TG geeft geen enkele Ajacied onvoldoende

BartVeenstra, 21-01-2019 om 10:10, 6624 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks zijn dure misser vanaf elf meter is Dusan Tadic wel opgenomen in het Elftal van de Week van De Telegraaf. De Serviër, die een 7,5 kreeg als beoordeling, scoorde twee doelpunten en was daarmee wederom erg belangrijk voor Ajax. Bij Ajax werd verder niemand beoordeeld met een onvoldoende.

Ook Lasse Schöne is opgenomen in het Elftal van de Week. De Deen kreeg, net als Tadic, een 7,5 voor zijn optreden tegen sc Heerenveen. Namens titelconcurrent PSV, dat met 2-2 gelijkspeelde bij FC Emmen, is linksback Angelino afgevaardigd. Met drie spelers is PEC Zwolle deze week de hofleverancier.

Kijken we naar de overige cijfers van Ajax zien we dat doelman Kostas Lamprou een zes kreeg. Wat betreft de verdedigers kregen Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt een 6,5, Daley Blind een 7 en Daley Sinkgraven een 6. Frenkie de Jong kreeg verder een 6,5, terwijl Donny van de Beek het moet doen met een 6. Hakim Ziyech werd beoordeeld met een 7, terwijl Kasper Dolberg met een 5,5 de laagste beoordeling kreeg.

In het klassement voor Voetballer van het Jaar doen er nog volop Ajacieden mee om het podium. Steven Bergwijn en Luuk de Jong (beiden PSV) staan bovenaan met 91,5 punten, waarna Hakim Ziyech, net als Angelino, op plek drie volgt met 90,5 punten. Op plek vijf staan Daley Blind en Matthijs de Ligt met 90 punten, waarna Frenkie de Jong met 88,5 punten op plek negen volgt. Tadic (87,5 punten) staat op plek tien, terwijl André Onana op plek elf staat met 87 punten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland09
dat neem ik dus niet meer serieus, ze zijn allemaal door de ondergrens gezakt niemand verdiende een voldoende
0 0
ErikDeBosz
Ik had de titel verkeerd gelezen, dacht namelijk dat er geen enkele Ajacied een voldoende had gekregen.
0 0
grannig mokum1
Lekker belangrijk al dat cijfers, onzin Allemaal.... Wat alleen telt dat is einde van seizoen met het schaal in je hand dat is voor mij wat telt en niet het cijfers of opgenomen in het week elftal van TG onzin Allemaal
0 0
Redrum
Er waren maar een paar spelers die geen onvoldoende zouden moeten krijgen.
0 0
Schwalbino
Wacht maar tot vanavond dan weet je waarom er zo'n hoge cijfers gegeven werden. Driessen en Dreksen gaan Ten Hag en Overmars op het hakblok leggen.
0 -1
Redrum
Ongetwijfeld, maar daarom kijk ik ook al jaren met veel plezier niet meer naar dat programma.
0 0
Pieter14
Dus die achterlijke die zullen het even vertellen. wie kijkt nou naar dat programma
die moet toch ook achterlijk zijn.
0 0
Ajacied33
Alsof de meningen van Driessen en Derksen belangrijk zijn...
0 0
VoorMokum
Telegraaf dus ook nooit meer serieus nemen. Voor hoever we dat überhaupt eigenlijk al deden.
0 0
komopajax777
Hoe kun je de TG dan nog serieus nemen in dit geval?Een 6 voor Sinkgraven zegt genoeg.
1 0
Ajax412
Volgende week mag Dolberg het wederom verneuken en eindigt Sinkie weer lekker op de brandstapel hier.
0 0
Wereld
Vond Mazraoui eigenlijk 'geweldig' spelen.
Lamprou bracht hem enkele keren in de problemen door alles voetballend te willen oplossen, maar het leidde steeds niet tot zo'n domme terugspeelpass / balverlies. Een keer schoot hij de bal met links maar gewoon hoog en ver weg. Als een veteraan.
Zeneli 0x gezien totdat Kristensen erin kwam.

Tadic en KJH ook voldoende. (Neres te kort gespeeld om te beoordelen)

De rest zwaar onvoldoende.
Blind aan de bal goed, zonder bal vreselijk. De Jong was een paar keer leuk naar voren aan het rennen, maar er kwam niets uit en hij toonde geen discipline om mee te verdedigen. Schöne, Ziyech, Sinkgraven niet fel en verdedigden niet mee of niet fel genoeg.
De Ligt stond er ook niet. Hij zou toch ook de mandekker moeten zijn van Lammers? Blind is toch de voetballende verdediger.

Dolberg en V/D Beek totaal onzichtbaar.

Erik zwaar onvoldoende. Je zag al bij de 3-2 dat de restverdediging minutenlang niet goed stond en maar niet ingrijpen.
Ook belachelijk dat het zijn plan was om Sinkgraven ineens de volle 90 min. te laten spelen, tot hij niet meer verder kon.. En gewoon wéér met 1 verdediger en 1,5 aanvaller beginnen.
Neres en KJH horen in de basis. We hebben mensen met goals nodig..

Ziyech was vooral bezig met de wedstrijd Ziyech-Heerenveen, want hij moet steeds maar laten zien hoe erg hij Heerenveen haat. Tot bijna een kopstoot aan toe. Nog even op de voet staan bij iemand. Weer een vrije trap opeisen, die op die positie altijd door Schöne getrapt moet worden.
2 -1
Gerrr
Iedereen voldoende ?
Wie geeft die punten ?
Het is te genant voor woorden.
1 -1
Ron403
Man man man wat heb ik een kater door deze wedstrijd...
2 0
Ajax412
Ziyech speelde de Ziyech show en was niet bezig met de wedstrijd winnen, hij wilde alleen de mooiste actie maken van de dag. Schöne was voornamelijk bezig met schijnverdedigen en lucht dekken, een voet uitsteken staat niet ik zijn woordenboek. Dolberg was weer in dromenland en vergat zowaar zijn duels te winnen. Vd Beek zat al niet op te letten tijdens de bespreking en dacht gehoord te hebben dat hij in de spits opgesteld was, waardoor er een middenveld stond met alleen De Jong en Schöne. Daar bovenop waren De Ligt en Blind even vergeten dat vooruit verdedigen ook tot de opties behoorde. Ohja, heel het team vergat voor het gemak ook even de linies dicht bij elkaar te houden. Tadic, De Jong, Blind en Mazraoui zijn de enige die een voldoende verdienen, Sinkgraven kun je dit niet toe rekenen vind ik, die krijgt weer geen kans waar bijvoorbeeld Dolberg de 100e kans om zeep heeft geholpen. Voor mij zijn de twee spelers die al veel vaker -en vandaag ook weer- tekenend zijn voor zo'n wedstrijd, Ziyech en Schöne. De een speelt voor én tegen zichzelf, de ander denkt overal te makkelijk over en neemt telkens gokjes.
2 0
marrene
Niet geloofwaardig. Ze maken zichzelf belachelijk. Ik heb nog geen zesje gezien.
0 0
Nils
Ik vond Schone een van de slechtere spelers op het veld gisteren, altijd verdedigend te ver van zijn man af. Hoogstens een 6 als je er een cijfer aan moet geven, maar zelfs dat zou ik te hoog vinden.

Vond Mazraoui de enige van de basisspelers die nog een beetje niveau haalde.
1 -1
Gerrr
Yup, Mazraoui is goed.
Haalt elke wedstrijd zijn niveau.
Hij als enige
0 0
tyzinho
Sinkgraven werd de hele wedstrijd uitgespeeld, Lamprou laat houdbare ballen door. De verdediging was een paar keer nergens te bekennen. Dolberg was pas bij z'n wissel zichtbaar. Belachelijke cijfers natuurlijk
2 0
Inhartennieren
Lekker makkelijk om alles nu af te schuiven op Singraven en Lamprou. En jammer dat de heren Tadic en Ziyech er nog redelijk vanaf komen.
Dat zijn toch zogenaamd onze grootheden.
En dan met name Ziyech, die steeds maar weer zn eigen wedstrijdje speelt.
Maar op een of andere manier mag daar nooit iets over gezegd worden.
1 -2
Remark
Daar is ooit wél wat over gezegd. Sterker nog, Hakim werd volstrekt terecht uitgefloten, maar toen stak ook in de Arena die ziekelijke politieke correctheid de kop op, en sindsdien mag Ziyech, ongestraft en met nog steeds dat chagrijnige smoel, z'n egotripje vervolgen, mislukte acties maken en ballen verspelen of ze de tweede ring in schieten. En als 't een beetje tegenzit, gaat die ellende volgend seizoen gewoon door, want het lijkt me stug dat er een buitenlandse club bereid is het bedrag op tafel te leggen wat meneer vindt dat ie waard is.
0 0
Inhartennieren
Schöne een 7.5???
Ziyech een 7 ????
0 0