Reiziger te spreken over Dest en Timber

SJvanveen, 13-01-2019 om 17:21, 6895 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Michael Reiziger, coach van Jong Ajax, was na het gelijkspel tegen Jong PSV te spreken over A-junioren Sergiño Dest en Jurriën Timber. De beloften speelden dan wel 2-2, beide jongelingen stonden hun mannetje, zo gaf de trainer aan in gesprek met FOX Sports

'Er vallen veel dingen op. Sergiño Dest en Jurriën (Timber, red.) zijn spelers die zich makkelijk staande hielden. Ze waren zelfs de beteren uit het team', aldus Reiziger, die baalde dat Jong Ajax niet de wedstrijd dood maakte en in de rust Dennis Johnsen inbracht. De Noor zat al eens bij de A-selectie, maar is dit seizoen lang niet altijd basisspeler. Reiziger sprak erover.

'Dennis heeft veel kwaliteiten, maar met die kwaliteiten moet hij elke week een van de besten op het veld zijn. Hij heeft het nog niet, want hij kan het nog niet elke week brengen. Hij is te wisselvallig. Het zou iets mentaals kunnen zijn, maar we praten veel met hem', besloot Reiziger. 

Lees hier een Kweekvijver over Dest en hier over Timber. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Je zag vandaag weer dat Jurrien Timber veel meer rust en controle in zijn spel heeft vergeleken met Bakboord. Jurrien is ook 2 jaar jonger. Hij gaat wel naar de rechtsbackpositie uiteindelijk.
0 0
Ozymandias
Ik hoop van niet. Ajax heeft te lang types als Tete, Sanniez, Zeefuik en Bakboord als backs opgeleid. Timber zou de volgende in dat rijtje worden omdat hij als back niet de he hele flank bespeeld op een manier waarom dat van een moderne back wel wordt gevraagd. Hij doet het dit seizoen juist geweldig en dat komt mede omdat hij centraal is neergezet. Dat hij wat klein is maakt mij niets uit. Er hebben kleine centrale verdedigers met heel veel succes in de top van Europa gespeeld.
0 0
FTS95
Wedstrijd dood maken? Verder alles goed met je Michael? Je bent trainer bij Ajax, niet bij Chelsea...
2 -3
Web
Hij bedoeld het met de stand. ( meer scoren ) Denk ik? Hoop ik
0 0
Wout1988
Dus kan wedstrijd doden alleen op de manier van chelsea?
2 -1
Maxwell5
Hij bedoelt uiteraard ermee dat je wedstrijd eerder moet kunnen beslissen.
2 0
MPAjax
het zal wel maduro zijn volgens het artikel, verwarrend
0 0
Lane 8
Were going timber
2 0
sjaakahz94
In de titel Timber, in het artikel Maduro. Wat is het nou?
1 0
Tecmessa
Het was Maduro, het is nu Timber. Beide broertjes hebben aangegeven liever de achternaam Timber te willen gebruiken ipv Maduro, i v.m. de relatie tot hun ouders als ik mij niet vergis.
1 0
Schwalbino
Des te beter.
0 0