Fosu-Mensah wees onlangs SS Lazio af

BVeenstra, 22-02-2019 om 07:45, 5899 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Timothy Fosu-Mensah heeft in de afgelopen transferperiode een aanbod van SS Lazio afgewezen. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend.

De Italiaanse club bleek vlak voor het sluiten van de transfermarkt ver te willen gaan voor de oud-Ajacied. De club uit Rome was in gesprek met Manchester United over een huurtransfer met een optie tot koop. Fosu-Mensah koos er echter voor om het seizoen af te maken bij Fulham, waar hij nu aan verhuurd is.

Om die reden maakt Ajax in de zomer nog altijd kans om de verdediger over te nemen van Manchester United. Naar verluidt zien de Amsterdammers in Fosu-Mensah een mogelijke opvolger van Matthijs de Ligt, die waarschijnlijk zal vertrekken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Als donkere jongen is SS Lazio wel de laatste club waar je wilt spelen.
Heel begrijpelijk met zo'n publiek.
Maar of hij samen met Magallan de Ligt kan vervangen?
0 0
rensjansen180
hij reageerde laatst ook op een tweet als kom naar huis met wie weet
0 0
Leviathan
Zegt inprincipe vrij weinig. Alleen dat hij geen deuren wilt sluiten
1 0
SkilledAtSoccer
Volgens mij is het allang rond met Timothy om terug te komen naar Ajax. Laatst rond de wedstrijd van Feyenoord - Ajax ging hij op Twitter al vaag, op de vraag of hij terug komt van een supporter, in met "Wie weet". Dat deed hij naar mijn weten normaal nooit.

Bron: https://twitter.com/tfosumensah/status/1089443188065124352
0 0
DaniAjax
Ben hier niet zo’n fan van, soort Martin van Geel-aankoop. Hij wilde toch zo nodig weg? En vervolgens mislukken in Engeland en terugkeren.
0 -1
Sterretje73
Mwoah als je zijn redenen leest is het best te begrijpen hoor. De Ligt was toen pas net in opkomst en dus had hij jaren op de bank voor de boeg naast het feit dat leeftijdgenoten uit andere landen direct mooie contracten kregen en hij niet. Dat is een optelsom die mij ook had doen twijfelen in zijn plaats.
0 0
Ajax27
De Ligt net in opkomst? Wat lul jij nou? De Ligt was 14 toen hij vertrok. Heeft daar werkelijk 0,0 mee te maken. Koos gewoon voor het snelle geld, mislukt en nu wellicht terug... daar horen consequenties aan vast. Gewoon laten bloeden voor zn slechte poging om snel de centen te verdienen.
0 0
Radie125
Heb hem niet gevolgd maar volgens mij hebben we recent een Argentijn gekocht en in de zomer SCHUURS. Ook hebben we Veltman nog.
0 0
Eastwood
Wat vinden jullie? Is dit de geschikte opvolger van De Ligt?
0 0
gi0vanni
V. van Dijk, Alderweireld, Vertonghen :d of de beste optie natuurlijk M de Ligt.
0 0
trodat4030
Er is een tijd geweest dat ik hem een groter talent vond als cv, maar toen stond de Ligt pas net vast achterin, dat was in mijn ogen nog een (halve) middenvelder. Verder vind ik de situatie rondom zijn vertrek heel anders als van jongens als Redan, Malen en Castillo die gewoon een aanbieding van Ajax naast zich neerlegden. Die hoeven van mij niet terug te keren, TFM vind ik een ander verhaal. Die kreeg geen aanbieding.

Maar terugkomend op je punt, hij zal niet net zo goed zijn als MdL, maar je gaat er sws op achteruit, de kunst is om zo weinig mogelijk achteruit te gaan en dan is TFM imo een zeer behoorlijke optie.
2 0
1738
mn twijfels of hij wel naar ajax wilt komen
0 0
L1tman3n
Deze jongen komt naar Ajax als De Ligt gaat.
0 0
Labrador
Nou dan komt hij
0 0
lauw
Heb zo'n vermoeden dat het al rond is vandaar dat hij die Italiaanse subtopper heeft afgewezen.
2 0
Koekepeer
Zou mij niets verbazen
0 0