Tadic een ware kilometervreter in CL

GinoHaverkamp, 21-02-2019 om 09:25, 4441 views, Voetbal.com |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dusan Tadic behoort tot de spelers die de meeste kilometers gelopen hebben in de Champions League. Dat blijkt uit statistieken die gepubliceerd zijn door Voetbal.com. De Serviër heeft tachtig kilometer in de benen.

Tadic hoeft alleen maar Joshua Kimmich van Bayern München voor zich te duiden. Hij heeft een halve kilometer meer erop zitten. Daley Blind is ook in de top tien te vinden. Hij staat op plaats nummer acht met 73,4 kilometer. Dat is net iets meer dan Georginio Wijnaldum, die namens Liverpool op de tiende plek staat met precies 73 kilometer in de miljardenbal.

Opvallend in de top tien is, is dat er één speler bij zit die inmiddels niet meer mee doet. Marcelo Brozovic, die met Internazionale PSV in de groepsfase en zelf ook strandde met zijn ploeg, heeft 73,4 kilometer gelopen in de Champions League. Dat is net zoveel als Daley Blind. Omdat Brozovic daar een wedstrijd minder voor nodig had, staat hij boven de Ajacied geklasseerd.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SuperJ00d
Even offtopic. Op Instagram zag ik Bandé op het trainingsveld. Ik ben wel benieuwd naar hem want dit kan je toch wel een grote aankoop noemen (qua prijs). Valt me op dat ik en vele met mij over hem vergeten waren. Hopen voor ons en voor hem dat die nog wat wedstrijdjes mee kan pakken bij Jong en volgend seizoen van waarde kan zijn!
1 0
afcasven1995
Als 19-jarige 11 doelpunten in 25 wedstrijden bij een degradatieploeg in Belgie, niet verkeerd.

Zonde van die blessure.
0 0
Ajaxbrl
Hopenlijk een bruikbare invaller want dat kan je de Cerny's en de Labyad's van deze wereld niet noemen..
1 0
FlyingDutchMan
Als back-ups meer dan prima
0 0
Aeter
Černy heb ik nog niet afgeschreven, probleem is dat hij wedstrijdritme nodig heeft.
1 0
Broekzak
Kimmich heeft er anderhalve kilometer meer op zitten. Maar in het lijstje is het een halve kilometer. Verder een nietszeggend lijstje vind ik
0 0
Aeter
Klopt veel lopen betekent niet altijd dat je goed speelt. Vaak is slimmer minder te lopen, ten minste als slim speelt hoef je niet veel te lopen, door goed inzicht en positionering.
0 0
Aspers73
Of je bent bekaf als je net die ene kans erin moet schieten.
0 0
GinoHaverkamp
Dan heb ik niet goed gelezen. Excusé.
0 0