De Wit leert veel van meetrainen met Ajax 1

JesseTH, 08-03-2019 om 22:20, 4450 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dani de Wit leert enorm veel van het meetrainen met Ajax 1. Inmiddels is het product uit de eigen jeugdopleiding een vast onderdeel van het eerste elftal, al speelt hij zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong Ajax. Daar heeft hij gezien zijn ervaring inmiddels een belangrijke rol verkregen.

'Bij Jong Ajax moet je echt de kar trekken op het moment en bij het eerste speel je natuurlijk niet heel veel', beschouwt De Wit bij Inside Ajax de situatie. 'Je hoopt steeds op minuutjes en doet keihard je best. Er wordt daar minder van je verwacht dan bij Jong Ajax. Uiteindelijk hoop ik dat bij het eerste hetzelfde van me wordt verwacht, want dat betekent dat ik erin sta.'

Alleen al van het trainen met Ajax 1 leert De Wit naar eigen zeggen al veel. 'Dat zijn jongens die het op het hoogste niveau hebben laten zien. Zeker Klaas (Klaas-Jan Huntelaar, red.). Als je ziet hoeveel goals hij heeft gemaakt, dat is prachtig. Ik praat niet echt met hem voor tips, maar je kunt er altijd naar kijken. Hij is heel gretig en staat altijd op de juiste plek. Hij is altijd daar waar je de bal komt en dat is een kwaliteit.'

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ErikAjax1983
Ondanks dat het voor mij geen echte Ajax speler is, denk ik dat met alle ontwikkelingen die er zijn hij volgend jaar best eens veel kan gaan spelen. Denk namelijk dat hij wel in de filosofie van Ten Hag valt.
0 -3
Bky
Titel is verkeerd, moet natuurlijk zijn:

"Ajax1 leert veel van meetrainen met de Wit".
2 -5
PetrusKeizer
kan er eigenlijk weinig van zeggen, ik ken hem als speler gewoon niet. Viel me alleen op dat hij tijdens zn invalbeurt 1 ziekenhuisbal gaf, ik geloof n pass die over n madridspeler heen bedoeld was maar die heel makkelijk onderschept werd. Dacht bij mezelf, je trapte die bal gewoon niet goed.
0 -1
Lazell
Ben benieuwd hoe ver die komt. Kan er geen klote van omdat hij technisch niet geweldig is volgens sommigen. Muller van Bayern heeft hetzelfde, geen dribbel, geen kiezelhard schot, geen vlijmscherpe pass. Alleen scorend vermogen, mentaliteit en op de juiste plek.

Heb hem te weinig zien spelen om te weten waar z'n plafond ligt, maar hij is nu al verder gekomen dan iedereen had verwacht.
2 -2
altijdwelwat
Mijn God met Müller vergelijk je hem ?? Je bedoelt deze Müller ? :

Wereldkampioen 1x
Champions League 1x
Wereldkampioen clubteams 1x
Europese Supercup 1x
Kampioen van Duitsland 7x
Beker van Duitsland 4x
Duitse Supercup 5x
100 interlands 38 goals
305 competitie wedstrijden 108 goals

Jaa die kan er net als Dani helemaal niets van idd, prima vergelijking ....
0 0
Bky
Na dit seizoen heeft Dani de Wit net zovaak de Champions League gewonnen hoor. Dus dat kun je al wegstrepen tegen elkaar.

Verschil:

Dani is 21.

Muller is 29.
0 0
FlyingDutchMan
Vind wel aardige vergelijking qua type met Müller ja, die zou je ook geen kans geven maar staat er elke keer weer.
0 -1
altijdwelwat
Nu heb ik hem dit seizoen en vorig seizoen toch een keer of 12 in Jong Ajax zien spelen , en hij heeft echt 0 x de kar getrokken laat staan het verschil gemaakt . Sterker nog de ploeg gaat beter draaien als hij niet in de weg loopt, maar goed hij zal het wel verdiend hebben.
2 -7
Knalpot
Als je 1 op 2,5 loopt als middenvelder dan zal je vast wel ergens een keer het verschil hebben gemaakt lijkt me.
3 0