Ten Hag verwacht geen Ajax - PEC Zwolle dit weekend

GinoHaverkamp, 26-02-2019 om 13:56, 5161 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag verwacht niet dat de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle alsnog dit weekend gespeeld gaat worden. Dat zegt de trainer op de persconferentie voorafgaand aan Ajax - Feyenoord.

'Ik houd er rekening mee dat het kan gebeuren, maar ik ga ervan uit van niet', laat de oefenmeester dinsdagmiddag weten. Hij staat ook nog steeds achter het besluit van de KNVB om het duel te verplaatsen, ook al kan PSV een psychologisch voordeel hebben omdat het bij een overwinning tijdelijk vijf punten voor op Ajax staat. 'Ik denk daar nog steeds hetzelfde over. Het is in ons voordeel voordat we optimaal voorbereid naar Madrid gaan.'

De wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle zou in eerste instantie gespeeld worden op zaterdag 2 maart, maar daar heeft de KNVB van afgezien op verzoek van Ajax. De Amsterdammers spelen drie dagen later namelijk de cruciale kraker tegen Real Madrid. PEC Zwolle is het niet eens met deze beslissing en heeft stappen ondernomen tegen de KNVB om de wedstrijd alsnog op 2 maart af te werken. De arbitragezaak daarover vindt dinsdagavond plaats.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Boer Gijs
Als Pec gelijk krijgt wordt het vast geen 2 maart maar nader te bepalen datum. Kan Psv nog harder huilen.
2 0
Joseph
Als PEC niet wilt spelen, neem ik genoegen met een regelementaire 3-0, mooie uitslag voor PEC.
0 0
mgtow
Pec slopen we sowieso. Al spelen we 's nachts.
0 0
Ajacied33
Vanavond weten we meer
0 0
Labrador
Dus vanavond horen we meer?
0 0
AFCAwooz
Klopt, vanavond is het dinsdagavond.
0 0