'De Jong mocht zelf salaris bepalen bij PSG'

GinoHaverkamp, 13-02-2019 om 08:40, 10931 views, Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Paris Saint-Germain was bereid heel ver te gaan om Frenkie de Jong binnen te halen. Zo ver zelfs, dat de middenvelder zelf mocht bepalen wat zijn salaris zou zijn bij de Parijzenaars. Mundo Deportivoeen Spaans sportblad, beweert dat.

Volgens het medium deed Paris Saint-Germain een ultieme 'wanhoopspoging' om De Jong naar Frankrijk te lokken. 'Directeur Antero Henrique belde Marc Overmars en Ali Dursun (De Jongs zaakwaarnemers, red.) plat', valt te lezen. Het laatste bod wat de jonge middenvelder en zijn belangenbehartiger kregen, bleek een uiterst lucratieve. Niet alleen mocht De Jong zelf zijn salaris bepalen, hij zou ook een gegarandeerde basisplaats krijgen bij de Franse grootmacht. 

Uiteindelijk koos De Jong ervoor om zijn toekomst te verbinden aan FC Barcelona. Volgens Mundo Deportivo komt dat door De Jongs liefde voor de Catalanen. 'Daar speelde Xavi en Iniesta, twee spelers waar hij tegenop kijkt, ook. Daarnaast staat hij volgend jaar op het veld met zijn allergrootste idool: Lionel Messi.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Zo rond de €70.000 per jaar. Die mensen zijn het gelukkigst :)
Ronduit onbetrouwbaar dit overigens, een gegarandeerde basisplaats? Laat me niet lachen
1 0
Joseph
Volgens mij hadden ze dat geld beter naar Ajax kunnen brengen, als ze 100 miljoen geboden hadden, speelde hij nu daar.

Denk overigens dat het een domme fout is van Frenkie om daar niet heen te gaan, hij is niet klaar voor de Spaanse competitie en ik verwacht dat Barcelona ver terug gaat vallen als Messi stopt.
0 -3
OntlastendeMiddenvelder
Gewoon duizendmiljard zeggen.
1 0
AjaxPassion
Haha, precies :'). Blanco shag, wat een lariekoek.
0 0
0h0Litmanen0h0
Wel zware shag ;)
3 0
luiszwaaris
Dat kan iedereen toch?
0 0
EKS
en dan roepen sommigen hier nog dat Frenkie alleen door geld gedreven zou zijn.

Maar hij is een gewoon gebleven no nonsense jongen geboren en getogen op de harde Nederlandse klei. Dat merk je aan alles. Hij hoeft geen meneertje te zijn.

Krijgt en grijpt de kans om in Camp Nou met Messi te kunnen spelen. Is toch prachtig.
2 -1
EuforischeRealist
Marca heeft er het afgelopen half jaar vaker naast dan raak gezeten met hun berichtgeving rondom De Jong. Welke reden heb jij om aan te nemen dat dit verhaal over PSG nu ineens klopt?

Buiten dat kan het prima zo zijn dat geld inderdaad niet belangrijk is voor hem, dat staat hier los van voor mij.
1 -1
Schip
Voor 15 mj.

Het interesseert mij echt geen ene moer. Ik vind het pervers dat een jochie zoveel kan verdienen, terwijl het geld wordt gefinancierd door onverantwoorde leningen aan te gaan. Frenkie vind ik een aardige gozer hoor, maar ik ben nu wel erg klaar met het wereldje.
3 0
0h0Litmanen0h0
Zeg je ziggo abonnement maar op verhuis naar Leeuwarden en wordt die-hard fan van Kaatsen. Leuke sport hoor en geen Meloenen voor spelertjes.
0 0
EKS
dat bedoel ik nu juist ook, Frenkie wordt door sommigen aangekeken op "het wereldje" om hem heen, maar dat interesseert hem volgens mij niet veel. Afgaande op de berichtgevingen en interviews met hemzelf.

Dit is iets tussen zaakwaarnemers, vermogensbeheerders, directeuren, mediabedrijven etc. Frenkie interesseert volgens mij alleen zijn ambitie en droom.

Verder vind ik het wel normaal dat - als een "club" op jaarbasis vele honderderen miljoenen inkomsten binnensleept, omdat men in alle uithoeken van de wereld verslaafd is aan b.v. elke seconde Barcelona - dat dan de hoofdrolspelers naar rato mogen meedelen. Maar om dan Frenkie als geldwolf neer te zetten....
2 0
AFCA0492
en wat is je mening dan over onverandwoorde staatsschulden? of is het dan in jou voordeel dus niet zo erg?
0 0
Murtagh
Een basisplaats kun je niet garanderen
2 -1
Leviathan
Zelf salaris kiezen alleen of ze het betalen ? Kan je wel een miljard "kiezen" voor 5 jaar. Dan had ik het wel geweten.
1 0
niquedegraaff
Dit is oud nieuws.
0 -1
Dubbelvla
aangezien dit geschreven is door een Spaanse krant, is dit bericht niets meer dan 'het is ons wèl gelukt, en dat zelfs terwijl Parijs hem dit had beloofd, en zus, en zo, en neymar zou hem elke dag masseren, en hij kreeg het stadion erbij. maar wij zijn zó geweldig!'

in een elftal als dat we gisteravond hebben gezien kun je de Jong toch geen basisplaats beloven; dan gaan er vanzelf andere spelers (ook allemaal vedetten) klagen. af te doen als onzin, dit. kunnen we weer focussen op winnen van middenmotors a.u.b.?
3 -1
Ajacied33
Vind het raar dat hij gegarandeerd een basisplaats zou krijgen. Heel apart
1 -1