Ajax-huurling Sierhuis debuteert bij Groningen

SJvanveen, 19-01-2019 om 19:49, 12295 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-huurling Kaj Sierhuis debuteert zaterdagavond officieel bij FC Groningen. De spits, voor anderhalf jaar op huurbasis vertrokken naar het Hoge Noorden, begint meteen in de basis. Groningen treedt aan tegen Heracles Almelo, de ploeg waartegen Sierhuis ook zijn Eredivisie-debuut maakte.

De goaltjesdief begon tijdens de seizoensouverture in de basis van Ajax. Tegen Heracles Almelo kwamen de Amsterdammers niet verder dan een 1-1 gelijkspel, basisklant Sierhuis werd al vroeg in de wedstrijd gewisseld. Na zijn optreden ging het gauw bergafwaarts met de publiekslieveling. Sierhuis zat zelfs een tijd op de bank, alvorens hij in de winterse transferperiode voor anderhalf seizoen werd overgenomen door FC Groningen.

Hoewel de equipe van coach Danny Buijs met Paul Gladon nog een spits in huis haalde, lijkt het erop dat Sierhuis gehaald is voor de basis. Zaterdag is in ieder geval het begin van zijn Groningen-periode, die naar alle waarschijnlijkheid anderhalf jaar duurt. Het Ajax-contract van Sierhuis loopt medio 2021 af. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Nadat hij werd gewisseld begon het te lopen bij Groningen.
0 0
Huntelaar020
Heb niet gekeken ivm werk,
Hoe was jullie indruk gister?
0 0
TomAjaciedd
Kan iemand mij iets vertellen over Sierhuis, ik heb buiten zijn ‘doelpunten van de maand’ niet veel van hem gezien, wat ik heb gezien beviel me zeker. Wat zijn zijn kwaliteiten? Kan hij het eerste van ajax halen?
0 0
Ajax#1900
Even in het kort, het is een afmaker, harde werker en goede kopper. Het is echter de vraag of hij dat ik de ED ook kan want hij is niet snel en heeft weinig lengte (1.80) en meevoetballend vrij beperkt. Voor Ajax niet echt een typische spits dus, maar voor Groningen een goede speler. Natuurlijk is er altijd een kans dat hij het Huntelaar traject volgt, maar ik acht die kans niet heel groot. Ik gun het hem wel enorm, sympathieke jongen en een echte Ajacied.
0 0
TomAjaciedd
Ja voor mij heeft hij ook de gunfactor, dankje voor je info, ik hoop dat hij het gaat maken bij ajax!
0 0
Ajax#1900
Geen probleem
0 0
Maxwell5
1.80m is gewoon een goeie lengte, voor de rest klopt je verhaal.
0 0
Ajax#1900
Normaal gesproken wel, maar hij is meer een type Huntelaar. De andere kleine spitsen moeten het vooral van hun voetballend vermogen hebben (Firminho).
0 0
eros
Ik verwacht hem nog wel terug. Hij maakte op mij altijd een goed indruk, net als nu weer bij groningen.
Het laatste stapje moet hij nog maken, maar Huntelaar kwam ook pas op latere leeftijd tot bloei. Laat hem nu maar 1,5 seizoen knallen! (en dan vooral tegen PSV)

Als Dolberg bij ons dan weer volledig in vorm komt, mogen Dolberg, Traore en Danilo volgend seizoen de strijd met elkaar aan gaan.
2 -2
Ajax#1900
Hij maakt een goede indruk. Direct bij een paar kansen betrokken.
3 0
MickS
Supertof dat hij gelijk in de basis start. Ik hoop zo enorm dat hij slaagt, ergens heb ik n grote zwak voor hem. Go Kaj!
4 0
VivaEspana
Ik ben..KAj fan.
2 0
swing
suc6 Kaj, dat je maar snel terug mag komen.
1 0
Mysteries
mag lije dat hij in de 2e seizoen helft er gewoon 15 inlegt ofzo!
1 0
lm
Ajax moet die stengs ophalen
1 -1
AFCA-B93
Laat je lekker zien Kaj!
2 0