De Jong: 'Heb toevallig boodschappen gedaan'

NielsOpdam, 25-01-2019 om 09:40, 10221 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong deed de dag na de bekendmaking van zijn transfer naar FC Barcelona 'gewoon' boodschappen. In de supermarkt werd hij wel aangekeken, maar toch lieten de meeste mensen hem met rust. Dat vertelt hij in gesprek met FOX Sports.

Verslaggever Hans Kraay jr. vindt dat De Jong heel rustig en nuchter blijf onder alle aandacht. Volgens Kraay jr. leek het wel alsof de Ajacied boodschappen deed in de Coop. 'Ik heb toevallig wel boodschappen gedaan, maar niet bij de Coop.'

Waar De Jong dan wel zijn boodschappen doet, zegt hij niet. 'Meestal doet mijn vriendin de boodschappen, maar vandaag mocht ik een keertje mee.' De middenvelder vond het boodschappen doen niet anders dan normaal. 'Mensen kijken je wel aan en sommige mensen vragen om een foto, maar de meesten laten je gewoon met rust.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Goh, ik ook. Keken ze me toch raar aan joh.
Wat doet die nou boodschappen doen, zag je ze denken.
2 0
SnifferClarke
Toch is dit wel relevant. Een type als Neymar of Ronaldo die vinden al die aandacht wel lekker. Streelt toch de ego. Frenkie zit daar niet op te wachten. Als hij niet gewoon over straat kan, wat voor invloed zal dat hebben op hem? Van de andere kant, stappen, drinken, gekke dingen doen, daar heeft hij geen behoefte aan. Misschien gewoon een kluizenaarsbestaan in de heuvels rondom Barcelona? Trainen, voetballen en thuiszitten. En zo vaak mogelijk naar Arkel natuurlijk. We gaan het zien.
0 0
Redrum
Hij mocht zomaar van zijn vriendin een keertje mee boodschappen doen, wat een gouden meid!
2 0
Ajax-4-ever
'Op de vraag waar hij zijn boodschappen doet heeft hij een duidelijk antwoord'. Nou niet echt aangezien hij helemaal niet verteld waar hij dat doet. Maar hij pareert wel netjes onnodig reclame maken voor een supermarkt ;)
0 0
f*ck010
Het zal vast niet de Aldi zijn.
0 0
altijdwelwat
Het gerucht gaat dat hij gister ook zijn tanden heeft gepoetst, ook dat ging hem vrij makkelijk af. Wel iets meer druk op het tandvlees dan normaal , maar dat is logisch.
7 0
DirkvanDam
Dag Johan! haha
0 0
Radie125
Dat wordt in Barça heel anders Frenkie.
0 0
A'dam Oud-West
Met een salaris van 15 miljoen zou ik de boodschappen lekker laten bezorgen...
2 0