Wöber gearriveerd bij Sevilla voor keuring

SJvanveen, 13-01-2019 om 20:08, 6559 views, Sevilla |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Maximilian Wöber is in Sevilla aangekomen voor de medische keuring bij zijn nieuwe club, zo meldt de subtopper via Twitter. De Oostenrijker verliet vorige week het trainingskamp van Ajax in de Verenigde Staten om een deal in Spanje te beklinken.

Met de transfer is volgens Ajax zelf tien miljoen euro gemoeid en de prijs kan oplopen tot elf miljoen euro middels variabelen. Een principeakkoord werd al bereikt en nu is het tijd voor de medische keuring. Komt Wöber die door, is hij een Sevilla-speler. 

Wöber werd begin vorig seizoen naar Amsterdam gehaald. Hij ontpopte zich niet tot definitieve basisspeler, al maakte hij deze voetbaljaargang wel vier keer zijn opwachting in de Champions League. Ajax nam hem voor 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien en maakt minimaal dus drie miljoen euro winst. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MisterAFCA
Ik heb het gevoel dat dit voor de groep ook best een vervelende transfer is. Ik heb horen zeggen dat hij een gangmaker in de groep was en er echt bij hoorde. Daarbij had hij van mij behouden mogen blijven omdat ik het in hem zag zitten. Jammer dat ie weg is en hoop dat hij slaagt!
6 0
talent020
je hebt horen zeggen? Ik weet niet of je Social media Ajax volgt? Want dan wist je idd van artikelen en filmpjes dat hij goed in de groep lag, echter staan er altijd nieuwe gangmakers oo, dat is nou eenmaal de voetballerij en het lot van transfers.
3 -1
0h0Litmanen0h0
Zegt toch wel wat over het niveau van Ajax dat een club als Sevilla een bankzitter aantrekt.

Nu hopen dat Magallan een nieuwe Sanchez gaat worden en Schuurs een spurt trekt in zijn ontwikkeling.

Magallan staan wel veel ?? bij, maar heb vertrouwen in de scouting van Ajax.
1 0
jackoforajax
Vergeet nooit dat moment dat ie erin werd gewisseld, aangaf aan degene die eruit moest rustig aan te doen en dat de 4e official hem daarop betrapte. Die lach er achteraan was geweldig.

Weet niet precies welke wedstrijd en wanneer dat was.
5 0
MickS
Het ga je goed jongen, ben je dankbaar voor de meer dan 100% inzet die je hebt gegeven voor Ajax. Ik hoop dat je slaagt bij Sevilla!
9 0
PampamAjax
Ik vind het jammer dat hij weg gaat maar het is meer dan logisch dat hij vertrekt.
4 0
bossalinie
Succes gozer, echte prof.
4 0
Dolberg25
Bedankt!
0 0
Joodhannus73
Blijf het veel te weinig vinden...
1 0