Neres: 'Veel vertrouwen in bereiken kwartfinale'

BVeenstra, 15-02-2019 om 13:00, 5232 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

David Neres gelooft er heilig in dat Ajax de kwartfinales van de Champions League gaat bereiken. Afgelopen woensdagavond verloren de Amsterdammers, ondanks een goede wedstrijd, met 1-2 van Real Madrid. De uitgangspositie voor Ajax is dan ook niet bepaald positief.

Toch gaat de Braziliaanse dribbelaar niet bij de pakken neerzitten. 'Ik denk dat we gespeeld hebben zoals het zou moeten', zegt Neres tegenover de Braziliaanse variant van FOX Sports. 'We hadden de mogelijkheid om Real Madrid te verslaan en deden ons best.'

Neres mocht eindelijk weer eens in de basis beginnen bij Ajax en dat leverde al veel tevredenheid op bij de Ajax-supporters. De aanvaller liet zich bovendien direct van zijn goede kant zien. 'Ik ben blij dat ik werd gekozen als beste speler van Ajax, want ik gaf echt alles. We wilden winnen, maar dat is helaas niet gelukt', aldus Neres, die gelooft in het bereiken van de kwartfinales. 'We moeten de huidige stand in de volgende wedstrijd zien om te keren. We hebben erg veel vertrouwen dat we ons nog gaan kwalificeren (voor de kwartfinale, red.).'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Goeie instelling. Real ineens zonder Ramos ( want vóór Ajax spelen ze nog 2x mèt Ramos tegen Barça) zal ze niet bevallen. En voor eigen publiek zullen ze toch aanvallend moeten spelen . Spartak Moskou won daar in de poulefase ook met 0-3 en dat mag dan om des ( Marcel) Keizers baard zijn geweest het is wel een uitslag die het koninklijke Real Madrid op eigen veld te kakken zet. Zonder Ronaldo en zonder Ramos moet Ajax er altijd vol voor blijven gaan. Alleen natuurlijk niet met een 'tactiek' a la John van der Brom.
0 0
MM1974
Heeft Real echt met tegengas gespeeld,betwijfel het.
0 -2
Redrum
Als je ziet hoe ze die goals vieren denk ik toch van niet.
0 0
de_pitbull
En terecht. Als je daar snel op voorsprong weet te komen is alles mogelijk.
4 0
Rsv
Leuk dat vertrouwen maar als je thuis 1-2 verliest is bescheidenheid op z’n plaats
0 -8
Juichtoon
Met bescheidenheid win je niks. Met geloof in eigen kunnen wel.
4 0
Redrum
Ja je kan beter braaf op je ruggetje gaan liggen en zeggen dat het voorbij is. Dat past wel bij Ajax ook.
1 0
Ruff Rhythim
Ach...waarom zou hij dat voor deze wedstrijd niet mogen doen? Hebben we zoveel te verliezen dan? Het geeft alleen maar aan dat ze niet onder de indruk van die ploeg zijn.

Dus beter met zo'n instelling naar Madrid afreizen dan met de staart tussen je benen het veld oplopen.
3 0
Schip
Exact. Je hebt deze instelling nodig. Mits het echt om een geloof in de uitkomst gaat en geen woorden voor de bühne zijn. En ik denk dat ze inderdaad azen op een sportieve revanche.

Ga ervoor. Dit Real kun je in eigen huis verrassen zoals CSKA dat deed. Ze zaten toen in een slechtere fase, zal wel. Ajax heeft in betere fasen gezeten. Het maakt niet uit voor dit tweeluik.

En ergens geloof ik dat dit in het koppie van Real gaat zitten. Ja, je kunt ze boos maken zodat ze eventjes wat willen laten zien. Maar gelijkertijd gaat die twijfel ergens komen: kan Ajax dit? Kunnen zij ons in eigen huis verslaan en ons te kakken zetten in een vol Bernabeu? Als die twijfel doorzet en Ajax scoort, gaan de radartjes vol draaien.

Als je de daad bij het woord voegt, dan heb je echt kans.
1 0
A'dam Oud-West
Wat is het voor Real Madrid dan op z'n plaats? Bijna een volle wedstrijd de onderliggende partij met een budget dat 11x hoger ligt dan dat van de tegenstander... Voor hen zou nederigheid op z'n plaats zijn.. Ik ben blij dat Neres wel spreekt zoals een Ajacied hoort te spreken.
6 0
Schip
Make.

It.

Happen.
2 0
kaashaas
De jongens gaan mega veel energie er in leggen en klappen er boven op!

Ajax moet weer een angstgegner worden.. de club waar je niet tegen wilt loten.
1 0
Murtagh
VAR = Victory always for Real
4 0
Ajaxbrl
Ik denk t ook gewoon , leuk trouwens AS die fnerdfanshop reclame op de app!
0 -2
Murtagh
je weet dat die reclame gebaseerd is op je eigen surfgedrag?
2 -1
Koningtoto
Is gewoon niet waar.
1 0
Ruff Rhythim
Hahahaha precies
2 0
Sunny
Ik verwacht toch dat Real zoiets zal hebben van "die wedstrijd is al binnen" en zich minder zullen weten op te laden en al helemaal 3 dagen na hun 2 wedstrijden tegen Barca.
Het ideale scenario is de 0-1 scoren, een rode kaart voor Real en in de 85e minuut de 0-2.
Na afloop krijgen we weer een staande ovatie van het real publiek.
History repeating like 1995.
1 0
Sampaoli
Wat is 'ie goed he, onze David. Hopelijk krijgt hij vanaf nu het vertrouwen en wilt hij er nog een jaartje aan vastplakken.
7 0
Bky
Ik zeg het hier al weken, we gaan de CL winnen, ook een VAR gaat ons daar niet bij stoppen. In Madrid overrompelen wij Real VAR Madrid ook. Zonder Ramos wordt het een stuk makkelijker.
5 -1
Ajax114
Hahahaha het zou de grootste giller zijn in de voetbalhistorie .Ik zou willen dat je gelijk zou krijgen maar vrees dat het binnenkort over is.
0 0
Mario65
Neres is een topvoetballer in wording en een belangrijke schakel voor Ajax.
Het zal aan hem zeker niet liggen om er een strijd van te maken..
Maar je weet maar nooit met de eigenwijze Ten Hag of hij speelt of niet.
Onze "wondercoach"........... (gauw inwisselen voor een topcoach)
3 -3
AFCAsphere
Dankzij ten Hag speelden we woensdag met zoveel lef en durf, lapschwanz. Hij doet het (vooral in Europa) erg goed. Dat zijn spelers zichzelf niet kunnen opladen voor de Eredivisie kan je niet helemaal aan Erik verwijten.
0 0
Joseph
Ik denk dat het heel moeilijk gaat worden, maar ik heb ook gezien hoe veel Ramos er uit heeft gehaald, die man is echt een fenomeen. Als beide ploegen op dezelfde manier spelen, zou ik zonder Ramos ook voor Ajax gaan. Maar goed Real thuis is een ander verhaal.
2 0
Redrum
Ramos is misschien wel de belangrijkste speler van Madrid. Dat hij er niet bij is kan zeker als een groot voordeel gezien worden. Ik hoop dat het spelbeeld ongeveer hetzelfde zal zijn als in Amsterdam, dan geef ik ons best nog een kans. Maar ja, de meeste ploegen brengen thuis toch meer dan uit. Wat dat betreft gaat het wel erg lastig worden natuurlijk.
1 0
AjaxRnd
Uit Bayern was imo beter dan thuis.
0 0
Dexy
Ajax gaat ook in Madrid sowieso weer behoorlijk wat kansen krijgen, daar ben ik van overtuigd. Alleen ben ik bang dat Real Madrid ook een tandje erbovenop gaat doen.

Het wordt een zeer lastige opgave, maar als wij een vroege openingsgoal maken zal Real ongetwijfeld ook de zenuwen gaan voelen. Wij moeten dan wel effectiever gaan worden, want als je weer zo veel kansen nodig hebt om te scoren, dan wordt het nooit wat.
1 0
Willem410
Als je de eerste goal kan maken dan gaan ze toch zenuwachtig worden.
Het is allemaal als maar je weet het nooit.
CSKA won er ook met 3-0 en misschien onderschatten ze Ajax juist door die late winst in Amsterdam nu onbewust wel meer.
5 0
Redrum
Precies, het gaat allemaal om de instelling. Ajax moet daar heen gaan met de instelling dat ze onterecht verloren hebben in eigen huis en dat ze het recht gaan zetten. Als je er heen gaat met de instelling dat het al gespeeld is kan je net zo goed thuis blijven.
7 0
Redrum
Je moet er ook in blijven geloven. De kans is zeer klein, maar het is niet totaal onmogelijk. Ajax moet met dezelfde intensiteit en felheid spelen daar en dan kan je net zo goed daar met 1-2 winnen. Ramos is er niet bij, dat scheelt al een slok op een borrel. Het enige probleem is dat de VAR er wel weer bij zal zijn.
5 0
DarkDefender
wat zou het toch mooi zijn als we daar gaan stunten en Ramos zich zit te verbijten op te tribune. Die kan dan de haren wel uit zijn kop trekken na die bewuste gele kaart.
3 0
0h0Litmanen0h0
En Ramos was een van de beste aan de kant van Real, die heeft veel opgeruimd.
2 0
Redrum
Haha ja dat zou prachtig zijn.
2 0
Ardoe
Als je gewoon je kansen afmaakt moet dat geen probleem zijn. Ik geloof er ook wel in als Ajax op dezelfde manier speelt en zijn kansen nu wel afmaakt. Traditioneel hebben we t daar buitenshuis wel lastig mee.
1 0