Van de Beek: 'Vier jaar zonder prijs veel te lang'

BVeenstra, 16-01-2019 om 07:15, 2451 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De hunkering naar een nieuwe landstitel bij Ajax is enorm groot, zo laat Donny van de Beek blijken in gesprek met Voetbal International. De Amsterdammers wonnen in 2014 voor het laatst een prijs en de spelers beseffen dat dat voor een club als Ajax veel te lang geleden is.

'Het moet dit seizoen gebeuren, dat gevoel leeft bij iedereen', is Van de Beek van mening. De middenvelder ging vier jaar geleden voor het eerst mee op trainingskamp met het eerste elftal van Ajax. Destijds werd in januari Qatar bezocht. Lange tijd was Van de Beek een vaste invaller, totdat Davy Klaassen in de zomer van 2017 vertrok en hijzelf een basisplaats wist te veroveren.

'Daarom voelt het voor mij niet als vier jaar zonder prijs, maar het is voor de club wél zo en dat is veel te lang', spreekt hij duidelijke taal. 'Ik was in mijn jeugd niet anders gewend dan dat we kampioen werden. Dat hoort gewoon bij Ajax. We weten allemaal wat ons te doen staat.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Ach, en voor de 4x kampioen zaten we 7 jaar zonder titel. Belangrijkste is nu dat Ajax een grote stap heft gemaakt richting Europese subtop. Ik verwacht dat de huidige verhoudingen in Europa binnen een paar jaar op de schop staan inclusief het maffiasysteem van de UEFA. Dan moeten we er staan!
2 -2
4xEC1
En de toegevoegde waarde van dit stuk is?? Dit weet toch iedereen nu wel?
0 -4
FlyingDutchMan
Donny zingt: "het duurt te lang"
2 0
Koningtoto
Dan lees je het toch niet?
2 -1
Rentokill
Dat mag ie toch vinden?
1 -2
Koningtoto
Natuurlijk mag dat. Maar ik mag ook vinden dat zijn stukje tekst 0 toegevoegde waarde heeft.
2 -1
4xEC1
Dan lees je het toch niet?
0 0