'Vervolg geven aan het succes in Europa'

GinoHaverkamp, 12-02-2019 om 15:55, 2235 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Erik ten Hag grijpt voor het treffen met Real Madrid terug op de mentale voorbereiding op eerdere Europese wedstrijden dit seizoen. Dat vertelt de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

Ajax heeft een matige reeks wedstrijden achter de rug, maar krijgt woensdagavond Real Madrid, één van de grootste clubs van Europa, op bezoek. Volgens Ten Hag heeft zijn team teruggegrepen op de mentale voorbereiding van eerdere Europese wedstrijden, waaronder die tegen Bayern München van het afgelopen najaar. 'Daar zitten bepaalde structuren in waar we op hebben teruggegrepen. We willen graag een vervolg geven aan het tot nu toe succesvolle seizoen in Europa', liet de coach weten aan de aanwezige pers.

Vijf spelers staan op scherp

Donny van de Beek en de gehele verdediging, bestaande uit Daley Blind, Matthijs de Ligt, Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui, staan op scherp voor de wedstrijd tegen Real Madrid. Mocht één van hen een gele kaart pakken, dan mag diegene niet meedoen tijdens de return in Madrid. Ten Hag stelt echter dat je daar geen rekening mee kunt houden in het verdedigende spel. 'Mocht het in de loop van de wedstrijd een issue worden, dan kunnen we daar wel rekening mee houden. Het kan vervelende consequenties hebben.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Kijk....en precies hier zie je dat deze tandem Overmars-Ten Hag maar wat ad hoc aan het kloten is. Na de wedstrijd tegen Bayern thuis wist je dat De Ligt, Mazraoui, Blind en Tagliafico op scherp staan in de eerste wedstrijd achtste finale CL. En wat doet dit duo? Ze verpatsten onze enige nog resterende serieuze stand-in linkspoot voor de positie van LCV/ LB . En wat is het resultaat van deze miskleunen op rij? De eerste wedstrijden na de winterstop waarin Tagliafico te geblesseerd was om te spelen geven we rustig 5 puntos kado aan de directe concurrent. Met Sjinkie Graven als vervanger op de LB positie verlies je elke wedstrijd punten. En dan Kristensen voor wanneer Mazraoui ( ook al geen verdediger!) geschorst is of uitvalt. Wàt een stelletje knoeiers!! En dan vandaag dat interview met 'de grote baas' (zo betitelt hij zichzelf nota bene!!) Overmars waarin hij vooral bezig is zijn eigen straatje(s) schoon te vegen met emmers vol voetbalclichés. Over ivoren torens gesproken.
1 0
Kuningast
Ze trekken tegenwoordig liever hun poot terug dan dat er geel gepakt wordt dus dan hoeven we niet bang voor te zijn..
1 0
Broekzak
Dat zou wel lachen worden in de return als ze alle 4 geel krijgen
1 0
Pierre Heno
Stellen we meteen de hele verdediging van Ajax Dames 1 op. Komen die pipootjes van Real nooit meer doorheen.
0 0
Mozzer
Je wist dat die hele defensie op scherp stond, en toch verkoop je Wöber zomaar aan Sevilla.
Dat maakt het nóg onbegrijpelijker.
1 0
goajaxgo
Bla bla bla.
0 0
Mario65
Het redden van z'n "Ten hachje"
Hij kan maar beter een goed resultaat boeken en de juiste keuzes maken.
Geen Dolberg in de basis maar KJH in de spits gezien zijn ervaring en hardheid.
Bij wissels geen Labyad...
En zet Neres in de basis..... gevaar en snelheid is een must tegen Real Madrid
2 -1