Geruchtenmolen: 'Barcelona waagt laatste poging'

SJvanveen, 19-01-2019 om 22:05, 117910 views, Catalaanse media | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De transfermarkt is officieel weer open en dat betekent dat de geruchten wederom zullen doen toenemen. Uiteraard blijven enkele Ajacieden, vooral Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, niet onbesproken. In het kader van de buitenlandse geruchten zijn op deze site weer de laatste 'nieuwtjes' te lezen. Volg het hier en praat mee!

Zaterdag 19 januari

Barcelona weet niet van ophouden en heeft, als we de Catalaanse media moeten geloven, een laatste poging gewaagd om Frenkie de Jong in te lijven. Ajax verlangt naar verluidt 75 miljoen euro voor haar middenvelder, maar Barcelona blijkt een ongelooflijk bod te hebben uitgebracht dat De Jong mogelijk aan het twijfelen brengt. Een definitieve beslissing volgt waarschijnlijk volgende week.

PSG-directeur Antero Henrique heeft Frenkie de Jong ervan overtuigd om voor Paris Saint-Germain te kiezen. Een bron dichtbij de Franse topclub laat dat weten aan Le10 Sport. 'Antero Henrique heeft hem overtuigd door uit te leggen dat hij bij PSG niet de concurrentie heeft als bij FC Barcelona. Bij PSG heeft De Jong alle ruimte die hij wil, terwijl de concurrentie bij Barcelona of Manchester City moordend is. Daarom lijkt het een win-win te zijn', aldus de bron.

Vrijdag 18 januari

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo heeft een delegatie van FC Barcelona donderdag om de tafel gezeten met Frenkie de Jong en diens zaakwaarnemer Ali Dursun. Namens de Catalanen waren Josep Maria Bartomeu, Eric Abidal, Pep Segura en Ramon Planes aanwezig. Inzet van het gesprek was het overtuigen van de middenvelder om FC Barcelona, ondanks een volgens De Jong tegenvallende eerdere aanbieding, te verkiezen boven Paris Saint-Germain en Manchester City. Volgens het medium kreeg de club echter het idee dat De Jong de keuze al gemaakt zou hebben en van veel optimisme was dan ook niet te spreken.

Nadat er vanuit China eerder al een megabod op David Neres werd gedaan, is er nu ook een hoog bod op Dusan Tadic gedaan uit het Aziatische land. Hebei China Fortune, waar Javier Mascherano en Ezequiel Lavezzi ook spelen, zou 25 miljoen euro hebben geboden om de Servisch international over te nemen van Ajax. Dat meldt Mozzart Sport, dat bekendstaat als een groot sportmedium in Servië. Naar verluidt heeft Ajax het eerste bod afgewezen, maar de Chinezen zouden al een nieuw bod aan het voorbereiden zijn. 

Donderdag 17 januari

Vincenzo Millico, een achttienjarige buitenspeler van Torino, heeft Ajax afgewezen, zo laat zijn zaakwaarnemer Gaetano Paolillo weten tegenover Calciomercato. De agent stelt dat zijn pupil niet verkocht wordt en dat Millico een 'nee' heeft verkocht aan de club uit Amsterdam. 'Hij blijft bij Torino.' 

Woensdag 16 januari

Het Spaanse Mundo Deportivo meldt woensdagmiddag dat Frenkie de Jong voor een transfer naar Paris Saint-Germain heeft gekozen. Het medium schrijft dat De Jong een mondeling akkoord had met FC Barcelona over een contract van vijf seizoenen. De Ajacied heeft de Spaanse kampioen een paar weken geleden toch laten weten dat het niet tot een definitieve transfer komt. De Ajacied is bang dat hij weinig uitzicht heeft op een basisplaats bij de Catalanen. 

Het Engelse The Mirror heeft een stuk gewijd aan De Jong waarin men schrijft dat Ajax in eerste instantie dacht dat Manchester City met de middenvelder ervan door zou gaan. Pep Guardiola en consorten waren meer dan geïnteresseerd in de Ajacied, maar konden niet voldoen aan de vraagprijs. Dit alles had te maken met de Financial Fair Play, zo schrijft de tabloid, die ook zeker weet dat De Jong naar Parijs vertrekt. 

Dinsdag 15 januari

De Spaanse journalist Oriol Domènech vertelt bij Radio Catalunya dat Frenkie de Jong voor de hervatting van de competitie een keuze maakt over zijn toekomst. De Eredivisie wordt voor Ajax aanstaande zondag weer hervat en dus moet De Jong deze week dan een beslissing maken over zijn toekomst. Domènech verwacht het verlossende woord van De Jong dan ook voor zaterdag. Volgens AS zijn er drie clubs in de race voor De Jong. Het medium meldt dat Manchester City, FC Barcelona en Paris Saint-Germain alle drie nog vechten om de Ajacied.

Maandag 14 januari

Het Spaanse Marca weet het zeker: Ajax en Paris Saint-Germain naderen een overeenstemming over de transfer van Frenkie de Jong. Bij deze overgang zou zo'n 70 miljoen euro gemoeid zijn. Naast de Amsterdamse club, houdt ook De Jong een aardig bedrag aan de transfer over. Volgens het medium kan de middenvelder namelijk tien miljoen euro per jaar gaan verdienen in Frankrijk. De Parijzenaars moeten overigens nog wel alternatieve bronnen van inkomsten zien te vinden, om zo aan de Financial Fair Play-regels van de UEFA te voldoen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Al zou Ajax 100 miljoen vangen voor Frenkie, het zou mij een worst wezen want een speler hij zullen we niet snel meer terug zien in de Arena.
0 -1
rattaplan01
Denk dat De Jong allang heeft besloten en naar PSG gaat. En denk dat gezien de toekomst dat ook een goede keuze is. Top voorhoede met jonge spelers en een club die denk ik heel veel prijzen gaat pakken de komende jaren. Barcelona is aan renovatie toe en die krijgen dat niet echt voor elkaar.
2 0
SoAFCA
want de jong zou twijfelen om een bod die voor Ajax is.
0 0
robinozzi
100 mil + Cillessen en Suarez? :)
2 0
Jan Doedel
Barcelona wil waarschijnkijk niks aan Ajax betalen, maar in ruil krijgt Ajax dan 2 of 3 die bij hun niet meer aan bod komen.
1 0
pinballmagic
Dat denk ik ook
Ze denken nog steeds dat ze hier de spelers maar even gratis kunnen ophalen en hun afdankertjes Ajax in de maag kunnen splitsen
0 0
Adios
Zou Handwerker van FC Groningen eventueel bij ons passen? Hij heeft een enorme drive, goeie basistechniek en een lekkere trap. Hij valt me elke keer positief op als ik Groningen kijk!
0 0
Ajax418
Iemand die naar Ajax Heerenveen wil morgen voor €15? Vak426
0 0
ajax4ever01
Waarom ga je niet?
0 -2
Ajax418
Invallen bij ‘t eerste morgen ;)
3 0
Illegaal
De beslissing zou deze week vallen.... maar ja hij is niet gevallen deze week dus gaan ze er nog een weekje bij plakken en nu wordt het volgende week.

Gebeurt het volgende week niet dan zal wel gemeld worden dat het die week daarop gebeurd...


Man man wat een amateurs allemaal, ik hoor graag geruchten maar deze onnozelaars die constant deze onzin vermelden moeten ze niet te vaak een podium geven want die raden er gewoon wat op los.
2 0
mercurius3
Het begint erop te lijken dat het management van de jong allerlei geruchten naar buiten brengt om de prijs en zijn salaris op te drijven. Is nu al 2,5 jaar gaande met die mensen. Je wordt er moe van.
3 -1
rafael32
Opdrijving prijs is alleen voordelig voor Ajax, en zal zeker niet tot een hoger salaris leiden. Eerder tot een lager omdat clubs dan minder geld over houden. Dit is niet zo heel moeilijk te begrijpen.
0 0
deeftherave
Ja he? Dus de duurste spelers ter wereld verdienen het minste?

Neymar rijdt iedere avond über eat, omdat er geen geld meer was voor zijn salaris. Hele geruststelling dat jij het zo goed begrijpt.
0 0
rafael32
Kom op man, wel een beetje nadenken. Bij Neymar komt het geld via reclame gewoon terug in de lade. Dat zijn wereldwijde verkoopmodellen.
0 0
Arie Vink
Barca heeft een ongelooflijk bod voor Frenkie, maar zodra ze zijn akkoord hebben gaan ze zitten etteren op de transfersom. Niet doen dus, gewoon vasthouden aan 75 miljoen. En dat gaat denk ik alleen PSG betalen.
0 0
Juichtoon
Met zoveel clubs die aan hem trekken gaat de vraagprijs toch zeker omhoog. Ik zeg 100 miljoen voor Frenkie.
1 0
Illegaal
Frenkie bepaald, al bied Barca 100 en hij wil naar PSG dan zal Ajax toch echt genoegen moeten nemen met die 70 of 75 miljoen.

Frenkie alleen bepaald waar hij gaat voetballen en niemand anders.
1 0
Cruijffthebest
Klopt, maar Ajax bepaalt de transfersom en niemand anders!
0 0
MisterAFCA
Frenkie kan alles, behalve de prijs bepalen. Dat is toch echt aan Ajax. Als Ajax 100mio kan krijgen en PSG wil dat niet betalen, hebben ze gewoon pech. Kan je vooraf misschien gezegd hebben 75mio is genoeg. Maar als er honderd wordt geboden moet Ajax dat probleem bij PSG neerleggen. Als ik mijn huis ga verkopen voor een bepaald bedrag en het wordt geboden, maar ik weet dat meerdere potentiële koper zijn, dan gaat mijn gewoon naar de hoogste bieder. Ondank dat ik dan met jou mogelijk al in onderhandeling ben. Ik kies toch echt voor het hoogste bod. Dat hoort Ajax bedrijfsmatig ook te doen. Prima dat we al overeenstemming hadden over de prijs maar als er 25mio meer geboden wordt gaan we daar ook naar kijken. Tja dan zal PSG toch echt ook die 25mio bij moeten leggen hoor. Doen ze dat niet, dan speelt Frenkie misschien nog wel bij een club van zijn keuze, echter zal hij dan niet meer voor PSG kunnen kiezen.

Dus hij bepaald inderdaad waar hij speelt maar wel bij de hoogste bieder. Ajax bepaald uiteindelijk waar ze mee akkoord gaan en de kopende clubs zullen dat moeten gaan betalen. Dus keuze is niet zozeer aan Frenkie maar vooral aan het bedrag van de kopende club. Wie dat is zal Ajax verder een worst zijn.
1 0
BrandjeXL
Je vergeet echter een ding. Als Ajax en Psg al akkoord zijn over de prijs van 75 miljoen dan heeft die 100 miljoen van Barça geen zin meer. Maw als jij akkoord bent met een bod van 3 ton op je huis en dat staat op papier en een ander komt en die bied 3,5 ton dan heeft dat geen zin meer.
0 0
MisterAFCA
Die ben ik niet vergeten maar heb ik bewust buiten beschouwing gelaten. Ik heb namelijk nergens gelezen over een op papier staand akkoord. Als dat het geval is verandert dat de zaak idd.
0 0
ajax4ever01
Heerlijk, laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden!!
1 0
Schip
Wat er van waar is, is gissen, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Barca halfhartig optreedt. Geen initiatief, geen echte interesse tonen, maar er wel vanuit gaan dat een speler direct naar Barca wil als ze zich melden. Tja. Kan me best voorstellen dat Frenkie naar PSG gaat, als hij een goede indruk heeft van de club, plannen en kans op speeltijd. Daarna kan altijd nog een stap komen, als hij zich echt bewijst.
3 -1
JanTa
Uit hoeveel delen bestaat deze soap?
1 0
Koningtoto
3751.
1 0
MM1974
Even tussen door de jong de ligt en ziyech straks weg,veel geld natuurlijk maar deze gasten zijn niet makkelijk te vervangen op korte termijn.Denk dat ze wel zwakker zijn volgend seizoen.
2 -1
Lagasj
En dat maakt het ook veel moeilijker om goede vervangers te strikken. Niemand wil in een verzwakt Ajax spelen.
Overmars wacht dus een helse klus.
Laines is waarschijnlijk al een voorbode.
Die denkt dat Betis een hogere rangschikking in Eu zal halen.
Om over onze kikker competitie maar te zwijgen.
Hier op AS hoor ik daar nog niemand over.
0 0
Danos
Dat is toch geen verassing ?
0 0
PJSM
Iedereen wil gewoon cashen en logisch. Maakt mij ook geen ene reet uit waar ze naar toe gaan als ze maar voldoende opbrengen. En Barca, Man city, PSG. Er is maar 1 mooie club en dat is Ajax.
3 0
Ajax meister
Als dit allemaal uit de duim gezogen troep is, waarom grijpt de EU niet in? Ik dacht dat nepnieuws verboden was?!
0 0
vak114
Sorry hoor maar PSG is nou niet echt een club waar je graag zou willen spelen.
Frenkir zou sowieso nog 1 jaar bij Ajax moeten blíjven en zich ontwikkelen tot de absolute onmisbare schakel,moet meer gaan scoren,en een leider worden.
Als je voor Psg kiest da is het geen sportieve keuze maar eentje van de poen.
1 -2
Michels
Het enige probleem met PSG is dat je er als speler vrij moeilijk weer weg komt aangezien je te duur bent voor andere clubs. Maar een stap naar PSG is echt wel een sportieve stap vooruit hoor...
1 0
ajaxdordtt
Gelukkig hoef jij de keuze niet te maken.
1 0
Ajax#1900
Bij PSG gaat hij spelen (op de plek van Rabiot) en het is obviously sportief een stap vooruit.
1 0
Ajaxbrl
Halen we nog een 2e keeper?
3 -2
Jariiii
Waarom je hier minnetjes voor krijgt ontgaat me volledig. Een sterke tweede keeper is zo ongeveer van levensbelang.
1 0
ajax4ever01
Inderdaad, goed opgemerkt. Liever een nieuwe keeper erbij dan een spits want Lamprou kan echt niet. Haal dan per direct van Leer terug van zijn verhuur dan heb je tenminste nog een keeper met een normale lengte
1 0
Bocarra
Ik snap niet dat Ajax niet ingrijpt. De leidt ontzettend af. De competitie gaat beginnen. Je maakt nu een keuze of anders pas aan het einde van het seizoen. Punt.
0 0
Sterretje73
Hier kan Frenkie toch iets aan doen ? En Ajax ook niet...er heerst gewoon een gekte om de Jong en de media doen toch lekker wat ze zelf willen. Dit zijn allemaal onzinverhalen lijkt mij...
1 0
mercurius3
De jong en zijn management brengen dit soort geruchten zelf constant naar buiten. Er moet ingegrepen worden.
0 0
WeerDinges
Daarnaast hoort dat nu eenmaal bij Europeze topclub. ;-)
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Frenkie en nu Ajax de denneappel, de fruitschaal en de grote oren Cup bezorgen en je blijft atijd een held!
0 0
meerzicht
Ik denk dat als overmars frenkie nu laat gaan ipv in de zomer de wereld te klein zal zijn. Dus als er al een deal is/ komt met PSG dan neem ik toch aan dat dat in de zomer pas zal plaatsvinden.
4 0
Jariiii
Zeker, maar dat is toch ook al lang duidelijk?
0 0
PuurGeluk
Ja lijkt mij ook.
0 0
WeerDinges
Bizar, hoe snel de marktwaarde omhoog gaat dit seizoen. Begin van het seizoen hadden we het nog over een grote investering die we af gingen schrijven ivm zijn leeftijd (Tadic) en nu is zijn marktwaarde verdubbeld mocht het gerucht kloppen. Financieel draaien we beter dan ooit en ook op voetbal gebied zijn we weer lekker bezig de laatste jaartjes met een finale en nu overwintering in de CL. Ben alleen bang dat wanneer we geen kampioen worden dit seizoen dat het haten op Marc alleen maar ergere vormen aan gaat nemen. Terwijl hij in mijn ogen de beste TD in jaren is. We moeten niet vergeten dat Marc niet alleen verantwoordelijk is voor het aantrekken van spelers maar ook van scouts. En daar hebben we de afgelopen periode ook 2 kanonnen binnen gehaald waarvan in ieder geval veldmate zeer goed werk verricht.

Punt van kritiek is de selectie qua keepers. Die is ondermaats en zie daar helaas te weinig actie op vooralsnog.
2 0
niquedegraaff
Dit is toch niet normaal meer? Iedere dag minstens tientallen artikelen over Frenkie. Er is toch wel meer in de wereld?
3 0
PetrusKeizer
hij zou 'de' keuze al gemaakt hebben.

//schimmige formulering.
1 0
JOHANisGOD
https://www.telegraaf.nl/sport/3042772/parijs-niet-ver-meer-voor-ajacied-frenkie-de-jong
2 0
Ajacied33
Rond ds 500 km idd..
0 0
amthree
Ik word echt mundo deportivo moe...
2 0
Synzo
mundo depressivo
5 0
MPAjax
psg komt niet aan het geld, heeft ook nooit het grote prijzengeld gehad en barca kan een creatieve middenvelder zoals de jong wel gebruiken en heeft geld zat na alle successen
1 -4
Mario65
Overmars gaat laat in deze transferperiode geen basisspeler gaan en al zeker een belangrijke speler als Tadic.
3 0
ST
Eerst de titel. Daarna mag er weer wat verkocht worden.
2 0
Joseph
Kom over 3 jaar maar terug, is hij nog steeds de beste in die competitie.
2 0
mercurius3
Voor dit soort bedragen altijd verkopen als Ajax zijnde, want tadic wordt niet beter. Ook Neres voor 43 miljoen is een bedrag dat je niet meer krijgt. Het is niet de schuld van Ajax dat men gedwongen wordt of in de verleiding komt om te verkopen. Hele transfersysteem kent gewoon geen beperkingen vanuit FIFA/UEFA.
0 -12
ajaxdordtt
op zich wel met je eens alleen over tadic niet. Je vindt geen andere ervaren speler van dat niveau die in Nederland wilt spelen. Zullen ze toch echt met 50 oid moeten komen.
1 0
MisterAFCA
Hahahahahaha we zijn geen pisvee....
0 0
Ajaxfan16
Oohja laten we gelijk onze hele selectie verkopen aan die Chinezen.
0 0
mercurius3
Geld is relatief en stelt in de voetballerij niks voor. Het verdampt snel. Daarom moet je zorgen dat je steeds meer en meer geld krijgt.
1 -5
Jariiii
Wát een belediging zou dat zijn, 25 miljoen. Ha ha ha, ik schaterlach er gewoon van.
Sowieso bullshit natuurlijk, Tadic wil helemaal niet weg bij Ajax en al helemaal niet om China te gaan. Arme Ten Hag, die maar op alle onzinnige berichten moet reageren.
1 0
chuckie88
Laat ze maar zo n bod uitbrengen op Huntelaar of Veltman
Ajax zal niemand laten gaan... wel benieuwd of deze 2 Chinese clubs nog terugkomen in de zomer voor Neres en Tadic.. Samen 70 miljoen zou niet verkeerd zijn temeer je dan wel ruim de tijd hebt voor vervanging.. het hele elftal gaat toch van de zomer op de schop dus bouwen moet sowieso
0 -1
Gecko
Tadic en Neres. 68 miljoen
Ik zeg doen!
Nog een beetje erbij en je pakt over de 70 miljoen
Kan je wel wat voor terugkopen dunkt me
0 -9
chuckie88
Gekkie... dat zou je naam moeten zijn...
1 0
Gecko
En jij denkt dat we kunnen aanhaken met de top in Europa
Man. Hou toch op. Dat kunnen we niet meer
En ja. Ik ben een Ajacied. Maar wel realistisch
0 -7
Joseph
Doel is subtop, met de overwintering van dit seizoen en de finale 2 jaar geleden, zijn we goed op weg.
0 0
Gecko
Tadic en Neres
0 -3
Redrum
Die Chinezen hebben wel lef, dat kan je ze niet ontzeggen. Desalniettemin maak ik me weinig zorgen over dit 'zeer hoge' bod. Tadic is hier niet voor de centen gekomen en Tadic is hier ook niet gekomen om nog een lucratieve transfer naar het buitenland af te dwingen. Tadic is hier gekomen om prijzen te pakken met de club waar hij fan van is. Tadic is een held. De held die wij nodig hadden en de held die wij verdienden. De man die ons ook tegen Real Madrid bij de hand gaat nemen op weg naar de kwartfinale CL.
3 0
3sterren
Zo is het maar net, en meer.
Tadic is The Man !!!

Voor bamischijven hoeft hij niet zo ver, hij weet nu waar hij moet zijn ...
1 0
amthree
Kunnen die chinezen niet lekker voor die huilbalk de jong aankomen? Dan zijn we van hem ook verlost met het gejank altijd bij de scheidsrechters.
3 -1
Ajax4proud
Je kan het altijd proberen. Bepalende spelers zoals Tadic moet je niet weg willen doen voor geld als je voor prijzen wilt gaan dit seizoen.
0 0
RaynoFischer
Marc gaat hier niet eens op reageren, dit bod is geen aandacht waard.
Daarnaast heeft Tadic geen trek in China en is mede voor zijn gezin terug naar Nederland gekomen ;)
0 0
3sterren
Heb gisterenavond een bod uitgebracht op een bami speciaal, bij onze plaatselijke afhaal-Chinees.
Eerste bod: € 3,50.
Bod is afgeketst.
Tweede bod à € 5,50 ook afgeketst, hij wil perse € 14, 50.

Rare jongens die Chinezen.

Heb mezelf toen maar getrakteerd op twee bamischijfen van de FeBo à € 2,-
Heerlijk ...
7 -7
Frank1978
Ik heb op een gegeven moment een akkoord bereikt met de Chinees, maar net toen ik af wilde rekenen, bood iemand een euro meer. Helaas... ;-)
2 0
Redrum
Minstens zes personen nemen zichzelf en het leven iets te serieus.
3 0
Ruff Rhythim
Haha kansloos....
0 0
b.hulshof
Tadic is o.a voor zijn gezin naar nl vertrokken dus kansloos Chinees bod.
1 0
xstaniox
100 miljoen, en anders blijft Tadic lekker.
1 0
Mario65
Weer een nutteloos gerucht.....
0 0
Ajaxadept
Kranten moeten vol en daardoor schrijven journalisten van deze kranten graag "iets" om hun krant weer in de aandacht te krijgen. Als je elk bericht serieus zou nemen zou heel Ajax al leeggekocht zijn.Conclusie, dit soort berichten als roddel en keutelpraat beschouwen en de komende maanden kijken en genieten van de intact gebleven selectie van Ajax!
0 0
Rentokill
Kijk, Real zou een speler kunnen verkopen voor 200M. Dan zijn er nog genoeg spelers daar die ze nog steeds tot n topclub houden. Bij Ajax betekend dit dat er direct een vergelijkbare versterking tegenover moet staan. Tadic was een mazzeltje omdat hij zelf graag wilde en omdat Munstermann een beetje dom was (doorverkoop bedrag alleen boven een bepaalde transfersom)...
0 0
JanTa
Wat moet je als er een bod van pakweg 35 miljoen op Tadic komt?
0 0
Oeroeboeroe
koffie inschenken en overgaan tot de orde van de dag
5 0
Ruff Rhythim
Lekker laten lopen.
Tadic moet zijn carriere lekker bij Ajax afsluiten over een jaar of 5, 6, en daarna voor de club behouden blijven in een andere functie.
1 0
Rood Gevaar
niet eens reageren
1 0
Rood Gevaar
niet eens reageren
0 0
Rood Gevaar
niet eens reageren
0 0
BrandjeXL
Nee zeggen, Tadic is praktisch betaald door de transfer van Kluivert en mede dankzij hem heeft Ajax 60 miljoen extra inkomsten want hij is heel belangrijk geweest daarin. Dus 35 miljoen vind ik echt een fooi.
1 0
atouba19
Wat moet je met 35 miljoen extra terwijl onze bankrekening groter is dan die van pisvee en 010 bij elkaar.
1 0
AFCAMM
‘Nee’ zeggen.
0 0
Redrum
Niks. Tadic is hier met een missie.
6 0
Bjorn
Tadic onbetaalbaar. Zijn inbreng, net als die van De Ligt en Ziyech, is niet in geld uit te drukken.
5 0
DeKenner
Liever niet, want Chinezen betalen vaak te veel, en psv koopt over het algemeen niet slecht in. Laat ze maar ieder dubbeltje moeten omdraaien daar in Eindhoven.
1 0
Mokum_32
Ik weet dat het Chinese nieuwe jaar op een andere datum valt, 1 april schijnbaar dus ook.
2 0
Ajax4life16
Onzin. Als er iemand is die Ajax niet laat gaan is het Tadic
1 0
MelleAfca
Als je van de Premier League naar Ajax gaat, zou China toch wel de meest onlogische vervolgstap ooit zijn. Gaat nooit gebeuren.
0 0
ajax4ever01
Als Ajax dragende spelers nu laat gaan dan kan je prijzen wel op je buik schrijven
0 0
JordanAFCA
Hahaha 25 miljoen? Wat lachwekkend zeg.
1 0
Radie125
125 miljoen daar gaan we misschien nadenken
1 0
Rentokill
Nee ook niet. Wat heb je nou aan 125 miljoen? Stel dat we er Suarez voor kunnen kopen... dan nog ben je niet 100% zeker kampioen, laat staan CL winnaar.
0 0
BrandjeXL
Suarez vind ik toch nog een categorie hoger nog dan Tadic. Die ouwe rommelaar houdt drie vier man bezig waar een Dolberg weer profijt van kan hebben.
0 0
DirkvanDam
met tadic ook niet. Suarez is wel een echte afmaker. vergelijking niet helemaal goed
0 0
MickS
25 miljoen? Grapje zeker?

Nog los wat Ajax er van vindt, ik kan me niet voorstellen dat Tadic die kant op wil met alles wat hij zei waarom hij bij Ajax wilde voetballen.
1 0
Ziyechtadic
25 miljoen erbij en we overwegen te praten.
0 0
Sampaoli
Haha, 25 miljoen. Daar komt Overmars zijn bed niet meer voor uit hoor.
2 0
noppenkoning
Aliexpress bod
1 0
AFCAsphere
Eerder Taobao, daar is alles nòg goedkoper :p
0 0
Stamhoofd
Kansloos
0 0
Joodhannus73
Ben daar geweest in Hebei. Zat Pellegrini als trainer er nog. Leuk stadionnetje, vlakbij het strand. Subtopper in China en fanatieke voorzitter met veel geld. Kan gevaarlijk worden... Ze willen graag een keer kampioen worden. Maar Evergrande is gevaarlijker. Daar zit het meeste geld.
1 0
AFCAsphere
Volgens mij heeft Evergrande ook een Italiaanse coach, of gehad in ieder geval. Cannavaro volgens mij.
0 0
RH1900
Oprotten. Tadic, wat een speler voor ons Ajax. Showmannetje pur sang, zijn warming up, zijn uitstraling en zijn spel, naar gecombineerd met geweldig rendement. Typisch de leider die we als supporters willen zien. Daarnaast neemt ie ontzettend veel tijd voor de supporters.
5 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
MEGABOD hahahahahahahaha
2 0
Illegaal
25 miljoen is een MEGA bod?

Sorry voor degene die dit beweerd maar dit is heden ten dage geen megabod maar een normaal bod.
4 0
EuforischeRealist
Precies, ik vind normaal misschien zelfs nog wel te veel gezegd. Het is ook totaal onzinnig omdat deze jongen zelf terug naar Nederland wilde voor zijn gezin, dan ga je niet na een half seizoen aan de andere kant van de wereld zitten.
3 0
Hagmag
Niets meer verkopen.
Die schaal moet terug.
0 0
onderkantlat
Haha, 70 miljoen ex verzendkosten
2 0
Frank1978
Precies... En ruim een half jaar levertijd.
2 0
afcasven1995
Megabod op z’n wedstrijdshirt?
2 0
Bobbaasje
Ga lekker gauw bij Pisvee kopen.
3 0
AFCA-B93
Donder op hoor kut Chinezen
2 -1
Ajacied33
Hier kan ik wel om lachen. Tadic is er net, die gaat echt niet na een half jaar weer verkassen
1 0
Harrie Nak
Waar is het megabod?
2 0
godenzoon92
Nooit wegdoen. Heeft een enorme bijdrage met doelpunten, assists en leiderschap. En hij draagt het shirt met trots.
1 0
Kilum
Wat is dit dan? Dusan is er net een half jaar. Die gaat echt niet nu alweer naar China.
1 0
FWAjacied
Die Chinese megaboden vallen toch vies tegen.
0 0
AFCAsphere
43 miljoen voor Neres is anders wel een flink bod te noemen, naar mijn mening.
0 0
Kilum
Ook dat inderdaad, 25 miljoen is geen Megabod. Dat is gewoon een bod op Tadic. En ook makkelijk nee tegen te zeggen.
1 0
mvdk
Dat komt omdat we aan dat soort bedragen wennen, maar 25 miljoen blijft natuurlijk een enorm bedrag. Win ze maar eens...

Tadic blijft natuurlijk lekker bij ons:-).
0 0
Rentokill
Zaakwaarnemer weet dat Ajax nooit uitspraken doet over geruchten. Dus is het een goeie truc om te roepen dat Ajax heeft geïnformeerd (ongeacht of het waar is of niet). Je ziet aan Lainez en Richarlison dat andere clubs dan wakker schieten. Op zn minst houdt de speler er bij zn huidige club een leuke salarisverhoging aan over.

Geeft wel weer aan dat Ajax (weer) een factor van belang is in Europa.
2 0
Lagasj
Ik denk niet dat Overmars gek is. Ieder jong talent in Europa weet dat Ajax 3a4 van zijn beste spelers kwijtraakt. Wat blijft er dan nog van Ajax over hoor je ze denken. Dan hebben ze dus meer kans als ze bij hun club blijven. Logisch gedacht.
Ik denk dat Marc er nog een hele kluif aan gaat krijgen om goeie vervangers te vinden voor Frenkie, De Ligt, Ziyech en misschien Onana.
Iedereen wil met de beste spelen maar de besten zijn (gaan) helaas weg.
Dus hoe groot is de kans om volgend seizoen CL te spelen en daarin ook nog ver te komen.
Wie het weet mag het zeggen.
Que sera sera.
2 -1
FollowAjax1
Hoewel het natuurlijk fantastisch is dat we dit jaar door zijn in de CL, is het niet realistisch om te denken dat een Nederlandse club dat vol kan houden. De competitie is totaal niet aantrekkelijk voor jongens van 22-23 jaar en oudere spelers zullen niet snel komen (salarissen, perspectief, etc.). Kijk naar België, daar weet ook geen club zich serieus te mengen in de CL.

Ik vind dat Marc al aardig bezig is met de gedane aankopen. Daarbij hebben met o.a. Gravenberch een prachtige speler, die zich de komende jaren in Ajax 1 kan ontwikkelen.
0 0
bremovic
Carlos alena van Barça misschien een optie op ziyech op te volgen? Of Barco van atlanta united
4 0
Sampaoli
Alena heeft al uitgesproken bij Barcelona te willen slagen en heeft het talent om dat te doen. Gaat onder de nieuwe coach misschien wel doorbreken en lijkt me onhaalbaar. Barco is haalbaar maar ben benieuwd of Frank zijn grootste talent wilt verkopen.
0 0
1ajaxxx11
een stukje op voetbalprimeur.

geen nood, Ajax en Overmars: zes alternatieven uit Zuid-Amerika na Lainez-debacle

Víctor Dávila (CF Pachuca) | 21 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 3,5 miljoen euro
Bij CF Pachuca, de vorige club van PSV-vedette Hirving Lozano, werd Dávila deze maand aan de selectie toegevoegd. De Chileense aanvaller is echt een speler om in de gaten te houden voor ploegen uit Europa. Bij Necaxa deed Dávila het de afgelopen anderhalf jaar fantastisch. Pachuca betaalde liefst tien miljoen euro voor de international. Dávila speelt vaak in de spits, maar kan ook op tien uit de voeten en werd bij Necaxa ook ingezet als hangende linksbuiten. 

Roberto Alvarado (Cruz Azul) | 20 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 2,5 miljoen euro
Een heerlijk talent van grootmacht Cruz Azul dat op links én rechts inzetbaar is. Alvarado is een linksbenige, pijlsnelle dribbelaar die al vijf interlands voor Mexico op z'n naam heeft staan. Nadeel: Cruz Azul nam hem pas een klein jaar geleden, in mei 2018, over van Club Necaxa. Vraag is dus of een transfer dit jaar al mogelijk is. Marca omschreef Alvarado na een paar fantastische wedstrijden als een 'juweel uit de hemel'. Toe maar.

Matheusinho (América Mineiro) | 20 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 900.000 euro
Matheus Leonardo Sales Cardoso, geboren in Belo Horizonte, gaat door het leven met de voetbalnaam Matheusinho. Het verkleinwoordje -inho is in zijn geval zeker van toepassing, want de Braziliaanse pingelaar is amper 1.65 meter groot. Bij America Mineiro wordt de jeugdinternational op alle posities achter de spits ingezet. Zijn contract loopt tot eind 2021; volgens Braziliaanse media heeft Matheusinho een afkoopsom van ongeveer vijftien miljoen euro in zijn contract staan. 


Brian Figueroa (UNAM Pumas) | 19 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 400.000 euro
De negentienjarige Figuero is een behendig talent dat bij Pumas de gehele linkerflank bestrijkt. Anderhalf jaar geleden maakte de buitenspeler zijn debuut op het hoogste niveau van Mexico. We hebben flink wat YouTube-video's bekeken van de tiener én even gespiekt in de laatste editie van voetbalgame Football Manager. Figueroa is snel, kan makkelijk een mannetje passeren en heeft bovendien een prachtige voorzet in huis. 


Matías Pellegrini (Estudiantes) | 18 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 1,75 miljoen euro
Eén van de grootste beloftes van het roemruchte Estudiantes, als we de berichten uit Argentinië moeten geloven. Pellegrini, die in maart negentien wordt, is een pure linkspoot die bij zijn club op beide flanken wordt ingezet. Afgelopen week schreef het Zuid-Amerikaanse FOX dat Boca Juniors een oogje heeft op Pellegrini. Hij ligt nog tot medio 2020 vast en heeft een contract tot medio 2020. 

Ulises Cardona (Atlas) | 20 jaar | Waarde volgens Transfermarkt: 800.000 euro
Nog maar een speler uit de Mexicaanse Liga Bancomer MX, al is het maar om aan te geven dat er na het vertrek van Lainez naar Real Betis voldoende pareltjes overblijven. Samen met doelman José Hernández en rechtsbuiten Bryan Garnica wordt Cardona gezien als de grootste talenten van Club Atlas. De twintigjarige jeugdinternational is een klassieke buitenspeler, vastgeplakt aan de zijlijn en strooiend met fraaie voorzetten. Af en toe pikt-ie een lekker goaltje mee


iemand die een van deze spelers kent.
Zou het een toegevoegde waarde kunnen zijn.
2 0
RayJordaan
Matias Zaracho van Racing Club lijkt me ook echt een heerlijke versterking, geweldige dribbelaar, 20 jaar kan zowel rechts als links uit de voeten. Enig minpuntje is z’n rendement, maar kijkend naar dat van Neres voordat hij hier kwam was dat nou ook niet echt imponerend om eerlijk te zijn.
0 0
Spuit11
Die Milico krapt nog achter zijn oren na Ajax - Real Madrid.
3 -1
Hagmag
Frenkie minimaal 75, maar gaan voor 100 miljoen.
Geld zat daar in het buitenland.
Wordt tijd, dat de zondvloed ook naar Amsterdam komt.
3 -1
trooop
Je bedoelt hoop ik de zilvervloot?
Ach, klein detail. Kan gebeuren.
1 0
ajax4lifebaby
Nee heb je, ja kan je krijgen. Gewoon blijven proberen om toppers te halen. Is al vaak genoeg gelukt!
1 -1
pieke
Wie denkt die Millico nou helemaal of dattie is?
3 -1
PJSM
Onzin bericht. Na het mislopen van Lainez worden nu alle (top) talenten gelinkt aan Ajax om de prijs op te drijven. So fucking bullshit.
3 -2
GvanderK
Wij hebben hem niet nodig, in de zomer zou ik pas kijken. Daarnaast hebben we de geblesseerde Bande nog die binnen een aantal maanden hopelijk fit is.
2 -3
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Het is maar goed dat jij geen beleidsbepaler bent. In de zomer betaal je de jackpot.
2 -6
Koningtoto
In de winter betaal je juist de jackpot.
0 0
GvanderK
Ik wed dat er betere talenten rondlopen dan Milico. Bande en Traore kunnen volgend jaar zo maar heel belangrijk worden met het vertrek van Neres en Ziyech. Daarom kan Ajax beter in de zomer kijken wat ze halen. Dan maar geen Milico.
0 -2
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nu kun je een speler nog een half jaar klaarstomen. Hopelijk heeft Marc nog een verrassing voor ons.
1 -1
afcasven1995
Over die Shabani van Bayern horen we ook niks meer?
7 0
ajaxdordtt
zoek nou ff een keeper Marc, verdomme.
3 -3
Cruijffthebest
Vorm?
0 -1
Jornnn
Lamprou is de jongere versie van Vorm.
0 -2
mgtow
Die Griekse Roel van Velzen wordt 'm niet nee.
1 -2
Ronaldinho020
Wie?
1 -2
DeBaller
Best een aardig talent. Aanvallend een beetje type Traoré, alleen verdedigend een veel hoger rendement. Zie hem nu zo snel de wereldtop niet halen, maar als die na de juiste club gaat, daar een tijdje blijft en de juiste mensen om zich heen bouwt dan kan het best iets worden.

Edit; krijg ik serieus minnetjes omdat ik informatie deel? Waar gaat t heen hier..
2 -4
Koningtoto
Minnetjes, je kan er wakker van liggen.
0 0
BrandjeXL
Misschien omdat je onzin lult? Het is een buitenspeler en jij praat over zijn verdedigend rendement. Das inderdaad net zo belangrijk als keeper die goed kan koppen.
4 0
Ronaldinho020
Oke, aardig talent dat niet wilt komen dus. Jammer hoor
0 0
AJAIXIXIXI
Welke traore?
0 0
DeBaller
Bertrand (nu Lyon).
0 -1
DeBaller
PSG kan dat net zo goed niet.. Dus zo zie je maar hoe de media elkaar voor leugenaar afschilderd. PSG en Man City kunnen er beiden niet aan voldoen, als PSG dat opeens wel zou kunnen is de UEFA en FIFA nog corrupter dan men denkt.. En is het wel duidelijk dat PSG de boel aan het belazeren is. Ze kopen alleen maar, verkopen niks. Word dus gewoon Barcelona of Real Madrid.
0 0
MPAjax
psg was nooit wat tot de mafia er brood in zag

geven jaar in jaar uit 100 miljoen uit, vorig jaar zelfs 238 miljoen maar geld kan niet op, hoe kan dat nou?
0 0
Ajaxvooraltijd
Het treed alleen maar in werking als het ten nadele is van de kleinere clubs. Geen biedingen oorlog dus..
0 0
niquedegraaff
En waarom zou PSG wél aan FFP kunnen voldoen? Volgens mij hebben die daar momenteel ook nog problemen mee.
4 0
sjaakahz94
Neymar gaat na dit seizoen verkocht worden aan Real. Mark my words.
0 0
Unuvar1980
Kom op Frenkie man, beetje zelfvertrouwen. Tuurlijk kom je bij Barcelona in de basis. Zo goed is Barcelona echt niet meer. Het is dat Messi nog steeds een hoop verbloemt, maar Barcelona heeft me toch een partij slechte wedstrijden gespeeld dit jaar. Toppers zijn Alba, Busquets, Umtiti, Messi , Ter Stegen en iets mindere mate Suárez en Rakitic, maar de rest..
1 -1
mgtow
En zelfs Messi is niet meer de Messi van weleer.
1 -3
RusselWestbrook
En die krijgt daar het schappelijke salaris van bijna 70 miljoen euro per jaar voor.
2 0
EricAjax1
In iets mindere mate Suarez? Haha alsjeblieft zeg
1 -1
OpaVerteld
Marc Netto: Goed, we lijken akkoord. Kunt u het geld even overmaken deze week?
Tegenpartij: Huh? Jaaa hallo.....niet zo snel. Us even kijken hoor.....we hebben het even niet in kas.....even bellen met de bank. Ja sorry mr. Overmars....u overvalt ons een beetje....de bank zit ook even krap nu.....we zullen eerst even de halve selectie moeten verkopen.....maar geloof me, dit komt goed....geef ons een paar maanden.....u zult zien, mr. Overmars.....echt....maarre...ons vliegtuig wacht, we moeten nu gaan. We bellen nog!
0 0
MankeNelis
21ste Catalaanse update met het laatste nieuws: Que sì, Que no, Que sì, Que no
6 0
wendoo9
Geef er niks om waar hij naar toe gaat. Wat klote is dat hij ons gaat verlaten voor dat stomme geld die de voetballerij kapot maakt. Ik vind Psg geen mooiere club als Ajax. Alleen money talks !! En dat telt tegenwoordig !
3 0
Mario65
Zou deze "geruchtensoap" dan eindelijk eens tot een einde komen?
Het wordt vermoeiend...
0 0
Pointer1
Frenkie kan het beste voor een club kiezen waar hij veel aan spelen toekomt. Ik begrijp heel goed dat de Spaanse competitie aantrekkelijker is dan de Franse en dat de meeste mensen liever zien dat hij naar Barca gaat. Maar ik denk dat PSG hem op dit moment meer te bieden heeft. Hij zal daar direct staan (Na de zomer dan) en direct van toegevoegde waarde zijn. Zo kan hij zich nog verder ontwikkelen en wellicht uitgroeien tot één van de absolute topspelers van de wereld. Weet dan wel dat hij bij Ajax groot is geworden en wellicht staat hij met Oranje ooit met de wereldcup in handen.
1 0
Babayaka
bij ajax heeft ie wel een basisplaats, zal ie toch moeten blijven, want ik denk niet dat hij ergens anders bij de europese top onaantastbaar wordt. 3x spelen zoals een aantal potjes bij ajax en hij zit op de tribune. Zo geweldig is het allemaal niet bij meneer tikkie breed.
2 -4
Caparzo
Update #2341... Overigens zeer legitiem jezelf de vraag over uitzicht op een basisplaats bij FCB te stellen.
0 0
Danos
Hopelijk valt de beslissing vandaag en geen dag langer ben ondertussen wel klaar met al dat transfer nieuws om Frenkie.
2 0
Toon meer reacties