Özbiliz: 'Word er nog geregeld op aangesproken'

BVeenstra, 16-01-2019 om 14:10, 6816 views, ELF Voetbal Magazine |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voormalig Ajacied Aras Özbiliz wordt nog vaak herinnerd aan zijn treffer tegen Manchester United (1-2). In het seizoen 2011/2012 wist de aanvaller in het Europa League-toernooi te scoren op Old Trafford en ondanks de uitschakeling van de Amsterdammers - Ajax verloor de thuiswedstrijd met 0-2 - werd het toch een soort van mooie avond.

Ajax wist de wedstrijd in Engeland bovendien te winnen: 1-2. Özbiliz gaf de assist op de winnende goal van Toby Alderweireld. 'Ik word er nog geregeld op aangesproken. Zeker door Ajax-fans. Die avond blijft voor mij een heel mooie herinnering', zegt de Armeen, die terugkijkt op een mooie Ajax-tijd. 'De winst van de landstitel in 2011, met de derde ster op het shirt, was nog mooier.'

'Met Vurnon Anita, die ook op huurbasis bij Willem II speelt, hebben we het nog soms over die tijd. Net als met Gery Vink, vroeger mijn jeugdtrainer en nu de assistent van Adrie Koster', vervolgt Özbiliz, die uit zijn Ajax-tijd verder nog contact heeft met bijvoorbeeld Ryan Babel. Maar er is meer: 'Met Daley Blind ben ik al heel lang bevriend. Nu we allebei in Nederland zijn, zoeken we elkaar vaker op', aldus de aanvaller, die ook contact heeft met Tom Overtoom (NEC), Johan Kappelhof (Chicago Fire) en Danilo, de zoon van ex-Ajacied Wamberto.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Welkom op het AS dictee
0 0
henwildie
1 vd mooiste uitwedstrijden.....in de stad.....in het stadion. kranten stonden de dag erna vol van sfeer uitvak, geweldig! 5.000man helemaal tekeer op positieve manier

old trafford support viel dan wel weer tegen, maja is bij al die "grote" clubs zo
5 0
RJB1979
Dat Aldeweireld in de dying seconds nog bijna de 1-3 binnenkopte. United was het helemaal kwijt.
3 0
f*ck010
Wat een bijzondere wedstrijd was dat. Baal er echt van dat ik daar niet bij was want volgens mij was dat samen met Schalke, Lyon en Bayern de mooiste awayday van de afgelopen 10 jaar.
1 0
3*stars*3
Je noemt idd de mooiste 3.
Jammer dat Ajax die 0-2 weggaf in Manchester, toen tegen City maar dat was ook een mooie pot.

Özbiliz was trouwens echt een talentvolle speler maar het kwam (mede door blessures) er gewoon niet uit.
0 0
Schip
Nou, die van Milan onder de Boer - zijn debuut - was ook bijzonder.

Tekenend voor Daley dat hij met zijn jeugdvrienden van Ajax bevriend blijft en geen kapsones heeft gekregen na international te zijn geworden en bij United te hebben gespeeld.

Hoop dat Ozzie zijn Russische vorm weer kan hervinden.
2 0
zivkabrimovic
Word*
3 0
Roboy
Oeps, nu zie ik het pas: Mijn reactie betrof het "wordt" de eerste zin van het artikel en niet het "word" in de kop want die was blijkbaar al gewijzigd.
0 0
BokkieBokstra
Het heeft geholpen!
0 0
Roboy
Het moet wel degelijk wordt zijn. Ik leerde vroeger een handig trucje: vervang het betreffende werkwoord door het werkwoord lopen. Het wordt dan: Özbiliz loopt. Ergo, wordt is dus de goede spelling!
1 -2
KleinMiljoen
Ozbiliz zegt dit. Het is dus 'word'
0 0
HeavenlyDivine
Er staat alleen niet ''Ozbilliz loopt/wordt'', hij wordt geciteerd en zegt ''ik word'
1 0
Cruijff4ever
Prima truc! Werkt altijd!
0 0
f*ck010
Met die redenatie van jou komt er dus altijd een t achter.
0 -3
BokkieBokstra
Precies, het is niet 'loopt ik' maar 'loop ik'. Heel pijnlijk maar moet toegeven dat het me ook wel eens gebeurdt.
0 0