Klaassen: 'Iedereen weet wat ik voor Ajax voel'

JesseTH, 03-03-2019 om 23:45, 6072 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Davy Klaassen, tegenwoordig speler van Werder Bremen, is nog niet klaar voor een eventuele terugkeer naar Ajax. Vorige zomer werd er al eens voorzichtig geïnformeerd door de Amsterdamse club, maar destijds wilde Klaassen graag voor zijn kansen gaan bij Everton.

'Toen ben ik hierheen gegaan en hier heb ik het heel erg naar mijn zin', vertelt de middenvelder tegenover FOX Sports. 'Iedereen weet wat ik voor Ajax voel en dat zal altijd zo blijven. Uiteindelijk is het wel je club. Hij mag altijd bellen hoe het met me gaat, maar daarvoor (een terugkeer naar Ajax, red.) nog niet.'

Waar Klaassen bij Ajax bekend stond als veel scorende middenvelder, gaat dat in Duitsland anders. Klaassen heeft een meer verdedigende rol, waardoor het lastig wordt in scoringsposities te komen. 'Daarmee ben ik niet tevreden, maar het is wel enigszins verklaarbaar dat ik niet zoveel scoor als bij Ajax. Natuurlijk wil ik meer scoren, maar uiteindelijk is het het belangrijkst dat we winnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MSwertz92
Ik vind dat Ajax een hoger niveau moet nastreven dan Davy in zijn laatste periode was, met alle respect voor Davy.
6 -6
EKS
Ach ja fantaseren over dat niveau van nastreven mag natuurlijk altijd.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Mee eens, maar hij kan wel degelijk goed pressievoetbal spelen, afjagen en heeft een goeie kop erop zitten.
0 0
ditisdebeslissing
70e minuut tegenstander al een beetje kapot.......
0 0
Lane 8
Zo belangrijk qua aantal meters en drukzetten (en doelpunten)... Hij is zo'n speler waardoor andere spelers gelijk ook beter gaan spelen.
4 0
Bjorn
Volgens mij was Davy in 2015/2016 en met name 2016/2017 enorm belangrijk. Scoorde enorm veel belangrijke openingstreffers en de absolute leider waardoor Ajax geweldig drukzette. Was geen onaardig niveau denk ik wat we toen haalden.
10 0