Overmars adviseert Arsenal: 'Alexis terughalen'

BVeenstra, 15-02-2019 om 12:20, 5765 views, ADN Deportes |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Marc Overmars is (nog) niet in dienst van Arsenal, maar de directeur spelersbeleid van Ajax heeft de Noord-Londense club toch van enig advies voorzien. Als het aan de voormalig buitenspeler ligt, gaat Alexis Sanchez terug naar Arsenal.

'Ik heb enorm veel respect voor Alexis, omdat hij het echt geweldig heeft gedaan bij Arsenal. Ik weet niet of het wel een goede beslissing was om te vertrekken (de aanvaller vertrok in januari 2018 naar Manchester United, red.)', zegt Overmars tegenover ADN Deporters, een Chileens radiostation.

'Dit soort type spelers (zoals Alexis, red.) zijn erg belangrijk voor Arsenal, omdat zij ervoor kunnen zorgen dat de club haar doelen behaalt', vervolgt Overmars. 'Arsenal heeft geprobeerd een nieuwe vergelijkbare speler te halen, maar dat is niet gelukt. Daarom moet Alexis terugkeren naar Arsenal.'

Arsène Wenger en Dennis Bergkamp

Overmars is van mening dat het Engelse voetbal een speler verandert. 'Het heeft mij vooruit gebracht. Arsène Wenger kwam een jaar voor mij en Dennis Bergkamp heeft een grote indruk achtergelaten in Engeland. Het was een fantastische tijd. Ik denk dat wij de historie van de club wel wat veranderd hebben.'

De laatste tijd wordt Overmars geregeld gelinkt aan een mogelijke overgang naar Arsenal. Bij de Londense club neemt men afscheid van huidig technisch directeur Sven Mislintat en dus staat er een vacature open.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Van de ene grote club zonder prijzen in de afgelopen 5 seizoenen naar de andere grote club zonder noemenswaardige prijzen in de laatste 5 seizoenen. Het kan verkeren.
1 0
Tecmessa
Dit lijkt me ook een broodje aap verhaal. Kan me niet voorstellen dat Marc bereid is om aan Chileens radiostation even te gaan vertellen wat Arsenal wel of niet zou moeten doen
0 0
NouridolbergNeres34
Ga je liever druk maken om je eigen aankopen marc, ipv op de stoel te zitten van de TD van Arsenal.
1 -2
Web
Weer een heerlijke opmerking
Ze stellen een vraag aan Overmars wat hij van de stransfer van Sanchez vind.
Hij geeft zijn menig,
En dan zeggen dat hij zich druk ( nog wel druk ) moet maken over zijn eigen transfers
O ja dan zit je op de stoel van de TD van Arsenal

Ik zag woensdag heel veel goede aankopen van Overmars, Onana, Ziyech, Frenkie, Tagliafigo, Tadic, Dolberg, Schone, Neres goed spelen tegen Real, jij ook?
5 -1
NouridolbergNeres34
Kristensen, orejuela, lamprou, siem de jong, magallan, johnsen, en aangezien je ze uit de oude doos haalt met schone heb ik er nog meer voor je. Sanogo, sana, zimling.
1 0
Pierre Heno
1) Ziyech was geen aankoop van Overmars want die wilde hem helemaal niet naar Ajax halen. Maar a.g.v. het ( daarmee diens belofte aan Bosz brekende !)- plotseling verpatsen van Milik aan Napoli (want gevolg van Pogba van Juve naar MU en Higuain van Napoli naar Juve) werden en meteen 5 op 6 punten in de klompetitie ingeleverd en werd op instigatie van de druk welke op Overmars werd uitgeoefend alsnog in het laatste transferwindow weekend Ziyech voor de -destijds- hoofdprijs binnengehaald. Dat was dus niet dankzij maar ondanks Overmars.
2) zet er ook even het rijtje miskleun aankopen bij ja. Dan komt e.e.a. toch in een iets ander daglicht te staan.
3) En omdat Ajax tegen Real een prima wedstrijd speelde is Ten Hag in jouw ogen zeker ook meteen een voor Ajax geschikt bewezen trainer-coach neem ik aan? De belangrijkste doelstelling van dit seizoen is het behalen van de 34e titel en pas daarna Europees overwinteren.
1 -3
FUBAR
Giet anders nog een liter azijn naar binnen.
0 -2
Pierre Heno
Kun je weer 's niks anders bedenken? Wordt wel èrg eentonig met die holle posts van jou hè? Kom dan eens met argumenten die steekhouden...nu lijk je meer het bilmaatje van Marcus. Alles wat ik hierboven vermeld zijn 100% feiten man. Ga je eens ergens in verdiepen voordat je weer met je six-pack azijn dooddoener komt aanzetten.
0 0
Jornnn
Lijkt me een verzinsel van dat radio station. Hoezo neemt Arsenal Bergkamp niet als TD. Die weet toch alles het beste.
0 0
Web
Leg eens uit, waarom Bergkamp alles het beste weet?
0 0
Lagasj
Goodbye Marc, I wish you well.
0 0
Ajax#1900
Alexis is gewoon op helaas. Heeft al zo veel wedstrijden gespeeld en altijd alles gegeven.
0 0
Ajax#1900
Alexis is gewoon op helaas. Heeft al zo veel wedstrijden gespeeld en altijd alles gegeven.
0 0
talent020
beetje vreemd dit idd, niet eens dat hij het over Arsenal heeft hoor. maar vind het altijd opmerkelijk als je op andermans stoel gaat zitten en diegene even verteld wat er moet gebeuren
0 0
Hagmag
Marc moet zich bezig houden met zijn werk bij Ajax.
Hij moet Ten Hag aansturen en hem te verstaan geven dat Neres altijd in de basis moet starten en dat wij voetballend NL, de eredivisie clubs, op moeten gaan zadelen met een andere aanpak als zij tegen Ajax gaan spelen.
De opstelling zoals tegen Real thuis en Bayern uit moet ook worden uitgevoerd in NL.
Daarnaast moet het ALTIJD maar willen opbouwen van achter uit ook uit het hoofd van Ten Hag en de spelers worden verwijderd.
De wijze van voetballen van Ajax in NL, is gewoon te cliché matig en wordt te bekend hoe dit te bestrijden. Zie hiervoor Heracles - Ajax.
Het roer moet om, Ajax moet zich dynamisch en verrassend op de velden gaan vertonen, wil de schaal nog naar Amsterdam worden gehaald.
Als Ten Hag niet wil luisteren dan stel per direct een EXIT voor.
1 0