Koeman: 'Als je Real Madrid nu ziet spelen...'

NielsOpdam, 17-01-2019 om 07:55, 12553 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ronald Koeman denkt dat Ajax en Real Madrid gelijkwaardiger zijn dan men denkt. Dat vertelt de bondscoach van het Nederlands elftal in gesprek met het Spaanse AS

'Real Madrid is de favoriet', begint Koeman. 'Vanwege hun geschiedenis en hun ervaring in het winnen van prijzen.' Toch verwacht Koeman niet dat Real Madrid erg gemakkelijk wint van de Amsterdammers. 'Ajax is sterk verbeterd, heeft een jong en sterk team en speelt zonder angst.'

Koeman is momenteel niet onder de indruk van De Koninklijke. 'Als je Madrid nu ziet spelen... Ik weet niet wat er de komende maand gaat gebeuren, maar ik denk dat het een gelijkwaardigere strijd gaat worden dan iedereen denkt.' De eerste wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid is op 13 februari. Dan komen de Spanjaarden naar de Johan Cruijff ArenA. De return is op 5 maart in Estadio Santiago Bernabéu. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
En toch geef ik Real wel een kans(je) tegen Ajax.
1 0
DonAdam
Madrid uitgebreidt waarschuwen in de Spaanse pers.... En bedankt! Wat een domkop is die Koeman!
0 -8
Ruff Rhythim
Ja want dat heeft een club die het record aan cups Met De Grote Oren soeverein op zn naam heeft staan ook echt nodig....
2 -1
DonAdam
Misschien herinner je je het interview met Jurgen Lokadia nog, nadat PSV schandelijk was uitgeschakeld door Osijek in de voorronde Europa League? Dat is niet zo heel lang geleden, namelijk vlak voor de aanvang van vorig voetbalseizoen.

De spelers van PSV onderschatte Osijek grandioos. Real zou hetzelfde kunnen overkomen, aangezien een aantal spelers van Real Ajax enige malen grandioos hebben afgedroogd.

Als je je beide zaken nog herinnert, ben je niet echt slim...

PS: die 4 bekers in 5 jaar tijd werden gewonnen met ene Christiano Ronaldo in de gelederen ;)
0 -4
Ruff Rhythim
???

So what???

Als jij serieus denkt dat een club als Real Madrid het nodig heeft om zo te denken als jij schetst en daarmee het inlevingsvermogen van Real tegen Ajax dus gelijk stelt aan het denkvermogen van psv tegen Osijek dan vraag ik mij af wie er in deze nou echt slim is....

Simpeler gezegd: Real Madrid is nou niet bepaald de club die het nodig heeft om prikkelende uitspraken van anderen op te hangen in hun kleedkamer hoor.
1 -1
OKP-AFCA
Ja want zonder Koeman heeft Real geen idee wie of wat Ajax is.
3 -1
DonAdam
De meeste Real spelers weten inderdaad dat Ajax die club is die ze in het recente verleden een aantaal maal heel makkelijk met enorme cijfers hebben verslagen. Dat is ook waarom ik dit zeg. Onderschatting, daar heeft ieder mens last van als iets altijd heel makkelijk gegaan is. En eenmaal in de wedstrijd kan je dat niet meer omzetten.
0 0
Santiago
Waar heb je het toch over?
1 0
Redrum
Heb ze gisteravond weer even zien spelen voor de beker. Ze speelden wel met een soort B-elftal en ze hadden thuis al gewonnen met 3-0. Maar het leek echt helemaal nergens op. Totaal verdiend met 1-0 verloren van Leganes. Ze zijn hierdoor wel door, waardoor ze in ieder geval nog 2 extra wedstrijden spelen voordat ze tegen ons spelen op 13 februari. Als er een keer een kans is om ze te verslaan dan lijkt het toch nu wel. Maar het blijft natuurlijk wel Real Madrid, met meerdere zeer gevaarlijke spelers.
0 0
jariafca020
Zometeen gaat de loterij voor de laatste kaartjes van start. Ik hoop dat ik weer geluk heb.
0 0
AFCAWZAWZDB
Uitgesteld wegens technische storing. Zie Twitter Ajaxfancare
0 0
trodat4030
Wel lekker dan Real naar de JOHAN CRUIJFF Arena moet, die naam roept natuurlijk niet al te beste herinneringen op voor dat clubje uit dat Spaanse stadje ;-)
1 0
Rentokill
1-0 winst thuis.
2-1 verlies uit.
Door!
4 0
mvdk
4-0 thuis en 0-4 uit:-) We hebben wat recht te zetten.
0 0
Stroeve
Prachtig, veel gevoel voor drama. Ik teken ervoor.
1 0
D4nny
1-1 thuis
0-2 uit, Ajax heeft nog wat onterecht afgekeurde doelpunten tegoed uit 1995/96 :-)

Maar ff serieus, Maakt me niet uit hoe we doorgaan, als we maar doorgaan.
1 -1
BrandjeXL
Niet alleen uit 95/96 hebben we nog wat onterecht afgekeurde doelpunten tegoed.
2 0
Mikee
Precies. Gelukkig zijn we nu niet afhankelijk van wat er in een andere 'wedstrijd' gebeurt.
0 0