Blind geniet na: 'Zat er echt heerlijk in'

BartVeenstra, 12-01-2019 om 14:25, 4384 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het eerste doelpunt van Daley Blind tegen De Graafschap - het afstandsschot dat eindigde in de kruising - is door de fans van Ajax uitgeroepen tot mooiste Ajax-doelpunt van de maand december. In dat duel wist de verdediger annex middenvelder een hattrick te maken.

'Deze (trofee, red.) krijgt een plekje thuis', begint Blind tegenover Ajax TV. 'Ik scoor niet heel vaak, drie keer in een wedstrijd helemaal niet. Leuk dat de fans de goal uitkiezen, leuk als je de waardering krijgt. Ik zag de ruimte, legde de bal nog één keer goed en ik voelde dat ik de bal goed raakte. Hij zat er echt heerlijk in.'

Tegen De Graafschap scoorde Blind uiteindelijk drie keer. 'Ik scoorde de eerste en de tweede kwam er snel achteraan. Ik dacht: ik ga nog één keer mee naar voren. De bal viel voor mijn voeten, ik was nog even in de weer met de paal, maar daarna ging 'ie erin. Een mooi moment als je drie keer scoort, het was de eerste keer voor mij', aldus Blind, die normaal zo'n drie tot vier keer scoort per seizoen. 'Wie weet wat er nog kan gebeuren in de tweede seizoenshelft.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax412
Gun het hem van harte!
1 0
Ajaxgek1980
Idd, want het was ook een mooi doelpunt.

Leuk voor hem dat hij verkozen is, op en top verdient!
0 0
Redrum
Als je heel realistisch bent dan denk ik dat je moet toegeven dat deze bal er gewoon lekker in zat.
0 0
Schip
Ik wacht echt op het moment dat deze jongen vast op 6 mag en meer zijn stempel kan drukken. Hij kan andere posities op basis van zijn techniek en inzicht verdienstelijk invullen, maar echt er bovenuit steken 'alleen' op 6. En daar zouden Ziyech en Frenkie ook van profiteren. En dus Dolberg als spits ook weer, omdat een balvaste combinatiespeler als Frenkie dichter in zijn buurt komt te spelen.

Zou mooi zijn als deze bescheiden stille kracht gewoon wat belangrijker kan worden.
2 0
ajax4lifebaby
Nu dat Wöber weg is, zullen we nog een echte linksbenige CV moeten aantrekken voor volgend jaar. Want anders staat Magallan Blind centraal achterin.
0 0
Ajax#1900
Het enige probleem is dat we niet met een 6 spelen en het op deze manier prima gaat.
0 0