'Ajax niet adequaat gereageerd bij Lainez'

SJvanveen, 15-01-2019 om 16:11, 20931 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, is Ajax hoofdverantwoordelijk voor het mislopen van Diego Lainez. De achttienjarige Mexicaan werd felbegeerd door de Amsterdammers en wilde zelf naar Nederland komen, maar koos uiteindelijk toch voor Real Betis Sevilla. 

'Het treurige van dit verhaal is, is dat Lainez alleen naar Ajax wilde', begint Driessen bij de nieuwe podcast van De Telegraaf. 'Ajax had allang een voorgetekend contract moeten hebben. Zo werkt het gewoon en dat heeft Ajax niet gedaan. Het had weinig met geld te maken, want de aanbiedingen liggen nauwelijks uit elkaar. Ajax zat in de front seat en daar hebben ze zich laten wegduwen. Dit is een kwestie van niet adequaat reageren.' 

Richarlison

Waar bij Lainez geld geen rol speelde, was dat in het verleden bij Richarlison wel het geval. Ajax had de Braziliaan, nu actief bij Everton, bijna binnen, maar de RvC hield het lange tijd tegen, tot destijds Watford op de stoep stond. 'Dat had een andere achtergrond', legt Driessen uit. 'Toen zat Theo van Duivenbode nog bij Ajax en hij hield zich aan het salarisplafond. Die vond dat er veel te veel betaald werd aan salarissen, zaakwaarnemers en familie. Van Duivenbode is nu weg en het geld is geen probleem. Dat hebben we gezien.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WillyBrokamp
Ach daar hebben de de Venereal Disease van het foute ochtend foldertje weer...
0 0
meerzicht
Zo kattebak net weer geleegd in de Telegraaf precies op de foto van valentijn. Oud nieuws dus hop met de kattedrollen de vuilnisbak in. Zijn er verder nog nieuwtjes ?
1 0
ajaxdordtt
Je kunt toch moeilijk zeggen dat er wel adequaat gehandeld is?
2 0
Labrador
Oke Valentijn. Wie heeft jou perspasje verstopt bij Ajax. Waarom ben je zo boos
2 -3
Ajacied33
Hij is boos omdat het Ajax voor de wind gaat hè. Kan Valentijn niet zo goed hebben
2 -2
Warrior
Hij blijft maar stoken.. Kunnen ze hem daar bij de Telegraaf niet bij een andere sport dumpen? Bij het ruggentuffen of zoiets... Misbaksel
3 0
PJSM
Ben zeker geen fan van Driessen. Los van het feit dat je geen garanties hebt een leerschool voor de volgende keer. Ben er niet rouwig om. Met Neres weten we wat we in huis hebben. Dat was bij Lainez nog maar de vraag. Dus prima zo.
2 -1
Ajacied33
Geloof het of niet, was die Lainez allang weer vergeten. Ik kijk alleen naar wat we wel hebben, en dat is gelukkig een fantastische en gevaarlijke Neres.
0 -1
niquedegraaff
Iedereen geeft af op de Telegraaf maar Ajax gebruikt de Telegraaf zelf ook om de prijs naar beneden te lullen. Zie dat doorzichtige lulverhaal over Neres. Moest eerst verkocht worden. Dat is echt een groot lul verhaal, vakkundig de wereld in geholpen om de prijs naar beneden te halen en de club van Lainez onder druk te zetten. Het is gewoon oerdom, omdat in het verleden al eens is gebleken dat je zo dus echt niet moet gaan handelen met die clubs daar.
1 -2
AsensioWillemsen
En laten we niet het Dolberg naar Monaco verhaal vergeten. Wat door alle grote Franse kranten werd afgedaan als onzin. Kwam overduidelijk uit de kant van kamp Ajax
1 0
Harrie Nak
Neres moest niet verkocht worden omdat de prijs voor die Mexicaan omlaag moest (we hebben genoeg knaken - dat weten die Mexicanen ook), maar omdat we anders teveel buitenspelers hebben.
1 -2
mercurius3
Valentijn Driessen is een grote rat, maar hij is de laatste jaren gegroeid in z'n rol. Lekker blijven zuigen en roddelen, ik kan ervan genieten. Het is echt een roddeltante en z'n hoofd ziet er ook uit als die van een roddeltante.
0 -3
Rensajax1900
Who the fuck is Lainez?
0 -1
PDF
Gewoon doorschakelen naar Calvin Stengs en Ajax moet de telegraaf maar eens gaan boycotten
3 -2
Rensajax1900
Totaal niet het type speler wat Ajax nodig heeft op die positie.
2 -1
aniel.rambharos
Valentijn Driessen lult weer eens uit z'n nek. Als deze jongen heel graag en alleen naar Ajax wou, had hij daarvoor gekozen. Hij moet niet achteraf gaan lullen door te zeggen, dat de toeschouwers en die klojo van een Guardado een grote rol hebben gespeeld bij zijn keuze. Nogmaals: Achteraf gelul en natrapperij vind ik dit!. Ten 2e vind ik wel, dat als Ajax zegt, dat ze al bijna 2 jaar met hem bezig zijn geweest en zo onder de indruk waren geraakt van z'n kwaliteiten op de Marbella cup (2 jaar geleden), ze hem toen al hadden moeten halen. Nu hebben ze slapende honden (Guardado & Co) wakker gemaakt. Op dit punt verwijt ik Ajax van niet adequaat handelen.
0 -3
AjaxCitizen
Volgens mij mogen clubs niet zomaar een jongen van 16 uit het buitenland binnenhalen. Dan kan je een transfersanctie verwachten. Zo zijn clubs als Chelsea in de problemen gekomen. Pas vanaf 18 jaar is het wel toegestaan, dacht ik.

Dus mocht het zo zijn, dan heeft Ajax zich gewoon aan de regels gehouden.
3 0
Spuit11
Ah, Duif63 heeft zijn stuk in z'n krantje ook weer geschreven. Wel oud nieuws hoor...
3 0
TontoKarnaggel
Valentijn Drie...

Ach, laat ook maar...
0 0
Beffie
Helemaal mee eens. Je moet het ijzer smeden als het heet is . Doe je dat niet dan komen er kapers op de kust. En heb je kans dat zo een jongen denkt willen zij mij echt wel zo graag?
Gewoon GEPRUTS.
1 -6
Tinus
Klets niet zo man. Ajax had al een deal met deze jongen. Ajax wilde hem (al heel lang) en hij wilde naar Ajax. Daarnaast was Ajax eruit met de club. Er komt vervolgens een Spaanse club langs en weg is hij. Er is uiteindelijk maar één persoon die beslist waar hij heen gaat en dat is Lainez zelf. Hij wilde kennelijk dus toch minder graag naar Ajax dan hij eerder aangaf.
1 -1
aniel.rambharos
Juist Tinus. Helemaal mee eens. Hij wilde inderdaad minder graag naar Ajax dan hij eerder aangaf. Je wil graag spelen voor Ajax of niet. Hij dus blijkbaar niet!. Dus: opzouten naar Betis!.
1 -1
Juichtoon
Een voorcontract. Dat had alles opgelost volgens Valentijn. Jaja wat een eenvoudige gedachte. Past goed bij Valentijn.
5 0
RusselWestbrook
Hij wilde alleen naar Ajax, maar hij koos voor Betis ondanks dat de aanbiedingen nauwelijks uit elkaar lagen.

Eh, ok Valentijn. Goed verhaal zeg.
18 -6
ajaxxcied4life
Hahahaha
0 0
AFCSANCHEZ
Dat de aanbiedingen niet ver uit elkaar lagen maakt me nog blijer dat hij lekker in Spanje zit en niet hier. Betis verkiezen boven Ajax haha, dacht eerst zal het geld zijn. Niet eens dus, mooi weggebleven.
1 -3
AdK
En daar is de Telegraf weer om makkelijk te scoren met leescijfers...
Dat het halve waarheden zijn en eigenlijk een sneer nageven is, dat deert niet, het is zogenaamd “nieuwswaardig”.

Onzin natuurlijk.

Snap eigenlijk niet meer waarom AjaxShowtime onnodig zijn lezers hiermee bestookt, en daarmee de gemoederen onrustig, nijdig, zo niet kwaad maakt met zulks afval-journalistiek???

Kan iemand mij daar een zinnig antwoord op geven?

Bv. In dit geval, waarom probeert AS zelf niet om de redenen te achterhalen?
Wel een correcte nieuwswaardige artikelen brengen over het wel en wee van de jeugdopleiding, maar dan ook deze trash spammen?
Tegenstrijdig.... of zou het ook hier om de kijkcijfers gaan?
1 -1
Leprechaun
Ruim 100 reacties. Daarom plaatst AS dit artikel...
2 0
AdK
Jammer dat dit zo gaat...
0 0
Truth
Driessen die vuile onruststoker! Die vent is volgens gewoon een kakkerlak undercover
1 -2
Puurvoetbal
Aub, kunnen we die Valentijn Driessen geen job aanbieden. Hoofd catering ofzo.
5 -2
Hans Kraay Jr.
Die Driessen herkent een gehaktbal nog niet eens als die voor zijn neus ligt.
1 0
MPAjax
goedkoop scoren, lainez wilde zelf naar betis omdat daar al een mexicaan uit het nationale elftal speelt
9 -2
MSwertz92
De bal lag toch bij Lainez Valentijn ?
2 -1
VM9
Ik zou Andreas Skov Olsen (19) van Nordsjaelland wel een interessant alternatief vinden hij is een veel scorende buitenspeler maar wel een heel ander type dan Lainez.
1 -4
aniel.rambharos
Is een goede optie, maar ik zou voor Pedrinho van Corinthians gaan. Een type Lainez, al vind ik Pedrinho, wat volwassener overkomen in z'n acties. Als ik zo naar de beelden kijk, is het al meer een teamspeler geworden. Ik vind dat hij ook iets verder is dan Lainez.
1 0
Schwalbino
Als het niet aan het geld lag en de speler zelf wilde naar Ajax zoals Driessen zegt, waarom is de speler dan nu onder contract bij de club die het meest wilde neertellen? Dat maakt Driessen ons niet duidelijk. Ajax heeft zich laten wegduwen zegt hij.

Ajax wilde niet gelijktrekken dat is het enige dat ik zie.
2 -3
aniel.rambharos
Wegduwen wat het geboden bedrag betreft. Maar dat is denk ik niet de issue. Als Lainez echt alleen naar Ajax wou, had hij, ondanks het hoger geboden bedrag van Betis, voet bij stuk moeten houden en voor Ajax moeten kiezen. Je kan nog zoveel overbieden, dan nog moet de speler de keus zelf maken. En die lul koos gewoon voor Betis, alleen vanwege z'n moedertaal, geen aanpassingsproblemen en Guardado!
0 0
Juichtoon
Lainez wilde naar Real Betis....
3 -1
Schip
Volgens mij stellen voorcontracten geen reet voor in de voetballerij.

Doorpakken naar plan B. Ik vraag me trouwens af wat TH met een Lainez had gemoeten. Waar moet die dan spelen? Dan haal je er dus weer een voor de bank? Krijg je weer een Neres verhaal?
6 -1
gi0vanni
Als een jonge speler advies van een landgenoot krijgt om in een mooi land te gaan spelen bij de nummer 6 waar ze Spaans spreken en een mooi salaris aanbieden dan kan zo'n jongen daar gewoon voor kiezen. Niet de schuld van Ajax maar van de speler die wat anders kiest. Jammer dus dan maar gewoon Neres volgend jaar opstellen dus niets aan de hand.
7 -2
aniel.rambharos
Helemaal met je eens, Giovanni.
1 0
trooop
Een voorcontract heb je helemaal niks aan, en 'niet adequaat gereageerd', dat is tekst van iemand die wil camoufleren dat hij amper een idee heeft. Geef aan wat er niet adequaat was of hou gewoon je mond.

Lainez is een vlieggewicht, een halve jeugdspeler nog, ik vind het helemaal niet erg dat we daar geen 15m aan kwijt zijn. Het mislopen van richarlison destijds is een veel grotere aderlating.
4 0
aniel.rambharos
Voorcontracten zijn ook niet bindend. Dus heb je er ook niks aan. Ik ben blij dat we Neres hebben.
1 0
Schwalbino
Misschien wilde een van de andere partijen geen voorcontract of zat dat een beetje te vertragen. Valentijn heeft makkelijk lullen.
2 -1
Redrum
Precies, maar dat weet Valentina niet, want niemand vertelt hem nog iets.
0 0
ST
Erg makkelijk weer van die kwal...
7 -1
Welja
Als hij alleen naar Ajax wilde was hij naar hier gekomen. Wat een gezever.

Blijkbaar speelde er meer mee.
2 0
chuckie88
Die man moet echt snel een keertje een ban krijgen van Ajax... hij loopt alleen te zuigen en te rellen.... onrust veroorzaken is zijn doel.. kan de laatste 10 maanden geen positief stukje over Ajax vinden van zijn hand... deze klojo moet eens goed de waarheid worden gezegd. Wat een droeftoeter is het ook.. een vieze rat
3 0
ST
Helemaal mee eens
1 0
Raoul14
Wat ook de reden was dat we achter het net visten, over een paar jaar zullen we pas weten hoe dom of wijs het besluit was om niet tot het uiterste te gaan met hem.
0 0
Freddy Al
Dat is maar wat je het uiterste vindt voor een speler, ik denk dat het niet echt om het transferbedrag ging maar dat Lainez zelf om een aantal redenen voor Betis en dus Spanje kiest.
Dat is wel jammer maar dat kun je niet verhinderen,de speler bepaalt zelf .
0 0
Joodhannus73
Driessen moet opzouten! Maar ook ik blijf bepaalde vraagtekens hebben. Dit is absoluut niet goed gegaan en na Richarlison een tweede flater...
1 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Omdat Ajax al een aantal jaren meer geld heeft dan dat ze ooit gehad hebben, willen ze nooit meer in geld nood komen. Dat kan leiden tot rare taferelen zoals gaan lopen mierenneuken om een paar miljoen terwijl je er 150 hebt. Kan je denken Aan de kleintjes denken is altijd goed. Maar neem nou Blind.Gingen ze moeilijk doen over een paar miljoen terwijl hij er beter zsm bij had moeten zijn ivm voorbereiding etc. Hoe eerder bij je groep hoe beter. En uiteindelijk moest Ajax toch de volle pond betalen en hadden vd Sar connecties met United totaal geen invloed op de prijs. Ga dan niet 5 keer een tegenbod doen met een half miljoentje erbij, net zoals nu met die Mexciaan. Vrij knullig om over een prijs van 15 miljoen, dan 9 te bieden en dan 10,5 en dan 12,5 met extra doorverkoop % etc. etc. Je kan ook overdrijven met het onderste uit de kan willen halen.
Denk je niet dat ze dit bij Ajax op tafel gooien, hoe dit kon gebeuren. Verdomme 2 jaar aan scouting wat ook geld/tijd etc. kost naar de maan. Als je iemand 2 jaar scout en volgt en je dan nog geen risico wil nemen door meteen 15 te betalen ipv 10. Snap dat Ajax niet te dicht bij zijn eigen record wilde zitten wat betreft duurste aankoop. Wel het grootste Mexicaanse talent, en hoeveel mensen wonen daar +100 mil.? Als je die kan pakken moet je zsm handelen, voor een bedrag van 15-20 mil. wat voor een grote europese club als Ajax bijna noodzaak is wil je blijven meedoen. 20-30 is voor Ajax te veel, maar met deze schatkist jaren werk weggooien omdat je gaat onderhandelen tot je een ons weegt.
Van mij had hij niet eens hoeven komen, haal dan een ervaren speler met naam van 27-32 voor 10.mil. en veel salaris of tekengeld etc. Ik zou nog wat halen, het zal er maar om spannen straks. Zou een leuke tropische verassing wel mooi uitkomen. Je zal maar niks doen en dan straks spijt krijgen dat je met 150 mil. + 200 aan inkomsten in het vooruitzicht, geen spelers hebt gehaald.
Nog een jaartje wachten op de schaal jongens, roept Ajax dan tegen ons. Niet vergeten dat het dit jaar echt moet he.Anders gaat het 2020 worden en dus 6 jaar geen schaal (met zulk kapitaal)
1 -3
Minsc
Een tropische verassing? Geblakerde kokosnoot?
1 -1
0h0Litmanen0h0
Zojuist ff gecheckt en bij laatste cijfers had Ajax 12.19m cash en 23.9m effecten (cash equivalent). Dus 150m is sprookje....
0 -1
Joodhannus73
Kop NOS op datum 27-02-2018: "Eigen vermogen Ajax stijgt naar 175,5 miljoen". Zie ook: https://nos.nl/l/2219697. Nu heb ik meer vertrouwen in de journalisten van de NOS, dan in jouw speurwerk. Ajax heeft wel degelijk een eigen vermogen van inmiddels rond de 200 miljoen, want tel daar 65 miljoen aan CL inkomsten bij op (gaan aankopen Blind en Tadic nog van af, maar verkoop Kluivert komt daar weer bij). Verkoop Wöber is hoger dan aankoop Magalian. Kortom, we stikken van het geld. Als Lainez een tweede Richarlison wordt, word je toch gek? Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat je deze deal niet vlot kunt trekken. Gelukkig was er geen kaper op de kust voor Magalian, anders had je waarschijnlijk ook achter het net gevist. Bij Zuid-Amerikaanse voorzitters moet je snel handelen. PSV lukt het wel en ons niet. Dan doe je iets niet goed...
1 -1
Roels
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Eigen_vermogen lees dit eerst eens.
1 0
EricAjax1
Alsjeblieft hou op
0 0
AFCA-B93
Ajax zal denk ik wel meer besteedbaar geld hebben dan dat, maar ik snap niet hoe mensen aan die 150 miljoen komen. Mensen zien dat bij de cijfers op de balans staan als Eigen Vermogen en denken dan meteen dat dat allemaal te besteden is...zo werkt dat niet
1 0
ST
CL inkomsten zijn nog niet binnen
0 0
Dennis1964
Succes is niet te koop. Zeker niet als je met eld smijt.
0 0
Freddy Al
Valentijn moet met modder gooien, hij weet helemaal niets van de gang van zaken af.
Er zijn voor Lainez verschillende redenen mogelijk waarom hij toch voor Spanje kiest een goede reden zou kunnen zijn het waardeloze journalistieke gehalte van de Telegraf.
0 -2
RSM
Goed dat Neres niet weg is. Daar gaan echt wel de vruchtjes van geplukt worden. Lianezjes lopen er genoeg in de onderbouw rond.
1 -1
Gonzalez75
Soms zit het mee en soms zit het tegen bij transferonderhandelingen. Marc Overmars is een aantal keren bekritiseerd, al dan niet terecht, maar laten we ook tevreden zijn. Er is de laatste tijd goed ingekocht en er komen genoeg talentvolle spelers aan die tegen het eerste elftal aan zitten. Geef die ook een kans en klaag niet bij de eerste de beste keer als de uitvoering wat minder is. Uiteindelijk komt het goed.
0 0
Ajaxvooraltijd
Driessen....Pfffff!
0 0
stopperspil
Lang scouten is goed maar zaken doen moet zo snel mogelijk anders maak je andere kapers op de kust wakker dat had Ajax inmiddels moeten weten.
1 0
JesperOlsen74
Bestaat er geen app die de naam van Valentijn automatisch vervangt door Fake-news?
4 0
Duif63
Helemaal eens met Driessen. Ajax heeft niets geleerd van Richarlison. Bergkamp en van Duijvenbode kunnen de schuld niet meer krijgen. Benieuwd wie nu de kwade genius is. Overmars zelf ?
1 -11
Spuit11
Hahahahahahaaaa, zo voorspelbaar jouw reactie. Te komisch.
1 0
GvanderK
Jij komt hier volgensmij alleen maar om reacties aan het uit te lokken of niet? Je zuigt opzettelijk, kan niet anders.
1 0
EricAjax1
Je kan niet zo dom zijn
1 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Je ZUIGT verschrikkelijk!
5 0
Freddy Al
Onzin, Driessen liegt nog als hij een scheet laat dus van zijn verhalen trekt niemand zich iets aan.
1 0
ajaxxcied4life
Gelukkig leven we in een vrij land en dat betekent dus dat ook Duif63 zijn anti-overmars praatje weer op mag dreunen. Is het verder gezellig daar op de redactie op de Basisweg?
3 0
0h0Litmanen0h0
Net zon zuurpruim als Driessen? Of heb je ook iets positiefs over Ajax te melden.

Lijkt wel of iedereen wilt dat we voor elke 18 jarige meeteen de volle buit betalen omdat anders er andere clubs mee vandoor gaan....zijn we weer snel terug bij af financieel gezien en verslechterd de onderhandelingspositie ook...
2 0
Eastwood
Daar hebben we Valentijn weer die, als het nieuws alweer weg ebt, nog gaat natrappen richting Ajax. Wat een sneu figuur is het ook.
1 0
Hagmag
Het laten tekenen van een voorcontract lijkt mij wel handig als je bezig bent met een speler die je graag binnen wil halen en zeker als deze speler ook naar Ajax wil komen.
Daarmee stel je zakelijk gezien zekerheden en kan een andere partij, zoals in deze Betis Sevilla je niet verrassen op het laatste moment.
Als zo'n getekend voorcontract ook echt waarde heeft, juridisch gezien, dan is hier wel geblunderd.
0 0
pietjehaag
Wat een gelul weer van Driessen. Die jongen heeft gekozen voor het land, het klimaat en de taal, waarschijnlijk ook vanwege de voorkeuren van zijn familie. Jammer voor ons (want volgens mij is het een toptalent) maar niks raars aan.
1 -1
Radie125
Ben blij dat het afgeketst is.
1 -3
GvanderK
Ajax zag blijkbaar in dat hij geen 17 miljoen waard is en hebben gewoon liever Neres omdat ze weten wat ze aan hem hebben. Ik neem de club niks kwalijk. Valentijn is gewoon weer aan het zoeken.
1 0
DirkvanDam
als hij alleen naar ajax wilde.... WAAROM TEKEN JE DAN ERGENS ANDERS......??
2 0
talent020
Valentijn Driessen nuff said....
0 0
SuaSulejAjax
Stopte met lezen bij valentijn
1 0
Pointer1
Heeft Ajax geen plan b nu Lainez niet komt?
1 0
MelleAfca
Neres behouden
5 -2
Duif63
Heeft niets met elkaar te maken. Ajax was al lang met Lainez bezig. De belangstelling voor Neres kwam pas veel later. Ik ga er ook vanuit dat er deze maand alsnog een buitenspeler komt. Zo niet dan had Overmars dus geen plan B.
0 -6
Freddy Al
Het zou mooi zijn als Driessen eens een plan B ging uitvoeren dan zijn we van dat geneuzel af.
0 0
MelleAfca
Overmars heeft waarschijnlijk bij zo’n 20 spelers allerlei balletjes opgeworpen, zodat áls er iets in de selectie gebeurd (in dit geval een megabod voor Neres), snel te kunnen handelen. Dat noem je vooruit denken en heeft dus wel degelijk met elkaar te maken.
Daarnaast, als het daadwerkelijk niks met elkaar te maken zou hebben dan had Ajax hem vorig jaar al wel gehaald. Wat ik ook niet erg had gevonden overigens.
0 0
Duif63
Dat kon helemaal niet. Niet EU spelers moeten minimaal 18 jaar zijn. Zie Traore die deze maand 18 geworden is.
0 0
MelleAfca
Aahh alright, wist niet dat deze gast nog zó jong was.
Doet wel niks af aan mijn punt dat het wel degelijk met elkaar te maken heeft. Vind je gezeik op Overmars ook wel erg makkelijk overigens.
0 0
DeBaller
Sterk plan B, zou mijn plan A geweest zijn. Neres hoort gewoon thuis in de basis, dat is over dat ventje nog sterk te betwisten. Richarlisson was gewoon jammer, z’n geduld was op en dat is wel te begrijpen. Maar waar ik toen het idee had dat we een potentiele topper hadden laten lopen, heb ik dit nu totaal niet.. Zie dit gastjes best nog bij Sevilla of Valencia terecht komen, maar Atletico, Real Madrid of Barcelona zit er echt niet in.
0 0
Frank1978
De Telegraaf, een roddelblad gedrukt op krantenpapier. De pagina's staan vol met shit, anders had je er op de wc tenminste nog wat aan.
4 -3
Ardoe
Als ie alleen naar Ajax wilde, waarom heeft ie nu dan bij Betis getekend Valentijntje? Droeftoeter. Dat die nog een podium krijgt...
2 -2
makaveli
jammer en nu door.
0 0
X-RaY
Je kan er op wachten dat die kneus met zo een verhaal komt.

En maar stoken die rat.
4 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Valentijn het is mede jouw schuld dat je het in de media brengt! Jij moet wat te janken en schrijven hebben over Ajax.

Wat een dom onnozele redenering van je dat Ajax sneller had moeten vastleggen. Je hebt ook nog een onderhandeling met de club lopen en de speler zelf. De speler zelf wilde DUIDELIJK NIET komen anders was hij er wel.

En dit is wel het laatste wat ik over deze nepperd kwijt wil.
8 -2
Ajaxxxisdebeste
Ben blij dat Neres blijft bij die jongen is het nog afwachten wat het oplevert meteen
2 0
markk
Altijd makkelijk praten achteraf. Als ik Lainez was geweest was ik ook naar Betis gegaan, natuurlijk is Ajax een veel mooiere club maar Spanje heeft een veel mooiere competitie en voor een Mexicaan die amper Engels praat is Spanje natuurlijk een veel beter omgeving om je door te ontwikkelen dan in ons koude kikkerlandje.
0 0
pieke
#OvermarsOut
0 -18
GvanderK
#piekeOut
3 0
LS16
Ik heb een verschrikkelijke hekel aan die Valentijn!
6 0
VivaEspana
Bij zo'n aankoop zorg je dat je alles uit de kast haalt om zo 'n jongen binnen te hengelen.
Hou er dus voortaan rekening mee dat er meer kapers op de kust zijn.

Driessen is een stoker, maar ergens heeft hij hier wel een punt.
Als iemand graag naar Ajax wil, Ajax wil hem graag en geld speelt geen rol, dan is het mislopen een kwestie van te weinig effort.
1 -3
Freddy Al
Ach misschien dat Valentijn uit de kast wil komen maar ik denk dat je gewoon paal en perk moet stellen aan wat je wil uitgeven aan een speler en zeker als dit een jongen is met nog weinig echte ervaring.
0 0
wladimir
Het lastige aan het scenario van zowel Richarlison als Lainez is dat beide spelers niet persé benodigd waren volgens Overmars. Ajax had Younes op wie werd geboden en Kluivert als back-up. Nu heeft Ajax Neres en meerder spelers als back-up. Ajax wilde Richarlison alleen wanneer Younes zou vertrekken. Lainez alleen wanneer Neres zou vertrekken. Met de kennis van nu was Ajax beter af geweest met Richarlison als Younes. Mijn gevoel zegt dat Neres beter is dan Lainez en dat we niet treurig moeten zijn dat die Mexicaan niet voor heel veel geld is gekomen.
1 -2
Duif63
Niet waar. Het aantrekken van Lainez had al rond moeten zijn, voordat er überhaupt belangstelling voor Neres kwam.
0 -1
0h0Litmanen0h0
Helemaal mee eens.

Iedereen loopt nu te huilen dat we 17mio aan een Mexicaan uit moeten geven die nog niks heeft gepresteerd en nu naar Betis gaat.....terwijl wij Neres hebben die zich al bewezen heeft 21 is en dan. Vamos Neres!!

En als die Mexicano een succes wordt dan hebben we pech gehad.
1 -2
Rentokill
Natuurlijk speelt geld wel een rol. 17 miljoen is toch veel te veel voor zo’n talentje. Salaris zal ook veel hoger zijn. Eigenlijk hebben dat soort clubs helemaal geen scouts nodig. Alleen goeie oren.
3 0
Rentokill
Ajax had Lainez allang gepaaid. Ajax deed een bod. Mexico maakte het openbaar en daar kwamen andere clubs op af. Want als Ajax een speler heeft gescout is dat interessant. Tsja en als een club dan zegt: wij bieden altijd 1 miljoen meer dan Ajax dan krijg je een leuk spel waar voorcontracten niet meetellen, Valentijn
3 0
trainer
wat een onzin. hij kiest betis boven Ajax. nou lekker gaan dan. Driessen loopt populistisch te lullen. volgens mij wilt hij vast aan tafel bij VI.
6 0
Mikee
Die gast schrijft met een zaag geloof ik, dezelfde zaag als warmee hij altijd zaagt aan willekeurige stoelpoten bij Ajax. Maar het zagen is uiteraard wel afhankelijk van hoe de wind waait.
2 0
EersteAanname
Valentijn is weer lekker aan het stoken
4 0
KKoossiiee
Lainez gaf eerder aan dat hij koos voor de sterkere competitie en hij achtte makkelijker te aarden vanwege de taal.
8 0
BobHaarms86
Waarschijnlijk de schuld van Ten Hag volgens Valentijn
5 0
Caparzo
De dag die je wist die ging komen: Driessen geeft Ajax de schuld.
7 0
Pleytos
Ik vind het geen sterk verhaal van Driessen. Toch ben ik het wel met de stelling eens : 'Ajax niet adequaat gereageerd bij Lainez'. Als het waar is dat er niemand van Ajax naar Mexico is geweest en alles via de fax is gebeurd. Dat werkt gewoon niet, die lui zijn veel te trots daar. Je moet er gewoon persoonlijk naar toe. Ik weet nog goed dat het gerucht ging dat een club interesse had in Guardado van PSV. Supporters hebben toen 2 gigantische spandoeken, een Mexicaanse vlag en zijn portret als ik het me goed herinner. Die gast was zo trots, die ging echt niet meer weg. Zo had je dat ook met Lainez moeten doen, gewoon met een paar grootheden er naar toe. Van Basten, Overmars, Van der Sar of zoiets, lekker naar een publieke plaats dat die gast gezien wordt met hun en volgens mij zijn ze dan zo trots dat ze zeker voor jouw club kiezen.
2 -2
Freddy Al
Volgens mij hebben we de laatste jaren genoeg Zuid Amerikanen aangetrokken en weet Overmars wel wat hij doet en moet doen.
0 0
mercurius3
Gaat niet om billenlikken. Alles is via de fax gebeurd, werkt niet in die landen, je moet persoonlijk contact hebben, anders ontstaat er geen 'band'.
0 0
RusselWestbrook
Via de fax?

Tuurlijk.
0 0
Redrum
Dat billenlikken werkt extreem goed bij Zuid-Amerikanen. Het enige probleem is dat Ajax niet aan billenlikken doet. Wij hebben trots. Laat psv dat nou net niet hebben. Wij hebben nog steeds de houding dat een speler graag naar Ajax wil komen of niet. Als hij daarvoor overgehaald moet worden door een grote Ajacied die ter plaatste zijn billetjes eens fijn komt uitlikken dan hoeft het van ons niet.
5 -1
RaynoFischer
Precies, trots en eigenwaarde.
We bieden een goed plan en kansen, graag of anders niet, Ajax gaat niet op de knietjes lopen smeken om te komen en gelukkig maar ;)

Genoeg anderen spelers
2 0
EricAjax1
Ach ja hoor. Heeft Driessen hier ook bewijs voor? 7 v/d 10 keer roept hij maar wat
3 0
Redrum
Driessen heeft nergens bewijs voor, maar hij doet wel voorkomen alsof hij het allemaal weet. Het aparte is ook dat hij de enige is die deze informatie heeft. Geen enkele andere journalist of medium weet deze informatie boven tafel te krijgen. Dan is Driessen of extreem goed in zijn werk of hij is extreem slecht in zijn werk. Ik gok het laatste.
2 0
Redrum
Zo, Mike en Valentijn hebben weer even aan elkaars duimen gesabbeld en zijn samen tot deze conclusie gekomen. Weer een ongekend knap staaltje journalistiek.
5 0
vvz1917
Kunnen we nu stoppen met deze dwergen Mexicaan?? Ik wil het over spelers Ajax van nu hebben, en over zondag tegen SC Heerenveen....
5 -1
RaynoFischer
Precies, hij is niet gekomen dan niet...
Ajax is VEEL groter dan ene Diego Lainez, letterlijk en figuurlijk ;)
3 0
Dexy
Valentijn Driessen die Ajax de schuld geeft van iets waar Ajax in werkelijkheid niets aan kan doen, goh, wat verrassend...

Een smerige rat is het, en bovendien een stoker eerste klas. Is nu al anderhalf jaar non-stop bezig om paniek te zaaien en onrust te creëren binnen Ajax, met als doel de publieke opinie omtrent Ajax negatiever te krijgen zodat zijn blaadje beter verkoopt.

Die Driessen is zo voorspelbaar.
2 0
EuforischeRealist
En dan wordt je gepakt met je voorcontract omdat meneer Lainez er ineens toch onderuit wil en blijkt dat je buiten z'n club om al iets hebt laten tekenen en sta je dubbel in je hemd en kan je een boete aftikken aan de Fifa.

Laat deze man bij de Televaag aub verslag gaan doen van de Europese Kampioenschappen voor slakken kweken, hij kan van niets iets maken dus ik denk wel dat het hem past.
3 -1
trodat4030
Jij weet dus niet wat een voorcontract is, dat is wel duidelijk. Dat is gewoon een arbeidsovereenkomst met een paar clausules. Oa dat de speler een medische keuring moet doorstaan, een werkvergunning krijgt en dat de clubs het eens worden over een transfersom. Gaat de transfer niet door door 1 van bovenstaande redenen, niks aan de hand, kunnen ze de handen schudden en gaan beide hun eigen weg. Gaat het niet door door een andere reden (zoals een tussenkomst van Betis), dan heeft de gedupeerde (Ajax) recht op een vergoeding of transfersom (zoals bij Younes en Napoli). Dát is een voorcontract.

En zolang America gewoon toestemming heeft gegeven aan Ajax om (alvast) te onderhandelen met speler, mag dat gewoon van de FIFA.. Wat namelijk verboden is en waar jij op doelt is: ZONDER MEDEWETEN van huidige werkgever onderhandelen met een speler die LANGER dan 6 maanden onder contract staat bij huidige werkgever. America wist hier gewoon vanaf en zal officieel toestemming hebben gegeven. Zo werkt het. Het heeft namelijk geen zin om met Ajax te onderhandelen als de speler er niet uitkomt met Ajax.
0 0
Dolblij
Toen ik de kop van het artikel in het rechter rijtje las dacht ik : zal wel weer Driessen zijn. Als er iets te zeiken valt, is Driessen haantje de voorste. Azijnpisser. Als je Driessen een komkommer in zijn reet stopt komt er 2 dagen later een zure augurk uit.
6 0
Redrum
Als je Driessen een komkommer in zijn reet stopt dan krijg je een baan aangeboden bij de Telegraaf als sportverslaggever.
1 0
ajaxxcied4life
Dat van der Sar nog een column heeft bij die krant. Wat een onnozel geblaf van die Driessen.
Enfin, reageren op de inhoud is lastig in dezen, aangezien die haast ontbreekt maar een getekend contract voordat de deal rond is, is hoogst uitzonderlijk. Daarnaast gaat Driessen totaal voorbij aan het gegeven dat deze jongen en de mensen om hem heen het misschien belangrijker vinden dat ze in een omgeving verblijven die aan thuis doet denken qua taal en klimaat. Het is allemaal wat slap in de ruimte oreren. Hoe weet hij nu weer dat het aanbod van Ajax en dat van Betis niet veel verschilde? Heeft hij het contract gezien?
2 0
Joseph
Valentijn is zijn hele jeugd gepest en denkt nu dat hij wat aanzien heeft omdat hij bij een schijtkrantje onzin mag schrijven over voetbal. Ajax wilt niks met hem te maken hebben en nu is hij op zijn pik getrapt en grijpt hij alles aan om maar een negatief stukje te kunnen schrijven over Ajax.

Wordt tijd dat iemand hem weer aan zijn rugzakje terug op de kapstok hangt.
5 0
deeftherave
Dus Lainez redeneerde: Omdat Ajax en ik geen voorcontract hebben getekend, wil ik ineens naar Betis. Met een voorcontract had ik wel veel zin gehad om naar Amsterdam te komen. Nu wil ik ineens naar Betis (waarmee ik ook geen voorcontract had btw).

Wat een onzin. Dit is toch geen journalistiek meer. Schandvlek voor de beroepsgroep.
3 -1
3*stars*3
Ahaa, ratje Driessen creëert zijn eigen podium met een podcast...
Weet zeker dat hij tijdens hele soap rond Lainez, hoopte dat Betis hem zou wegkapen.
Dan kan hij lekker soap van Richarlson erbij halen en als hij nog verder gaat graven, ook Bailey...

Driessen loopt lang genoeg mee en zo gaat het.
Je loopt weleens spelers mis en kaapt zelf ook spelers voor neus van andere clubs weg.
Lainez hoofdstuk is afgesloten en meneertje riep in zijn 1e interview dat hem is verteld, dat Betis een grote club is.
Dat zegt dan genoeg over Lainez...
3 0
koenos1
Oh Valentijn? Dan zal het wel niet waar zijn
0 0
JanTa
Ik heb het idee dat Valentijn in opdracht bezig is sommige leden van Ajax in diskrediet te brengen. Er zit binnen het oude bestuur nog steeds oud zeer over de nieuwe weg die Ajax is ingeslagen. Het begint nu steeds meer op een 1mansoorlogje te lijken.
1 0
Stamhoofd
Bij de naam Valentijn Driessen ben ik maar gestopt met lezen
0 0
RaynoFischer
Aaah Valentijntje heeft weer iets hoor, geeft nog net niet Ten Hag de schuld...

Als hij echt zo graag wou, speelde hij nu gewoon bij Ajax...
Meneer heeft zich gewoon duidelijk om laten lullen en manipuleren door die rat van een Guardado
1 0
Web
Driessens weet het weer.
3 0
JordyAjacied
Kut krant, kut krant! En anders niks. Gewoon kut.
4 0
Frank1978
Ik vind het niet eens een krant, meer een roddelblad gedrukt op krantenpapier. Als de pagina's niet al vol met shit stonden, had je er op de wc nog wat aan...
3 0
Leprechaun
Als Lainez alleen naar Ajax wilde, dan had hij nu bij Ajax gespeeld Valentijn.
7 0
KingJames23
Wat heeft de telegraaf tegen ajax?
5 0
JPM
Hahahahaha, dit is zo voorspelbaar. Zat hier oprecht op te wachten. Vagina Driessen strikes again.
3 0