan wanneer hij uitgefloten wordt. Wat er gebeurd met een getergde Ronaldo hebben we afgelopen week gezien.
1 -3
Michels
Mwah, ik heb hem al eens in de Arena gezien en werd daar niet bepaald vrolijk van. Ik hoop juist dat we niet zoveel respect tonen voor hem. Begrijp me niet verkeerd, het is een magistrale voetballer en een geweldig atleet. Maar ik ben het niet met je eens dat Ronaldo er beter van wordt wanneer iedereen tegen hem is. In tegendeel zelfs. Wanneer zijn eerste acties niet lekker lopen door een fel en agressief Ajax en hij constant uitgefloten wordt door het publiek, gaat hij een hele zware wedstrijd tegemoet. Hij is zo'n jongen die zich daardoor laat beïnvloeden. Dat hebben al die "temperamentvolle" spelers. Dan wordt het geforceerd en laat hij z'n koppie hangen.
0 0
Michels
Was het een obscuur of een obsceen gebaar? Ik heb het niet gezien, maar vraag me werkelijk af hoe je een obscuur gebaar maakt.
0 0
Michels
Net het gebaar bij VI gezien. Ronaldo greep naar z'n ballen net zoals Simeone deed. Duidelijk een gevalletje van een obsceen gebaar!
0 0
gi0vanni
LEES: Nedved is heel blij met een zeer gunstige loting. Maar uit respect voor de tegenstander laat hij iedereen in het gewisse.
1 -1
Mikey Stormram
Enige sympathiekeling die rondloopt bij Juventus
1 -2
ajax4ever01
We hebben nog een appeltje te schillen met Juve.
0 -3
kaashaas
Wat was dit een geweldige speler.
4 -1
cantharel
Het word weer tijd voor een brief van Kiki Musampa.
5 -1
Freddy Al
Zware loting maar als ze tegen Ajax spelen zullen ze wel in een slechte fase zitten aldus Gijppie en Aadje maar we blijven volstrekt kansloos aldus Johan Derksen en onze Valentijn.

Lak aan hebben mannen, we beginnen met niks en we gaan voor goud!!!!
1 -2
Ajax114
Natuurlijk is hij blij. Net als Barcelona, Man city en Liverpool dat ook zijn. Goed geregeld zo.
6 -2
jackwolf
Hou toch op met dat gejank. Prima loting! Niks te verliezen en tegen dit kaliber tegenstander zijn we op ons best!
0 -2
Ajaxxxisdebeste
Schorsen die hap... ;-P
3 -1
Ajax114
Hahahaha voor twee wedstrijden graag . Kon namelijk echt niet wat hij deed LOL.
5 -1
Sjeisbroochem
Het zou wel een slok op een borrel schelen als die stinkportugays er niet bij is!
1 -4