Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Van de Beek verklaart juichen: 'Zij zeggen ook dingen'

GinoHaverkamp, 28-02-2019 om 07:20, 14107 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek was met een goal belangrijk voor Ajax tijdens de met 0-3 gewonnen bekerklassieker tegen Feyenoord. Wat vooral opviel was zijn manier van juichen.

De middenvelder liet namelijk zijn Ajax-shirt zien aan het teleurgestelde Feyenoordpubliek. 'Als je scoort, dan komt er wat los', zegt hij tegen AT5. 'Zij zeggen ook dingen, dan mag je best wel wat terug doen. En als je dan bier over je hoofd krijgt, is dat ook terecht. Dat hoort erbij in zo'n wedstrijd.'

Volgens Van de Beek was de 0-3 overwinning de perfecte revanche op de pijnlijke 6-2 nederlaag van een ruime maand geleden. 'Als je hier 0-3 wint, in de Kuip tegen een lastig team, dan kunnen we tevreden zijn. Het was niet makkelijk. Zeker in het eerste half uur kwamen we goed weg, want ze kregen twee kansen en maken die niet. Dan maak je uit een corner 0-1 en ga je heel anders de kleedkamer in. Uiteindelijk hebben we de tweede helft goed gespeeld.'

'Ik had wel voor de 0-3 getekend, maar verwachten deed ik het niet. Ik verwacht van tevoren nooit hoe een wedstrijd gaat lopen. Ik ga altijd van het positieve uit.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frenkie85
Heb bij vi precies dit neergelegd. Ben benieuwd of ze hier nog op terug gaan komen.
0 0
Jariiii
Prima toch? Ik vond het een van de mooiste momenten van de avond.
0 0
Redrum
Ik schaam me gewoon kapot dat er in dit land zulke extreem zielige mensen wonen. Dat gestoorde pauper volk is met afstand het meest zielige publiek van Nederland, misschien zelfs de wereld. Nog triester is het feit dat de media ze blijft ophemelen.
7 0
Aeter
Lekker Donny, gewoon blijven doen, niks mis mee.
4 0
RaynoFischer
Idd, provoceren op een goeie manier hoort erbij.
Donny was nog aardig voor ze ten opzichte van wat die gasten allemaal riepen :)
0 0
Antafca
fantastisch 2 echte Ajacieden Donny & Matthijs. Feyenoord is done en wij beginnen net pas dit seizoen
1 0
MarcOndertwix
Als ik Donny was, had ik heel anders gereageerd op het feit dat Nouri’s naam steeds werd gescandeerd. Maar goed dat hij zijn hoofd er bij kan houden. Toch klasse van zo’n jongen!
5 0
BokkieBokstra
Is me helemaal ontgaan, maar als ramptoerist was ik net op fr12 daar was ook al een Feyenoord fan die klaagde over spreekkoren over Nouri, apengeluiden, aan-het-gas spreekkoren. Het was weer een gezellige avond.
2 0
sebastiaan1900
Het standaard riedeltje met onsmakelijk gedrag. En ondertussen wordt de Kuip en het publiek zo bejubeld. Schaamteloos klote volk.
0 0
behangdelul
Dat was daarna toch pas?
0 0
AFCAwooz
Donny vind ik zo'n klasse speler en persoonlijkheid. Begin van dit seizoen viel zijn reactie op hget feit dat hij niet altijd speelde mij een beetje tegen. Hij heeft uiteindelijk gewoon goed gereageerd en zich terug gevochten. Is super belangrijk zonder dat hij heel erg opvalt.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Was ook niks mis mee, gewoon even de 3 sterren tonen die zien ze namelijk nooit
2 0
paulis
Vond dit nog een hele beschaafde reactie als je bedenkt dat dat verschikkelijk lage volk, de hele tijd de naam van zijn maatje Nouri loopt te roepen.
11 0
Ajax95Duivendrecht
Klassereactie Donny!
8 0
AjaxCitizen
Als je dingen als 'Nouri worden' hoort, ook nog eens zijn beste vriend, dan gaat dat knagen. Veel van die hersenlozen begrijpen kennelijk niet dat voetballers ook gewoon mensen zijn en gevoelens hebben. Logisch dat hij dan een keer zijn gram wil halen.

Vond het allemaal wel meevallen wat ie deed, maar de media zullen het wel weer hebben over een provocerende actie van Donny.
14 -1
Bocarra
Precies. Alles wat Ajax doet wordt uit vergroot en in het negatieve getrokken. Er werd duidelijk regelmatig Nouri geroepen. Vooral als Ziyech aan de bal was. Het was 1 grote Feyenoord propaganda avond geoorganiseerd door FOX sports. Er werd geen enkele rekening gehouden met het feit dat er geen Ajax supporters bij mochten zijn.
5 0
AjaxCitizen
Die Feyenoord propaganda op Fox. Om moe van te worden.

Ergerlijke was die Fox commentator die het gedrag een beetje gaat zitten afzwakken. Dingen als 'Zolang het maar bij plastic bekertjes blijft, valt het mee' toen Ziyech bekogeld werd met voorwerpen. Je ziet gewoon duidelijk dat er ook andere dingen worden gegooid, zoals aanstekers. Maar o wee als Ziyech Vilhena in een duel om de bal even tackelt.'Een wilde tackle van Ziyech'.

Die commentator moeten ze lekker in een Feyenoordshirtje verslag laten doen. Duidelijk waar zijn voorkeur lag.
8 0
AlexIbarra
Ik vond hem ook erg vervelend maar bij de 0-3 was hij ineens superenthousiast.. Alsof hij erop aan was gesproken dat opt tv wel aanhangers van beide teams meekijken, itt in het stadion.

Die Kraay ook met iedereen een rel proberen te schoppen over een onterechte corner. Net alsof het een onterechte penalty was en elke corner een doelpunt oplevert.
2 0
RuffRhythim
Ja het was volgens Fox eigenlijk de schuld van Ajax dat Ajax won....
1 0
Hagmag
Donny speelde goed en ook hij wist de kuip stil te krijgen.
De "neploting" ten spijt, het is niet gelukt.
25.000 Ajacieden op dagtrip 5 mei 2019 naar Rotterdam.
We worden verwelkomd door burgemeester Armoetaleb, die vannacht er niet van heeft kunnen slapen. Op 5 mei 2019 komen wij op Bevrijdingsdag, Rotterdam bevrijden.
8 -2
Antafca
haha nu al zin in
1 0