Villas-Boas: 'Moeilijk voetballen in stadion van Porto'

JesseTH, 12-03-2019 om 20:30, 8897 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

André Villas-Boas denkt dat Ajax een zware kluif zou hebben aan FC Porto, mochten beide clubs elkaar treffen in de kwartfinales van de Champions League. De Portugese formatie wordt veelal genoemd als de ideale ploeg voor de Amsterdammers in de volgende ronde, maar volgens Villas-Boas zouden ze het er lastig tegen krijgen.

'Dat is heel erg moeilijk', meent de trainer in gesprek met FOX Sports. 'In het stadion van Porto is het echt moeilijk voetballen. Het zou een mooie, historische confrontatie opleveren tussen twee grote Europese clubs. Ik ben als Porto-fan geboren, dus ik hoop dat Porto dan zou winnen.'

Het winnen van de Champions League is voor Ajax hopen op een uitzondering, zo meent Villas-Boas. 'Zoals Real Madrid verslaan. Zij domineerden de laatste jaren in de Champions League. Je mag pas dromen als je in de halve finale staat. Soms kan de Champions League dergelijke verrassingen brengen, maar er zijn nu nog genoeg grootmachten over.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Doe mij maar

Barca -City

Juve - Liverpool/Bayern

Porto - United

Ajax- Spurs
1 0
Cruijff4ever
En dan de halve finale (wordt ook meteen geloot) de winnaar van Porto - United.....
0 0
ETM
Precies!
0 0
Radie125
Porto het PSV van Portugal.
4 0
Boer Gijs
Ajax gaat United loten en die pakken ze
4 0
Tscheu
Is de loting volledig vrij, of kunnen clubs uit dezelfde 1e ronde poule niet tegen elkaar loten? Ajax zou dan niet tegen Bayern kunnen loten.
0 0
Radie125
vrij engelsen kunnen tegen Engelsen wij kunnen tegen PSV ooh.... wacht is even die doen al niet meer mee
1 0
Caparzo
Liever Spurs of MU idd..
En dromen doen we nu ook al Luís André de Pina Cabral e Villas-Boas
0 0
AjaxBaggio
Wil Porto ook ontwijken.
Op papier de makkelijkste. Maar in de praktijk is het een zeer vervelende ploeg om tegen te spelen. Ben niet zo'n fan van Portugese tegenstanders. Tegen Benfica hadden we ook wat geluk vond ik. Waren wel de betere. Maar het had ook zomaar anders kunnen lopen.

Geef mij maar liever Tottenham of United.
5 0