Ook Klassieker in beker zonder uitfans Ajax

BartVeenstra, 30-01-2019 om 12:55, 21227 views, Rijnmond |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De halve finale tussen Feyenoord en Ajax in de TOTO KNVB Beker wordt, zoals verwacht, gespeeld zonder bezoekers van de uitspelende club. Dat is woensdagochtend na overleg tussen politie, justitie en de gemeente besloten, zo meldt RTV Rijnmond.

Een woordvoerder van burgemeester Ahmed Aboutaleb laat weten dat er geen reden is om Ajax-fans toe te laten tijdens de aankomende Klassieker. 'Er is nog steeds geen voorstel van beide clubs of van beide supportersverenigingen om de klassieker onder normale omstandigheden te kunnen laten spelen. Zolang dat er niet ligt, wijzigt het standpunt niet.'

In 2009 werd na rellen en spreekkoren besloten dat er geen supporters meer van uitspelende clubs aanwezig mogen zijn tussen wedstrijden van Ajax en Feyenoord. De halve finale van het bekertoernooi staat gepland voor woensdag 27 februari. De Amsterdammers hebben na de 6-2 nederlaag van afgelopen zondag heel wat goed te maken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eenamsterdammer
Wel gaan maar met een jeugd elftal gaan spelen, met de C1 bijvoorbeeld, kan Ajax ook geen boete krijgen.
1 0
MrPink
Die kakkies vinden dit nu prachtig, maar als het Ajax-kakkies was geweest is het weer KNJB. Net als de finale toen, hun wouden persee 2 wedstrijden, en dat hebben ze geweten, haha.
2 0
PJSM
Met de selectie van Ajax moet je 9 van de 10 keer winnen van F’noord. Met de juiste instelling zetten we dat tokkie volk weer met beide benen op de grond.
6 -1
MarLuuk76
Feyenoord en zeker die supporters willen geen Ajax supporters. Reden is natuurlijk simpel. Ze verpakken het als geen stink j in ons stadion, en gevaar etc. Maar feit is ze verliezen vaker dan dat ze winnen van Ajax in hun Stadion. Ze willen echt niet uitgelachen worden in hun eigen stadion. Geloof mij maar dat als Feyenoord zo vaak van Ajax won als andersom, dat we meer dan welkom waren volgens de supporters van Feyenoord. Even los van de driehoekproblematiek
0 -1
PJSM
Dan gewoon zonder publiek
2 0
Dennis1964
Kut kakkerlakken
2 -1
michel76
Ff een stel nou dat....de winnaar van Willem II-Az is de thuisspelende ploeg. Stel nou dat het Ajax-Willem II was geweest en Ajax als winnaar uit die strijd was gekomen. Dan zou Ajax een thyiswedstrijd spelen. Zouden er dan wel uitsupporters bij aanwezig mogen zijn. Denk het niet
1 0
lf87
Er werd gezegd dat als Feyenoord naar de finale gaat als uit spelende ploeg ze toch het thuisvoordeel mogen hebben en in hun eigen kleedkamers mogen... Echt niks meer van te volgen
2 -1
LouisVonGoal
Only in Holland...
1 -1
ricky10
waarom besteden we hier nog aandacht aan. het is toch geen nieuws meer. het enige wat Ajax deze keer wel kan doen is die ploeg voor eigen publiek vernederen!
4 0
Jojo49
Het corrupte balletje, van de loting,, dan 14 man tegen,, steeds weer thuis spelende Rotterdammers, geen publiek van ons,, , ja wat moet je er nog van zeggen.
5 0
Pure
Stuur jong Ajax maar ofzo
1 0
Afca_126
Nu wel binnen een kwatier 0-3 we hebben wat recht te zetten het zijn maar kut kakkerlakken
0 0
Frank1978
Niet dat ik er verbaasd over ben, maar eigenlijk is dit gewoon een schande. Dit kan volgens mij echt alleen maar in Nederland!
11 0
BrandjeXL
We doen het toch met alles! De minderheid wint het hier. Zwarte Piet, Vuurwerk. Nu schijnt de attractie in de Efteling, Carnaval, weer racistisch te zijn. We gaan liever de heikele punten uit de weg dus de weg van de minste weerstand.
9 0
Murph
Nederland is ziek.
0 0
Jojo49
Weer 14 man tegen .
6 0
JanTa
Hoe komt het dat ik niet verbaast ben?
1 0
Radie125
We gaan gewoon met zijn allen in het centrum van Rotterdam kijken. Met een paar 1000 man gezellig een bakkie doen en daar de dikke overwinning vieren want reken maar dat de Ligt en co er opgebrand zijn iets recht te zetten.
2 0
AFCSANCHEZ
Kan echt niet. En die man bij de loting maar mooi praten dat als het de finale zou zijn dat ze beide supportersgroepen zouden hebben. Waarom nu niet dan. Gewoon doorgestoken kaart allemaal. Ik zou gewoon niet gaan.
8 0
AFCAsphere
Haha dat was ik even vergeten. Die kerel zei mooi dat er zowel Feyenoord als Ajax fans welkom in de Kuip waren tijdens een eventuele Klassieker bekerfinale, oftewel 15000 supporters van beide clubs. Maar een uitvak van 3000 man in de halve finale of een reguliere competitiewedstrijd is dan niet mogelijk? Riiight...
7 0
Cello
Ja dat zei hij, het probleem is echter, dat hij er niet over gaat, maar de Burgemeester van Rotterdam. Paar jaar geleden was de finale nog een uit en een thuiswedstrijd vanwege dat supporters van Ajax niet welkom waren tegen Fnoord.
1 0
Robeerke
Prima, dan ook geen thuisfans en anders een andere locatie. Kan niet dat er zo'n voordeel voor een club is in een bekerwedstrijd.
7 0
maus_afca
Boycotten die hap! Gewoon niet gaan. De beker boeit toch niet.
2 0
Bobbaasje
Belachelijk te voor woorden natuurlijk.

Buitenlandse clubs als; Tottenham Hotspur, AS Roma, AS Nancy, Beşiktaş, Lech Poznań en Standard Luik kunnen erover mee praten hoe de feijenoord supporters zich gedragen.

Gewoon boycotten, wie wilt er nou in de badkuip spelen zonder haar eigen uitfans.
7 0
JanTa
Het KNVB bestuur hebben allemaal een seizoenkaart bij Feyenoord, hoezo onpartijdig.
7 0
michel76
Zelfs de balletjes tijdens de loting waren partijdig
1 0
Redrum
Ik vind trouwens dat het sowieso geen slecht idee zou zijn om de bekerwedstrijden in Nederland gewoon standaard over twee wedstrijden te spelen zoals ze in Spanje doen.
8 0
BrandjeXL
Ik wel. Ten eerste is het pas leuk als je een tegenstander van naam loot. Ten tweede is de speelkalender al vol zat en ten derde neem het de charme van het bekervoetbal totaal weg. Kijk naar Spanje. Barca heeft de laatste 4 edities gewonnen dus over twee wedstrijden zal je veel minder verrassingen krijgen.
0 -1
michel76
Dan schrap je toch die nutteloze (vriendschappelijke) interland wedstrijden!
2 0
Radie125
en dan gewoon minder interlands Ieder geval geen vriendschappelijke
2 0
AFCAsphere
Daar zat ik ook al aan te denken ja. Of anders na twee thuiswedstrijden te hebben geloot, dat je automatisch daarna een uitwedstrijd moet spelen. De bekerfinale moet ook in een neutraal stadion gespeeld worden, dus Feyenoord mag het thuisvoordeel van de Kuip niet krijgen.
1 0
de_pitbull
Gewoon boycotten. Net als het feit dat de finale altijjd in de badkuip is. de laatste keer moest het over 2 duels en nu mag het wel zo? wat een onzin.

Dus om die klote dennenappel te winnen moeten we nog 2 keer zonder fans naar die kut badkuip? van mij mogen ze hem houden.
3 0
Rik428
We hebben een paar jaar geleden ook nog een keer thuis in de beker tegen ze gespeeld, die hoefde ook niet over 2 duels. Gewoon niet zo janken
1 -3
gi0vanni
Ondanks dat je gelijk hebt is 't een trieste situatie. Zou zeggen omdat ze in Nederland veel te mak zijn met de straffen maar over op een andere oplossing. Neutraal stadion met 50% fans van bijde teams en aan weerszijden een stuk leeg laten met afzetting en bewaking. Om maar wat te noemen. Zonder uitfans is 't geen echte klassieker.
3 0
NotForSale
Dit is competitie vervalsing, gewoon statement maken door niet te spelen zonder uitfans
7 0
Ajaxtao
Was te verwachten na die balletje balletje praktijken van Obiku.
9 0
Ajaxvooraltijd
Ik ben pas tevreden als het in 010 0-20 word. :-)
0 0
Nouwske
Hoe reageert de directie hierop? Is er al een statement gemaakt? Dit kan niet geaccepteerd worden. Ruggegraatloze kut directie
1 -1
Mario65
Tja... alles om 010 te helpen hè ?
Net als Pisvee alle hulp.
Alles om Ajax maar niet te laten winnen
Wat een puinbak!!!
9 0
NR9
Ongelofelijk dat de KNVB dit allemaal goed vind . is toch belachelijk dit. Gewoon wedstrijd omdraaien en in de JC arena laten plaats vinden. Allemaal doorgestoken kaart net als de loting..
9 0
Kuningast
Mensen die roepen niet spelen willen jullie geen revanche ofzo? Bovendien, 010 weerhouden van de enige prijs die ze kunnen halen is toch wel een must.
8 -1
TontoKarnaggel
Had niet anders verwacht maar is natuurlijk gewoon een vorm van competitievervalsing. Maar zolang het Ajax is die daar nadeel van ondervind is het voor de knvb en de rest van nederland schijnbaar geen enkel probleem. Die gaan pas weer uit hun plaatje als Ajax een onterechte ingooi of iets dergelijks meekrijgt.
12 0
3*stars*3
Daar heb je gelijk in.
Maar zegt ook alles over manier hoe de rest van. NL naar het grote Ajax kijkt en zich telkens proberen te meten maar zich toch klein voelen.
Zag laatst beelden van PSV’ers die tijd gingen rekken in eigen huis.
Nee niet in de CL, tegen de nr15 van de Eredivisie...

Dat is een titelkandidaat maar zoiets zou natuurlijk nooit in Amsterdam gepruimd worden en anders zal media wel een jaar lang losgaan.
Maar ok, leuk en aardig om te wijzen naar PSV en Fey, maar Ajax moet weer eens mondjes snoeren.

Uitfans of niet maar dit is een mooie mogelijkheid om te laten zien dat zondag een off-day was.
PSV thuis idem, laat de voetjes maar spreken!
6 0
Redrum
Toevallig was Kenneth Perez de enige die het genante tijdrekken van psv benoemde bij de Tafel van Kees en hij zei zelfs dat hij er van overtuigd was dat Mark van Bommel de ballenjongens instructies had gegeven om Groningen geen ballen meer te geven. Hij zei ook dat hij vond dat psv zichzelf hiermee heel erg klein maakte. Vreemd genoeg heb ik er verder nergens iets gehoord of gelezen over deze situatie. Dit had bij Ajax moeten gebeuren haha, dan was iedereen de hele week weer in rep en roer geweest.

Voor Ajax inderdaad de hoogste tijd om op het veld de monden weer eens te snoeren, al roepen we dat wel al jaren. Maar goed, als deze selectie daar niet toe in staat is dan weet ik het eigenlijk ook niet meer.
7 0
mickey2602
Bij VI hebben ze het maandag ook gemeld. Inderdaad dat van Bommel de ballenjongens opdracht had gegeven om de bal niet terug te geven als die uit ging.
Oa Derksen zei dat Gerbrands eigenlijk van Bommel op het matje moest roepen hiervoor.
Ook dat van Bommel een speler nog even 8 seconden mee liet doen kon hun goedkeuring niet hebben;-)
2 0
3*stars*3
Ah, Perez, toevallig 1 die wel kritisch is op alles en iedereen maar toch een pro-Ajax stempel krijgt.
Perez blijft imo een naar mannetje maar zegt wel wat hij denkt en durft op eerdere uitspraken terug te komen.
Had trouwens niet gekeken naar natafelen want was ff klaar met alles rond afgelopen speelronde. ;-)

Maar het meten met 2 of zelfs 3 maten slaat een beetje door in NL.
Zagen we al in de CL maar is automatisch wel compliment voor Ajax omdat lat hoger ligt.
Maar je merkt aan alles dat het veels te lang heeft geduurd voor al die kenners, om Ajax weer eens aan te pakken en Aad en Driessen stonden voorop.

Als Ajacieden weten we het wel, aan de heren op het veld om ook te beseffen dat het om prestaties en prijzen gaat.
Niet individuele prestaties en prijs van transferbedrag maar een teamprestatie leveren en in april/mei de prijzenkast weer vullen.
3 0
DarkDefender
Niet de eerste keer dat ze tijdrekken, zelfs bij Emmen flikten ze dat. Even serieus, tegen een debutant in de eredivisie. Gelukkig kregen ze toen de deksel op hun neus. Vandaar ook dat ik inmiddels een grotere hekel heb aan psv dan aan fey.
3 0
WZAWZDB14
Of het feit dat ze gelijk hebben gespeeld tegen fucking fc emmen. Neeeeh alle aandacht moet natuurlijk gelijk naar ajax die gelijkspeelt tegen heerenveen...
4 0
Redrum
Haha ja daar heb ik ook verdacht weinig over gehoord ja.
4 -1
lf87
'..er geen reden is om Ajax-fans toe te laten tijdens de aankomende Klassieker'. Het moet toch vanzelfsprekend zijn dat er fans bij zijn? Wat een onzin dat er geen reden is om Ajax fans naar een wedstrijd van hun ploeg te laten gaan.
Enerzijds was dit te verwachten maar anderzijds echt enorm verbaasd, kan je gewoon niet maken. Wordt tijd dat Ajax hier tegen optreedt.
6 0
PaulC
Lijkt een prima wedstrijd voor Ajax om revanche te nemen.... Hoeft niet persé met grote cijfers 0-3 vind ik ook mooi.....
0 0
Ajaxxxisdebeste
Die tevredenheid schaart het soms bij de spelers, als je er 4 kan scoren, scoor er dan ook 4 als je er 6 van kan maken doe je dat...tot het gaatje noemen ze dat.
1 0
Inhartennieren
Het probleem is dat wij het winnen van PSV en Feijenoord niet zo extreem beleven als zij.
Voor hen is het t mooiste wat er het hele seizoen kan gebeuren.
Voor ons voelt dat heel anders.
1 0
Redrum
Dit is ook een onderdeel van het probleem ja. Voor ons is de wedstrijd van het jaar allang niet meer de wedstrijd tegen Feyenoord. Dan sta je op het gebied van beleving en intensiteit al met 1-0 achter. Op dit moment is voor ons de wedstrijd van het jaar eigenlijk de wedstrijd tegen Real Madrid. Dan weet ik ook zeker dat de jongens alles geven wat ze hebben.
1 0
AFCAsphere
Dat is eigenlijk wel een mentaal probleem waar iets aan gedaan moet worden. Wil je als Ajax zijnde kampioen worden, dan moet je iedere wedstrijd tot het gaatje gaan. Wij beschouwen de Europese wedstrijden als 'de wedstrijden van het jaar', maar voor de meeste Eredivisie tegenstanders zijn de wedstrijden tegen Ajax de mooiste. Dan moet je bereid zijn om er evenveel energie in te leggen als tegen Real Madrid. Anders kan je die schaal gewoon vergeten, dat zie je de afgelopen 4 jaar ook.
1 0
Avloecx
0-1 ook, uit de beker is al genoeg nederlaag
0 0
Red Devil
Lekker weigeren om die wedstrijd te spelen dan: Geen uitfans geen Ajax.
Die hele loting was al doorgestoken kaart.
7 0
AFCAsphere
"Er is nog steeds geen voorstel van beide clubs of van beide supportersverenigingen om de klassieker onder normale omstandigheden te kunnen laten spelen."

Uhm... dit klopt toch gewoon niet? Ajax heeft eerder dit seizoen al een voorstel gedaan om Feyenoord fans toe te laten in de JCA? Volgens mij ligt het eerder aan de club Feyenoord, haar supportersverenigingen en de gemeente Rotterdam. Zij lijken niet bereid te zijn om mee te werken aan een oplossing.

Jaar in jaar uit horen we van onze Feyenoord vrienden wat er voor een geweldige sfeer er in de Kuip hangt, dat het stadion op zijn grondvesten trilt bij een doelpunt en nog meer van dat soort opmerkingen om zichzelf op te hemelen. Maar verder zijn ze te laf om Ajacieden toe te laten, omdat ze donders goed weten dat een uitvak gevuld met Ajacieden voor veel sfeer zorgt en een extra motivatie voor onze spelers is, en aangezien ze ook zonder uitvak al normaal gesproken moeite met ons hebben in de Kuip, denken ze dat dit - Ajacieden de toegang tot het stadion te ontzeggen - de enige oplossing voor een goed resultaat is.

Als ze lef hebben dan gaan ze met Ajax, beide supportersverenigingen en de gemeente Rotterdam om de tafel om eindelijk eens als volwassenen een oplossing te zoeken. Anders mag je als Ajax zijnde gerust naar de UEFA en/of de FIFA stappen en dit aankaarten als competitievervalsing.
6 0
Bramzel
Ik hoop wel dat Ajax even op de nieuws reageert. Desnoods maar weer een brief sturen laat het dossier maar groeien en haal de regelementen van de KNVB er ook maar bij en vermeld deze in de brief (Ajax moet deze brief naar de gemeente, Feyenoord en de KNVB sturen).

Ik zit er al een tijd over na te denken om zelf een brief te sturen naar die corrupte organisatie (de KNVB) met onder andere de loting in de beker, maar ook de fouten van de scheidsrechter te benoemen (die vaak in ons nadeel zijn) (zoals de overtreding op Onana en dit seizoen de aanslag op Frenkie de Jong die zelfs door de VAR over het hoofd is gezien))
3 0
AFCAsphere
Dat van die fouten van de scheidsrechter zou ik vooralsnog achterwege laten, maar een e-mail sturen over de loting, het weigeren van Ajacieden in de Kuip en het feit dat Feyenoord in de bekerfinale altijd het thuisvoordeel heeft, dat lijkt me een goed idee. Ben ik zelf ook van plan. Des te meer berichten daarover, des te serieuzer zullen ze het nemen.
2 0
Bramzel
Inderdaad hoe meer berichten, hoe serieuzer ze het zullen nemen. Gelukkig ben ik niet de enige die dus dit idee heeft.
1 0
AFCAsphere
Wat mij betreft stuur je er ook één in het Engels naar de UEFA en de FIFA. Niet geschoten kan nooit raak zijn. Die twee zijn ook zo corrupt als de pest, maar met Marco van Basten in dienst bij de UEFA weet je het maar nooit.
1 0
ajaxop1
Laten we nou dit seizoen even niet over scheidsrechterlijke dwalingen zeuren. Denk nog even terug aan het penalty-moment van Lamprou tegen Heerenveen en de niet gegeven rode kaart aan De Ligt tegen PEC Zwolle.

Sowieso een beetje een calimero-betoog, kom op man..
0 -4
AFCAsphere
Die overtreding van Lamprou was inderdaad een penalty, maar die van de Ligt niet. Ehizibue speelde de bal te ver voor zich uit, waardoor Onana hem ruim op tijd in bezit gehad zou hebben. Dus ongeacht of Matthijs die overtreding gemaakt had of niet, Ajax had toch wel balbezit gehad want hij zou de bal nooit op tijd bereikt hebben.
1 0
Bramzel
Werk jij trouwens bij Fox Sports of een andere medium die als er tegen Ajax een fout wordt gemaakt meteen de KNVB (wiedemijer) bellen, maar zodra het in het nadeel is van Ajax hoor je ze niet. Ik heb ze namelijk niet weet ik hoeveel dagen over de aanslag op Frenkie de Jong gehoord.
0 0
Bramzel
Nou ik heb ze dit seizoen vanaf het begin genoteerd van iedere wedstrijd en het begint wel op te vallen net als de bekerlotingen. En je mond houden helpt net als bij het meenemen van uitfans niet dat zie je wel (en de clubs die er wel wat van zeggen, zie Luuk de Jong, die krijgen wel wat meer mee). Maar ik bedoel niet dat Ajax daar over moet gaan zeuren, maar ik vind wel dat ik daar iets van mag zeggen.
0 0
JordanAFCA
Stelletjes mietjes daarzo in rotjeknor. Zij kunnen het niet hebben dat Ajax daar 9/10 wint en dat de enige supporters die je hoort in dat grafstadion zijn wij.
3 0
RaynoFischer
Feyenoorders mogen echt NOOIT meer het woord "KNJB" in d mond nemen wat mij betreft, die halve finale uit ook duidelijk doorgestoken kaart....
6 0
PaulC
Tenzij ze aan Judo doen.....
3 0
Tscheu
Wat een verrassend nieuws.
1 0
Gertje30
Dit vind ik raar. Dat je in de competitie nou geen fans mee neemt heb je nog gelijke kansen dus thuis eigen publiek bij ajax en bij feijenoord maar 1 wedstrijd in de beker zonder enigzins uitsupporters dan maar spelen in utrecht/eindhoven of alkmaar ofzo
8 0
DarkDefender
Precies!
2 0
Bramzel
Inderdaad! Als ze dit niet willen dan maar een duel over twee wedstrijden om het nog eerlijk te laten zijn. Anders is dit gewoon competitievervalsing.
4 0
JDR75
Wat mij betreft boycot Ajax die beker om een statement te maken.
7 0
amthree
En bij ajax houden ze zich natuurlijk weer laf en stil. Van der sar houd zijn bek weer als het om zulke dingen gaat!
3 -5
3*stars*3
Wat moet hij doen dan?
Je gaat toch niet verwachten dat KNVB opeens Ajacieden toe gaat laten?
Al 3e bekerduel tussen beide clubs in 5 jaar.
1e won Ajax thuis en geen Fey fans, 2e verloren in blessuretijd in 15/16 en geen Ajacieden en nu kan en gaat Ajax hun echt pijn doen en hun seizoen vroegtijdig eindigen in februari.
Alleen al het leedvermaak in NL en grote bekkies, moet Ajax nu extra motiveren om die gasten op te rollen.
Hoop dat ze daarna, s’avonds de Kuip wel veilig uit kunnen rijden...
3 0
Pimpie
Ach mensen kom op dit kon jezelf toch ook wel bedenken.
In 2014 speelde Ajax ook thuis in de beker tegen die kakkies en toen had niemand het erover.
Laten we niet Calimero gaan doen en daar gewoon winnen.
1 -1
WZAWZDB14
Competitievervalsing!
4 0
31xAjax
het is niet voor de competitie....
0 -10
Redrum
Bekervervalsing!
4 0
31xAjax
De schuld van de Ajax hooligans...
0 -6
Amsterdam Loyals
Huh?
1 -2
31xAjax
Vergeten hoeveel schade er de laatste keer is aangericht in de Kuip?
1 -4
cantharel
De grote mond van v d Sar blijkt maar weer niks waard. Hij eiste de kaartjes op heeft ie gezegd en in Rotterdam zei men dat dit voor de buhne was en nu blijkt dat nog waar te zijn ook. Had potverdorie een statement gemaakt en gewoon gezegd ,geen supporters dan geen wedstrijd , zo belangrijk is die beker ook niet voor Ajax.Stelletje angsthazen daar in het bestuur, geef eens tegengas in plaats alles maar te laten gebeuren.
2 -1
Aspers73
Als Feyenoord een beetje (sportieve) ballen heeft vragen ze om een neutraal speelterrein. Maarja….
2 0
Adios
Beide teams in de competitie geen uitfans is klote, maar geen competitievervalsing. Als er maar 1 wedstrijd is, waarbij maar 1 team uitfans kan hebben, is dat een duidelijk voorbeeld van competitievervalsing. Lijkt me duidelijk.
2 0
AFCAsphere
Ajax heeft al een voorstel gedaan om bij de wedstrijd eerder dit seizoen fans van Feyenoord toe te laten. Zij weigeren er gewoon op in te gaan, omdat ze weten dat Feyenoord vrijwel nooit een goed resultaat boekt in de JCA. Maar in de Kuip maken ze met die schuimbekkies langs de lijn ten minste een kans. Vervolgens proberen ze ons tegen te werken door ons steun van onze eigen supporters te ontzeggen. Dat is gewoon competitievervalsing.

En face it, is het echt zo moeilijk om een oplossing te vinden? Bij beide stadions zit het treinstation direct ernaast. Hoe moeilijk is het om vervolgens twee supportersgroepen uit elkaar te houden? Niet zo lastig lijkt mij.
4 0
MPAjax
competitievervalsing

ze laten die feyenoord supporters met gedragsproblemen de overhand nemen

weigeren te spelen en daar is alle reden toe, naar de rechter stappen met de beelden over de balletjestrekker die de loting heeft beinvloed

anders hebben ze geen ballen
5 0
lm
Als dat niet in Rotterdam mag dan moeten ze maar op neutraal gebied spelen gvd weet dat de KNVB wilt dat Feyenoord de beker wint maar nu is alle schaamte wel weg. Als dit in Amsterdam zou gebeuren zou heel Nederland over hoop liggen
5 0
amthree
KNFB MAFFIA! 010 Zit zo erg diep in de reet van de knfb! Laat de knfb lekker de tyfus krijgen en geen oranje meer in de ArenA die maffia organisatie verdient het niet om in de ArenA te spelen!
4 0
Toon meer reacties